Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2']Nes pewnie w nocy nie spała i teraz nadrabia albo TZ sztorcuje. Cioteczki Diego ma być u Nes na tymczas czy na stałe?[/QUOTE]
Pewnie tak :) A Diego jedzie do DT...

Posted

[quote name='Jola+Rani+Sari']Z tego, co wiem, to DT ;)
Chyba, ze coś się zmieniło?[/QUOTE]
Wprowadziłam zamęt tym pytaniem, ja też wiem że na DT ale Nes jest bardziej przejęta niż niejeden właściciel na stałe. Życzę wszystkim naszym psiakom aby ich stali właściciele tak do nich podchodzili. Dlatego wolałam się upewnić czy coś mi nie uciekło na wątku.
A Nes niech się wyśpi biedula

Posted

[quote name='ageralion']Nes to my obie dzisja zestresowane transportem boksiolkow... jak mozesz wciaz spac???? ;)[/QUOTE]
No a Wy wiecie, że ja jestem ranny ptaszek i przegapiłam odjazd Trufelka????? :angryy: Jenny mnie jęzorem obudziła o 9.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad:Straszne, ja nigdy tak późno nie wstaję :placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Kapsel'] Jenny mnie jęzorem obudziła o 9.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad:Straszne, ja nigdy tak późno nie wstaję :placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]
Kapselku - Szczęściaro :cool3: I Ty jeszcze narzekasz???
Ja też chciałabym pospać do 9.30 :shake:
Ale gdzie tam... burza skończyła się o 3 nad ranem, a już o 6.00 moje potwory budzą, bo one chcą wyjść na sikanie i śniadanko się im potem należy...:evil_lol:

Posted

[quote name='Jola+Rani+Sari']Kapselku - Szczęściaro :cool3: I Ty jeszcze narzekasz???
Ja też chciałabym pospać do 9.30 :shake:
Ale gdzie tam... burza skończyła się o 3 nad ranem, a już o 6.00 moje potwory budzą, bo one chcą wyjść na sikanie i śniadanko się im potem należy...:evil_lol:[/QUOTE]

Ja nie lubie tak długo spać, życia mi szkoda :multi::multi::multi:

Nes i coś wiadomo z podróży? Jak się chłopcy sprawują? Ja z ciekawości już wytrzymać nie mogę :shake::shake::shake:

Posted

Włąśnie sobie ogladam zdjęcia z pierwszej strony - wprawdzie bez okularów (bo zostały w domu ) ale i tak widzę, że jak sie Diego trochę "podfutruje" i zadba o niego BĘDZIE PIEKNYM PSEM !!!
Zwłaszcza na tym 4-tym zdjęciu jest piękny i ma niesamowity "wyraz twarzy".

Posted

[quote name='Faro']Włąśnie sobie ogladam zdjęcia z pierwszej strony - wprawdzie bez okularów (bo zostały w domu ) ale i tak widzę, że jak sie Diego trochę "podfutruje" i zadba o niego BĘDZIE PIEKNYM PSEM !!!
Zwłaszcza na tym 4-tym zdjęciu jest piękny i ma niesamowity "wyraz twarzy".[/QUOTE]

Zdecydowanie 4 zdjęcie oddaje Diegusia piękno, a w rzeczywistości pewnie jeszcze piękniejszy, a miłość DT zrobi z niego cudo :-):-):-)

Posted

[quote name='Kapsel']Zdecydowanie 4 zdjęcie oddaje Diegusia piękno, a w rzeczywistości pewnie jeszcze piękniejszy, a miłość DT zrobi z niego cudo :-):-):-)[/QUOTE]

...bo żółtki najpiekniejsze są na świecie o!:evil_lol:

Posted

[quote name='ageralion']Myslisz??:evil_lol:[/QUOTE]
Tak, są na to dowody!!!!! :wallbash: .................Jedzie z boksiami!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Są 150 km od Krakowa, wyobrażacie sobie????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Jak ona dzielna dziewczyna?????? :smile::smile::smile: Co 15 minut się zatrzymują bo boksie z wrażenia i ze stresu biegunkę mają :shake: :painting::painting:
Dzwoniła, że Diego cudo nad cudami, śliczny, grzeczny normalnie miodzio!!!! Ale to już sama Wam opowie!

Posted

[quote name='andegawenka']Dobrze że byłam zajęta....biegunka murowana i u mnie by była. Jeszcze jadą?[/QUOTE]
Pewnie dojeżdżają, ło matko co to będzie, ale z Nes dzielna dziewczyna :loveu::loveu::loveu:
Czekamy na relację :roll::roll::roll: Będzie tez boksia kąpać, bo niemożebnie cuchnie, więc kolejny stres i dla nich i dla Diego :shake:

Posted

No witajcie Diegowe Cioteczki. I nic żadnych wiadomości. Nes pewnie ma urwanie głowy, jak ogarnie psiury to padnie z nimi na podusię. No i mokrego Diega na sikanko nie wyprowadzimy, bo się biedak przeziębi.
Nes prosimy napisz nam coś bo mnie pokręci. Ja też podejrzewałam że Nes jedzie bo to niemożliwe żeby przez cały dzień oczekiwania nie odezwała się.

Posted

Dziewczyny zepsuło się auto 15 km przed domem, nie ma kto Pawla scholować z psiakami. Ja z natkiem wzielam sie okazja. Pawel stoi na drodze w Szklarach. POMOCYYYYYY!!! Nie ma linki holowniczej:(

Posted

Rany boskie Nes nie masz tam jakiś sąsiadów z linką. Ja nie mam znajomych w tej okolicy. Myślę jak Ci pomóc. Najwyżej pomoc drogową mogę ściągnć.