baster i lusi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 kto zaglądnie do chłopaka i sypnie grosikiem? Quote
baster i lusi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Sybel']Podnosimy pieknego :) Zasłużył na szansę[/QUOTE] masz rację i dziękujemy za odwiedziny Quote
Czaruś Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Wznowiłam Ci Bruncio na nowo allegro: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1283278635[/url] mam nadzieję, że ktoś Cię w końcu wypatrzy :) Quote
Bjuta Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Widzę że wystawiłaś na tydzień - na 14 dni jest tylko o 20 groszy drożej. A może go wrzucimy na schroniskowe allegro? :roll: Co myślisz? Quote
Czaruś Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='Bjuta']Widzę że wystawiłaś na tydzień - na 14 dni jest tylko o 20 groszy drożej. A może go wrzucimy na schroniskowe allegro? :roll: Co myślisz?[/QUOTE] A możemy :) jeśli się schronisko zgodzi to chętnie. Quote
Czaruś Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Dziś wpłynęło 20 zł od cymbianki, bardzo dziękujemy :loveu: Quote
fioneczka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 z bazarku powinna wpłynąć kwota 65 zł ... będzie o 12 więcej bo dziewczyny przeleją pieniążki za książeczki łącznie z wysyłką po 6 zł do Ciebie ja biorę wysyłkę na siebie, tak że zamiast 65 powinno wpłynąć 77 zł dla Bruna Quote
Alicja Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 dziś jestem jeszcze troche mało widząca , jutro będę zupełnie niewidząca bojade na badania do szpitala ale w sobote powinnam już włączyc bazarek Quote
Czaruś Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 fioneczko dziękuję za zorganizownie bazarku :loveu: super, że coś się uzbierało :) Alicja, a czy mogę przesłać Ci fotki i opisy tych rzeczy, które się nie sprzedały?? i dorzucilibyśmy je do Twojego bazarku. Quote
Alicja Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='ARDNAS']fioneczko dziękuję za zorganizownie bazarku :loveu: super, że coś się uzbierało :) Alicja, a czy mogę przesłać Ci fotki i opisy tych rzeczy, które się nie sprzedały?? i dorzucilibyśmy je do Twojego bazarku.[/QUOTE] poślij , tylko ze ja nachętniej zrobiłabym 2 bazarki aby nie było znów kłopotów z wysyłką z 2 miejsc ;) Quote
idusiek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 ONE POTRZEBUJĄ POMOCY- ZA CHWILĘ ZGINĄ TRAGICZNIE :( 7 MALUCHOW POD CMENTARZEM : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194977-7MALUCHÓW-KOCZUJE-POD-CMENTARZEM-W-BROKU-błagam-o-pomoc-ONE-ZGINĄ-TRAGICZNIE[/URL]-! Quote
Czaruś Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Co myślicie o tym żeby karmę, którą podarowała Wika z niebieskiego wystawić na allegro?? Np. za 100 zł, czy może i trochę więcej. Może to szybciej się sprzeda niż na dogo-bazarku. Quote
Bjuta Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Nie mam pojęcia co jest skuteczniejsze - allegro czy bazarek, pewnie nie ma reguły. [SIZE=1]Ardnas - zajrzyj na wątek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/182235-Przyjaciele-ju%C5%BC-w-hoteliku%21-Odeszli-za-TM-*-%28"]Kamelka i Faxa[/URL]... :( (Chcielibyśmy na ich deklaracje wysłać do hoteliku Kaję - ale rozumiem, że pewnie macie z mężem inne plany)?[/SIZE] Quote
fioneczka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Sandra wysłałaś PW z danymi do przelewów i ile kto ma do wpłaty ? doliczyłaś koszty za wysyłkę "swoich" rzeczy ? dostałaś adresy w PW zwrotnym - co pod jaki adres wysłać ? jak wpłyną pieniądze za książki daj mi znać to wyślę książki (adresy na PW) Quote
Czaruś Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='fioneczka']Sandra wysłałaś PW z danymi do przelewów i ile kto ma do wpłaty ? doliczyłaś koszty za wysyłkę "swoich" rzeczy ? dostałaś adresy w PW zwrotnym - co pod jaki adres wysłać ? jak wpłyną pieniądze za książki daj mi znać to wyślę książki (adresy na PW)[/QUOTE] Pewnie, że wysłałam :), ale jeszcze nikt nie odpisał. Do swoich rzeczy też doliczyłam 6 zł przesyłki. Quote
fioneczka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='ARDNAS']Pewnie, że wysłałam :), ale jeszcze nikt nie odpisał. Do swoich rzeczy też doliczyłam 6 zł przesyłki.[/QUOTE] wiedziałam ale musiałam się upewnić :diabloti::eviltong: Quote
Czaruś Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='fioneczka']wiedziałam ale musiałam się upewnić :diabloti::eviltong:[/QUOTE] He he :) chciałaś mnie przypilnować :diabloti: i skontrolować :diabloti::eviltong: Quote
fioneczka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='ARDNAS']He he :) chciałaś mnie przypilnować :diabloti: i skontrolować :diabloti::eviltong:[/QUOTE] nazywaj to sobie jak chcesz :eviltong:;) Quote
Alicja Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='fioneczka']nazywaj to sobie jak chcesz :eviltong:;)[/QUOTE] ja wiem ...ja wiem...żandarm :grins: Quote
Czaruś Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Masz racje Alicjo :) żandarm :roflt: Quote
Recommended Posts