Onaa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Moze ktos szuka, nie wiem. Poki co nadal jest w Azylu. Zaraz konczy sie kwarantanna, stamtad na ogolny i co dalej? oby wlasciciel szybciej sie odezwal. Robie drugi raz ale.gratke i nie widac ogloszenia, wiecie co moze byc przyczyna? To chyba coś z alegratką, ja robiłam dzisiaj ogłoszenia Trolince z Dobrocina zresztą :), i nic. Dwa zrobiłam na alegratce i żadne mi się nie pokazało, także sprawdzę później. Quote
bico Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Zapytam dzisiaj w schronie o kastracje, a zaraz biore sie za ogloszenia i niech biegnie szybko do nowego domu. Dzieki dziewczyny za przybycie. Moze w ogloszeniach pisac, ze wykastrowany - wyeliminuje sie od razu pewna grupe zainteresowanych? dziewczyno - kooooniecznie zapytaj o kastracje i naciskaj na jak najszybsze wykonanie jej, jeśli pies jest zdrowy, bo to psinka w typie labka i zaraz się psełduchy zlecą:mad: a w ogłoszeniach też pisz, że jest wykastrowany, to sobie oszczędzisz debili przy aparacie:evil_lol: Quote
Wunia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 bico napisał(a):a w ogłoszeniach też pisz, że jest wykastrowany, to sobie oszczędzisz debili przy aparacie:evil_lol: racja, racja ... ten świat zwariował, gdzie się nie obrócić tam debil ... Quote
zuzlikowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wunia napisał(a):racja, racja ... ten świat zwariował, gdzie się nie obrócić tam debil ... ...albo niezguła jak ja...siedzę od rana nad kilkoma ogłoszeniami...wyć się chce... Wpadam do pięknego czarnuszka...Pędzącego Oczka i znikam...jak nie dokończę ogłoszeń i nie zrobię wątku Leosiowi,to zawał serca murowany...już mi ciąży jak ogromny głaz,ze siedzi tam bez nadziei... Wpadnę znowu i ...może tekst do ogłoszeń tu znajdę? Łatwiej będzie coś pokombinować!! Quote
fiorsteinbock Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Kastracje juz umieszczona w ogloszeniach, w schronie dzisiaj nie bylam, ale poki co chlopak na kwarantannie takze adopcja nie wchodzi w gre i mozemy byc spokojne. Quote
Aimez_moi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Basia i Barni.......labradory info....:):) to jest dopiero wysyp samych aniolkow....... Mialam w tamtym tygodniu Astonka u siebie i labradory info ....... wlasciwie zrobily wszystko.....:):) Wielki, wielki buziak....:):) A nasza slicznota jak tam? Quote
giselle4 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 jezdem ,jezdem cioteczki.... moze uda sie jego szybko ciachnąc priotytet maja dziewczyny........ale zobaczymy,poprosimy:) Quote
Basia i Barni Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Aimez_moi']Basia i Barni.......labradory info....:):) to jest dopiero wysyp samych aniolkow....... Mialam w tamtym tygodniu Astonka u siebie i labradory info ....... wlasciwie zrobily wszystko.....:):) Wielki, wielki buziak....:):) A nasza slicznota jak tam? Dzieki w imieniu portalu i koordynatorek A Astonek w Dt i ma sie chlopak rewelacyjnie : Pozwole wkleic jedno zdjecie na tym watku wlasnie Astona z Szydlowca :-) Quote
Basia i Barni Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Aha i bylabym zapomniala , moze jakies robocze imie dla czarnucha ? No i dziewczyny wklejcie jakie ogloszenia juz porobilyscie zebysmy sie nie dublowaly :p Quote
fiorsteinbock Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Basiu, juz wklejam. Ma allegro, ale.gratke, autogielde i biore sie za nastepne. A w takim DT, w jakimjest Aston to i ja bym sie odnalazla! hahaha piekne Towarzycho! Aha, dziewczyny "Labuś" to imie schroniskowe - nie zmieniajmy bo nasza P. Kierowniczka nie bedzie wiedziala o kogo chodzi :) Quote
fiorsteinbock Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 DarkWater dzieki za allegro. Tekst do ogloszen bez polotu, sorry ja nie potrafie nic dobrego pisac :( Ide juz nyny - dobranoc Cioteczki i prosze, pomozecie oglaszac :) Quote
fochu Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/psy/labradory/showAdvert4238943.html Quote
fochu Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 i jeszcze jedno http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=59425 Quote
fochu Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 i jeszcze dorzucę na koniec http://www.eoferty.com.pl/labus_prosi_o_dom_187327.html Quote
fiorsteinbock Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Fochu, przekopiowane do post #1, dzieki No teraz to czekamy na telefony - Gisella, telefon sie zagrzeje :) Quote
Aimez_moi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Labus......fajne.....takie radosne....:):) A tam na tym zdjeciu na oknie to chyba kotek?....... malutki kotek. Quote
fiorsteinbock Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Podeslalam chlopaka ludziom z Bielawy, chca duzego, mlodego psa. Zobaczymy, moze Labus im wpadnie w oko! Quote
bico Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 giselle, ja wiem, że przy zabiegach dziewczyny mają pierwszeństwo ale Labuś taki fajny, że na pewno przyciągnie wzrok wielu ludzi,a nie wszyscy z nich mają dobre intencje, dlatego odjajczenie to konieczność;) Quote
fiorsteinbock Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Do góry Chlopaku :) Tymaczasem zapraszamy na bazarek: [FONT=Tahoma][FONT=Garamond][SIZE=5][/FONT][/FONT] Kliknijcie na tulipany od Elika Quote
fiorsteinbock Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Podnosze :) Bielawski domek odpada, to nie ten pies ;) Inne domki jeszcze nie dzwonia, ani maili nie sla. Quote
giselle4 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Podnosze :) Bielawski domek odpada, to nie ten pies ;) Inne domki jeszcze nie dzwonia, ani maili nie sla. dzwonili,dzwonili jutro przyjedzie pan z Wroclawia poznac sie z labusiem i poczeka na niego albo zobowiąże sie do kastracji... Rozmawiałam z nim dzisiaj powiedzialam jaka jest sytuacja jemu nie zalezy na jajkach,ani na tym ze on nie jest czystej wody tylko miksem ...jak powiadział on sliczny a dom pusty.....:) moze to ten domek? Quote
fiorsteinbock Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 A to dobrze! Jajka najwazniejsze a wlasciwie ich brak, hahaha :) Do mnie zaden fonik nie dzwonil, ani maila z zapytaniem, wiec pomyslalam - ze juz nikomu sie nie podoba :( Trzymamy kciuki i dobrze, jakby zaczekal a jajka wycial nasz doktorek :) Quote
Basia i Barni Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Pamietajcie o ograniczonym zaufaniu , co do kastracji w nowym domu , wizyte mozna zrobic jednak :-) Quote
fiorsteinbock Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Jasne, Wroclaw znowuz nie tak daleko :) Quote
0ooCzarNaoo0 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Świetny pies!widziałam go kiedys w Bielawie jak sobie wbiegł do biedronki akurat robiłam zakupy:)oczywiście pomyślałam że jest czyjś bo był zadbany:) Quote
Recommended Posts