Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Skromniutki ten patyczek:lol:[/quote]

A z upływem czasu jest [SIZE=5]skromniejszy[/SIZE],[SIZE=4] jeszcze skromniejsz,[/SIZE] jeszcze...:razz:

Posted

[quote name='bigos']A z upływem czasu jest [SIZE=5]skromniejszy[/SIZE],[SIZE=4] jeszcze skromniejsz,[/SIZE] jeszcze...:razz:[/quote]
aż wkoncu nima:lol:

Posted

[quote name='bigos']Esfera - jutro jadę na koncert DM:multi::multi::multi:[/QUOTE]

pragnę Cię poinformować że ja również :evil_lol: dostałam bilet od brata :cool3: :cool3: jestem zachwycona :evil_lol:

może by była szansa spotkania się :cool3: choć przy takiej ilości ludu to wątpie czy byśmy się znalazły :shake:

Posted

[quote name='Esfera']pragnę Cię poinformować że ja również :evil_lol: dostałam bilet od brata :cool3: :cool3: jestem zachwycona :evil_lol:

może by była szansa spotkania się :cool3: choć przy takiej ilości ludu to wątpie czy byśmy się znalazły :shake:[/quote]

No to suuuuuuuper:multi:Ale będzie się działo. My, tzn. 100 osób, wyjeżdżamy o 8.00 z Poznania, około 13-tej będziemy na miejscu. A Twoja podróż jak będzie wyglądała?

Posted

[quote name='bigos']No to suuuuuuuper:multi:Ale będzie się działo. My, tzn. 100 osób, wyjeżdżamy o 8.00 z Poznania, około 13-tej będziemy na miejscu. A Twoja podróż jak będzie wyglądała?[/QUOTE]

my tzn 2 osoby :cool3: ja i bratowa wyjeżdzamy pociągiem z Katowic o 10 i będziemy też koło 13 może po troszkę a na miejscu czekać będzie mój brat więc będzie nas cała trójka :D
100 osób - jaka fantastyczna ekipa :-o jestem pod wrażeniem :cool3: :cool3: :) skąd was się tyle uzbierało ? :cool3:

Posted

[quote name='bigos']
[IMG]http://img342.imageshack.us/img342/8042/p10100174ev.jpg[/IMG]
[/quote]

Fajnisty Bigosowy "portret" :):):)

Pozdrawiam
Marysia i Una

[SIZE=1]PS Mam nadzieję, że dotrzesz do nas, bo miałam do Ciebie pytanie :p [/SIZE]

Posted

[quote name='Esfera']
100 osób - jaka fantastyczna ekipa :-o jestem pod wrażeniem :cool3: :cool3: :) skąd was się tyle uzbierało ? :cool3:[/quote]
Organizatorzy (moi znajomi) uzbierali tą ekipę! Jadą dwa autokary.

Będziesz miała przy sobie tel?

Posted

[quote name='bigos']Wróciłam i dziękuję za wszelkie odwiedziny:lol:

Koncert był po prostu cudowny:loveu::loveu::loveu:[/quote]
No opowiadaj o koncercie wiecej:cool3:

Ach zapomniałabym się spytac. JEdziesz moze w sierpniu na Dogomaniacki zlot?:cool3: