Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wznowiłam Ci Bruncio na nowo allegro: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1283278635[/url] mam nadzieję, że ktoś Cię w końcu wypatrzy :)

Posted

[quote name='Bjuta']Widzę że wystawiłaś na tydzień - na 14 dni jest tylko o 20 groszy drożej. A może go wrzucimy na schroniskowe allegro? :roll: Co myślisz?[/QUOTE]
A możemy :) jeśli się schronisko zgodzi to chętnie.

Posted

z bazarku powinna wpłynąć kwota 65 zł ... będzie o 12 więcej bo dziewczyny przeleją pieniążki za książeczki łącznie z wysyłką po 6 zł do Ciebie
ja biorę wysyłkę na siebie, tak że zamiast 65 powinno wpłynąć 77 zł dla Bruna

Posted

fioneczko dziękuję za zorganizownie bazarku :loveu: super, że coś się uzbierało :)

Alicja, a czy mogę przesłać Ci fotki i opisy tych rzeczy, które się nie sprzedały?? i dorzucilibyśmy je do Twojego bazarku.

Posted

[quote name='ARDNAS']fioneczko dziękuję za zorganizownie bazarku :loveu: super, że coś się uzbierało :)

Alicja, a czy mogę przesłać Ci fotki i opisy tych rzeczy, które się nie sprzedały?? i dorzucilibyśmy je do Twojego bazarku.[/QUOTE]

poślij , tylko ze ja nachętniej zrobiłabym 2 bazarki aby nie było znów kłopotów z wysyłką z 2 miejsc ;)

Posted

ONE POTRZEBUJĄ POMOCY- ZA CHWILĘ ZGINĄ TRAGICZNIE :(
7 MALUCHOW POD CMENTARZEM :
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194977-7MALUCHÓW-KOCZUJE-POD-CMENTARZEM-W-BROKU-błagam-o-pomoc-ONE-ZGINĄ-TRAGICZNIE[/URL]-!

Posted

Co myślicie o tym żeby karmę, którą podarowała Wika z niebieskiego wystawić na allegro?? Np. za 100 zł, czy może i trochę więcej. Może to szybciej się sprzeda niż na dogo-bazarku.

Posted

Nie mam pojęcia co jest skuteczniejsze - allegro czy bazarek, pewnie nie ma reguły.
[SIZE=1]Ardnas - zajrzyj na wątek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/182235-Przyjaciele-ju%C5%BC-w-hoteliku%21-Odeszli-za-TM-*-%28"]Kamelka i Faxa[/URL]... :( (Chcielibyśmy na ich deklaracje wysłać do hoteliku Kaję - ale rozumiem, że pewnie macie z mężem inne plany)?[/SIZE]

Posted

Sandra wysłałaś PW z danymi do przelewów i ile kto ma do wpłaty ?
doliczyłaś koszty za wysyłkę "swoich" rzeczy ?
dostałaś adresy w PW zwrotnym - co pod jaki adres wysłać ?

jak wpłyną pieniądze za książki daj mi znać to wyślę książki (adresy na PW)

Posted

[quote name='fioneczka']Sandra wysłałaś PW z danymi do przelewów i ile kto ma do wpłaty ?
doliczyłaś koszty za wysyłkę "swoich" rzeczy ?
dostałaś adresy w PW zwrotnym - co pod jaki adres wysłać ?

jak wpłyną pieniądze za książki daj mi znać to wyślę książki (adresy na PW)[/QUOTE]

Pewnie, że wysłałam :), ale jeszcze nikt nie odpisał. Do swoich rzeczy też doliczyłam 6 zł przesyłki.

Posted

[quote name='ARDNAS']Pewnie, że wysłałam :), ale jeszcze nikt nie odpisał. Do swoich rzeczy też doliczyłam 6 zł przesyłki.[/QUOTE]

wiedziałam ale musiałam się upewnić :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='fioneczka']wiedziałam ale musiałam się upewnić :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

He he :) chciałaś mnie przypilnować :diabloti: i skontrolować :diabloti::eviltong: