fioneczka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Alicja napisał(a):ja wiem ...ja wiem...żandarm :grins: :mad::mad: chcesz się bić :olympic: :eviltong: Quote
Alicja Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 fioneczka napisał(a)::mad::mad: chcesz się bić :olympic: :eviltong: w kiślu ...czy na gołe klaty :roll: :hmmmm: Quote
baster i lusi Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Sandra na ogłoszenioeym pytają:baster i lusi, jaki mam dawać kontakt w ogłoszeniach Bruna ? Mam tekst i zdjęcia, ale nie mam kontaktu. Quote
Czaruś Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='baster i lusi']Sandra na ogłoszenioeym pytają:baster i lusi, jaki mam dawać kontakt w ogłoszeniach Bruna ? Mam tekst i zdjęcia, ale nie mam kontaktu. meil: [email protected] telefon: 512 375 012 Sandra Quote
fioneczka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ARDNAS napisał(a):Co myślicie o tym żeby karmę, którą podarowała Wika z niebieskiego wystawić na allegro?? Np. za 100 zł, czy może i trochę więcej. Może to szybciej się sprzeda niż na dogo-bazarku. myślę że możesz próbować ... może się uda sprzedać Sandra czy doszły jakieś wpłaty do Ciebie za bazarek? Quote
Czaruś Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 fioneczka napisał(a):myślę że możesz próbować ... może się uda sprzedać Sandra czy doszły jakieś wpłaty do Ciebie za bazarek? Ustaliłam z Wiką, że zrobię allegro, a ona dodatkowo pokryje koszty wysyłki :) Karmę wystawimy za 100 zł. Dziś doszły wpłaty od większości :) Wpisałam na bazarku Quote
Czaruś Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1293423771 aukcja karmy ACANA - dochód przeznaczony zostanie dla Bruncia, wystawiłam ją za 130 zł. EDIT: skończyło się dziś allegro dla Bruncia, jutro zrobię nowe :) I uwaga, uwaga....... jutro nowe fotki Bruna :multi: Quote
Czaruś Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Nie uwierzycie....... karma już się sprzedała :Cool!::Cool!: Quote
fioneczka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 no to szybkie podliczenie finansów Bruna :p na dzień dzisiejszy na koncie ma 520 zł za karmę wpłynie 130,- za bazarek 65 +12 ja pokrywam wysyłkę czyli 77,- czyli do końca października na koncie Bruna powinno być 727 zł :multi::multi: Wszystkim bardzo dziękujemy za pomoc :Rose: ... dzięki Wam Bruno jest bezpieczny :multi: SANDRA ... niech to nie uśpi Twojej czujności .... trzeba będzie znowu próbować z bazarkami żeby w styczniu nie było tragedii wybiegnę z wyliczeniem troszkę do przodu mając na uwadze stałe deklaracje ARDNAS napisał(a):Na dzień dzisiejszy stałych deklaracji jest 150 zl (NINKA1 - 100 zł i ja - 50 zł). 727 zł do końca października +150 stałe wpłata w listopadzie - 400 hotelik listopad zostanie 477zł + stałe w grudniu 150 zł - 400 hotelik grudzień zostanie 227 na styczeń + 150 stałe w styczniu - 400 hotelik - 23 zł no i w styczniu "nastał minus" aaaa i jeszcze przypomniałam sobie że ciocia Alicja obiecała jakiś bazarek :multi: , chita jakiś grosik :multi: chita napisał(a):w pazdzierniku do Bruna sie dorzuce ale czekam na przelewy i nie wiem ile dam rade w kazdym razie i tak jestesmy sporo na minusie:-( Canaveral-staff napisał(a):melduję się coś wyskrobię ale po niedzieli post z 05.10 - cioteczka zapomniała więc trzeba się przypomnieć Sandra :p Quote
baster i lusi Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 łoł cioteczko jaka ty skrupulatna jesteś:razz:ja też w listopadzie prz:razz:ekażę coś na baz:razz:arek Quote
Czaruś Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 łoł foneczka..... :) Ty też księgowa ?? he he Chita wpłaciła 30 zł, już uzupełniam pierwszy post :) EDIT: Pierwszy post zaktualizowany o wpłatę chity, strony z ogłoszeniami Bruna przeniosłam do drugiego mojego posta, gdyż pierwszy przekroczył 20000 znaków, dlatego postanowiłam przenieść te ogłoszenia, a w pierwszym będzie dalej rozliczenie. Quote
fioneczka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ARDNAS napisał(a):łoł foneczka..... :) Ty też księgowa ?? he he hehe skąd wiesz :evil_lol: lubię kiedy wszystko jest jasne i klarowne ... dlatego szef mnie unika ;) dziękujemy Arinkowej cioteczce za wpłatę :loveu: trzeba się jeszcze przypomnieć na PW Canaveral-staff :p Grazynko dziękujemy :loveu: cieszę się Sandra że tak się to wszystko potoczyło ... mam nadzieję że więcej los Bruna nie zawiśnie na włosku :p Quote
Czaruś Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='fioneczka'] cieszę się Sandra że tak się to wszystko potoczyło ... mam nadzieję że więcej los Bruna nie zawiśnie na włosku :p Ja też bardzo się cieszę :) Brakowało mi tej obecności kogokolwiek chcącego też mi jakoś pomóc. BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA TO ŻE JESTEŚCIE :loveu: Quote
Alicja Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 fotaski na bazarka zrobione , teraz tylko opisać i już będzie szło Quote
Czaruś Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Alicja napisał(a):fotaski na bazarka zrobione , teraz tylko opisać i już będzie szło super :) Alicjo to zrób bazarek tylko swoich rzeczy, a ja w ten weekend zrobię sama bazarek z tego co mi zostało :) znajdę troszkę czasu na założenie go, a Was w każdej wolnej chwili poproszę o podnoszenie :) Za chwilę nowe fotki Bruncia :) Quote
Czaruś Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Zdjęcia z serii: biegnę..... jestem coraz bliżej..... i bliżej..... i bliżej..... i się zmęczyłem.... :evil_lol::evil_lol: a tu nasz Bruncio z profilu Quote
Alicja Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 oki doki :) śliczny ma ten profil ;) http://images37.fotosik.pl/335/7c8a58d3ac93af37med.jpg Quote
Czaruś Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Mi się też jego foteczki podobają :) Wpłynęły pieniążki od NINKA1 - 100 zł (stała deklaracja) :loveu: Idę uzupełnić pierwszy post :p Quote
fioneczka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 jakoś miło i gwarnie się tu zrobiło :p Alusia mówiłam Ci że Cię kocham :cool3: Quote
Czaruś Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 fioneczka napisał(a): Alusia mówiłam Ci że Cię kocham :cool3: hmmmm... czy ja o czymś nie wiem??? :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Czaruś Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Wpłynęło dziś na konto 130 zł za sprzedaną karmę :) Quote
Czaruś Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1297070525 dla Bruna Quote
Recommended Posts