Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam też prośbę - gdyby się tak zdarzyło, że ktoś jeszcze wpłacałby coś na konto fundacyjne na Uziego, informujcie o tym od razu na wątku. Bo wtedy dużo łatwiej mi sprawdzić i zaktualizować wpłaty. Inaczej są opóźnienia w informacjach, niestety, za co przepraszam, ale nie mam na to wpływu. No i podstawa, poza nickiem z dogo: dopisek, że DLA UZIEGO.

Posted

[quote name='leonarda'][B]lucySxy[/B] - wieeeelkie dzięki:Cool!::Cool!::Cool!:

[B]Jasza[/B] - a to Ty :angel:[/QUOTE]

No, cała ja, miele ozorem bez przerwy i podskakuje...:evil_lol::evil_lol:

Posted

Mam już potwierdzenie wpłaty [B]lucySxy[/B] - 250 zł :crazyeye::loveu: (z deklaracji, za wrzesień i poprzednie m-ce). Hotel został zapłacony na bieżąco, czyli do 6 września. Faktura - jak zwykle - w Fundacji S.O.S dla Zwierząt.

Aktualizuję post rozliczeniowy.

Uziś - czekaj na mnie, jeszcze odrobina cierpliwości... W ten weekend mam zaplanowany od dawna wyjazd na biglówkę, ale najpóźniej do przyszłej niedzieli na 100% jestem u Ciebie. Już mam straszne wyrzuty, że tak długo nie byłam. I tak bardzo chcę Cię zobaczyć i pobyć z Tobą...

Posted

[quote name='__Lara']Ehhh leonardo, ludzie są wybredni i tyle...[/QUOTE]
Dokladnie.
Wybierają psa żeby im pasował do kanapy,albo ogródka..
Takich fajnych, dobrych, ciepłych DOMÓW jest jak na lekarstwo..

Posted

Przelałam 47 zł z tego bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/191307-Nowe-UBRANIA*MAPA-POLSKI-NA-CD*APARAT-FOT.*ZAMSZ.-SPODNIE*na-3-cele*do-5.09.-20.00"]http://www.dogomania.pl/threads/1913...do-5.09.-20.00[/URL]
Proszę o potwierdzenie (na bazarku), gdy wpłata dotrze.

Posted

[quote name='Jasza']Dokladnie.
Wybierają psa żeby im pasował do kanapy,albo ogródka..
Takich fajnych, dobrych, ciepłych DOMÓW jest jak na lekarstwo..[/QUOTE]

Do takiego dzisiaj pojechała moja Mikusia w schronie :D :D :D ludzie wspaniali, nie patrzyli, że to zwykły kundelek, Pani zakochana w Mice :D :D

Posted

[quote name='__Lara']Oby nie taki, gdzie Uzi zgubi się w tym samym dniu, w którym został adoptowany :-( moja Mikusia uciekla Jaszo i slad po niej zaginal :-(:-(:-(:placz::placz::placz:[/QUOTE]
Matko...kolejna taka historia...
Podaj wątek _Laro...