Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Moze ktos szuka, nie wiem. Poki co nadal jest w Azylu. Zaraz konczy sie kwarantanna, stamtad na ogolny i co dalej? oby wlasciciel szybciej sie odezwal.

Robie drugi raz ale.gratke i nie widac ogloszenia, wiecie co moze byc przyczyna?

To chyba coś z alegratką, ja robiłam dzisiaj ogłoszenia Trolince z Dobrocina zresztą :), i nic. Dwa zrobiłam na alegratce i żadne mi się nie pokazało, także sprawdzę później.

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapytam dzisiaj w schronie o kastracje, a zaraz biore sie za ogloszenia i niech biegnie szybko do nowego domu.
Dzieki dziewczyny za przybycie.

Moze w ogloszeniach pisac, ze wykastrowany - wyeliminuje sie od razu pewna grupe zainteresowanych?

dziewczyno - kooooniecznie zapytaj o kastracje i naciskaj na jak najszybsze wykonanie jej, jeśli pies jest zdrowy, bo to psinka w typie labka i zaraz się psełduchy zlecą:mad:

a w ogłoszeniach też pisz, że jest wykastrowany, to sobie oszczędzisz debili przy aparacie:evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
a w ogłoszeniach też pisz, że jest wykastrowany, to sobie oszczędzisz debili przy aparacie:evil_lol:

racja, racja ... ten świat zwariował, gdzie się nie obrócić tam debil ...

Posted

Wunia napisał(a):
racja, racja ... ten świat zwariował, gdzie się nie obrócić tam debil ...

...albo niezguła jak ja...siedzę od rana nad kilkoma ogłoszeniami...wyć się chce...

Wpadam do pięknego czarnuszka...Pędzącego Oczka i znikam...jak nie dokończę ogłoszeń i nie zrobię wątku Leosiowi,to zawał serca murowany...już mi ciąży jak ogromny głaz,ze siedzi tam bez nadziei...
Wpadnę znowu i ...może tekst do ogłoszeń tu znajdę?
Łatwiej będzie coś pokombinować!!

Posted

Basia i Barni.......labradory info....:):) to jest dopiero wysyp samych aniolkow.......
Mialam w tamtym tygodniu Astonka u siebie i labradory info ....... wlasciwie zrobily wszystko.....:):) Wielki, wielki buziak....:):)
A nasza slicznota jak tam?

Posted

[quote name='Aimez_moi']Basia i Barni.......labradory info....:):) to jest dopiero wysyp samych aniolkow.......
Mialam w tamtym tygodniu Astonka u siebie i labradory info ....... wlasciwie zrobily wszystko.....:):) Wielki, wielki buziak....:):)
A nasza slicznota jak tam?

Dzieki w imieniu portalu i koordynatorek

A Astonek w Dt i ma sie chlopak rewelacyjnie :

Pozwole wkleic jedno zdjecie na tym watku wlasnie Astona z Szydlowca :-)

Posted

Basiu, juz wklejam. Ma allegro, ale.gratke, autogielde i biore sie za nastepne.

A w takim DT, w jakimjest Aston to i ja bym sie odnalazla! hahaha piekne Towarzycho!

Aha, dziewczyny "Labuś" to imie schroniskowe - nie zmieniajmy bo nasza P. Kierowniczka nie bedzie wiedziala o kogo chodzi :)

Posted

giselle, ja wiem, że przy zabiegach dziewczyny mają pierwszeństwo ale Labuś taki fajny, że na pewno przyciągnie wzrok wielu ludzi,a nie wszyscy z nich mają dobre intencje, dlatego odjajczenie to konieczność;)

Posted

Podnosze :)
Bielawski domek odpada, to nie ten pies ;)
Inne domki jeszcze nie dzwonia, ani maili nie sla.

dzwonili,dzwonili
jutro przyjedzie pan z Wroclawia
poznac sie z labusiem i poczeka na niego
albo zobowiąże sie do kastracji...
Rozmawiałam z nim dzisiaj
powiedzialam jaka jest sytuacja
jemu nie zalezy na jajkach,ani na tym ze on nie jest czystej wody tylko miksem
...jak powiadział on sliczny a dom pusty.....:)
moze to ten domek?

Posted

A to dobrze! Jajka najwazniejsze a wlasciwie ich brak, hahaha :)
Do mnie zaden fonik nie dzwonil, ani maila z zapytaniem, wiec pomyslalam - ze juz nikomu sie nie podoba :(

Trzymamy kciuki i dobrze, jakby zaczekal a jajka wycial nasz doktorek :)