Istar19 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 To idąc z rozmachem przed snem zrobiłam dla kochanej psiny ;) portrecik [IMG]http://lh5.ggpht.com/_YYXwOyBO9LY/THBHQa83uNI/AAAAAAAAC0c/kfbWbTp36go/0dcbca017789ac4e.jpg[/IMG] i banerek ;) [IMG]http://lh6.ggpht.com/_YYXwOyBO9LY/THBIMbpQh-I/AAAAAAAAC0o/uq0sPQ3dxBU/banerek%20uzi.jpg[/IMG] i czas spać, koniec zabawy z grafiką na dziś ;) Quote
leonarda Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Dzięki wielkie, Istar. Tylko jeszcze proszę o instrukcję, jak go wstawić... bo mam problem z banerkami:oops: Quote
protzlav Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [B]Istar, jesteś artystką ... potomność powinna o Tobie pamiętać !!! <D.>[/B] Quote
leonarda Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Ha, udało mi się!!! Jest Uzi w banerku! Quote
protzlav Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='leonarda']Dzięki wielkie, Istar. Tylko jeszcze proszę o instrukcję, jak go wstawić... bo mam problem z banerkami:oops:[/QUOTE] [B]istar poszła spać...[/B] [B]aby wstawić banerek: skopiuj ten obrazeczek ... potem daj"ustawienia" następnie"edytuj sygnaturę" ... potem wklej tam ten obrazeczek ... potem "wstaw odnośnik"<taka ikonka kuli ziemskiej ... i tam wklej adres pierwszej strony wątku Uzika ... eto wsyo :P <D.>[/B] Quote
sonikowa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='leonarda'][B]sonikowa[/B] - mogłabyś, mogła:) Ja na razie chcę mieć nowe zdjęcia do ogłoszeń, więc jeszcze z tydzień potrwa. Ale - prawdę mówiąc, nie wiem, na jaką stronę najlepiej wrzucić. Miałam zamiar szukać w przyszłym tygodniu - jeśli wiesz, gdzie itp. - będę wdzięczna. Zwłaszcza, że do odbierania telefonów zgłosiła się już druga osoba, po niemiecku. Jak zechce, to się tu ujawni:) Cały czas mnie gnębi, że to daleko... ale jeśli dom byłby fajny - nawet imię ma Uzi łatwe do wymówienia:) A tu jakoś nikt go nie chce.. Przy czym - wiadomo - i tak będę MUSIAŁA osobiście poznać ewentualnych właścicieli. Tzn. pojadę, jak będzie trzeba. Za Uzisiem wszędzie:)[/QUOTE] Jest taka strona z któtrej "moja" Kładka znalazła matki chrzestne, które pokrywają część jej hotelowania w Polsce, Myślę, że dobre i to by było, trochę by wam pomogło.. Quote
leonarda Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Pewnie, że i to byłoby dobre:) Ale myślę, że bez niemieckiego trudno byłoby chyba próbować? Tu np. jest wątek, informacje, mogę odpowiedzieć każdemu, na co chce - a tak...? Chyba, że to nie jest aż tak skomplikowane? Quote
sonikowa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 To nie jest skomplikowane. I az takiego zainteresowania nie ma ;-( Kladka czekala prawie rok az jedna pani ja zauwazyla (i sponsoruje teraz). To ja to zrobie, ale zanim umieszcze info o Uziaczku to przesle ci na PW do akceptacji. Quote
leonarda Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Bardzo, bardzo dziękuję:) Możesz wykorzystać zdjęcia i linki oczywiście, jak będą potrzebne. Niebawem - jak pisałam - będą nowe. Quote
maciaszek Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Portrecik Uziusza fantastyczny :)! Powinien trafić do wszystkich ogłoszeń! Quote
leonarda Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Trafi, jak będę niebawem zmieniać zdjęcia:) Quote
Jasza Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Uzi, przepraszam,że rzadko zaglądam... Wędruj do góry! Quote
leonarda Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Wizyta u Uziusza najdalej w pierwszy weekend września. Quote
sonikowa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Przepraszam ciotki, ze sie spozniam z tymi niemiekcimi ogloszneiami, ale nie moge rozgryzc tej strony -- poprosilam o pomoc znajmoych z niemiec i czekam, Ale pamietam o Uziku, naprawde. Quote
protzlav Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [B]Trzymaj się Uziaczku !!! Sweet dreams !!! <D.>[/B] Quote
leonarda Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Nie zaglądałam i jeszcze nie pojechałam do Uziego, bo zajęła i też przybiła mnie sytuacja innego psa. Ale skarb mój może, myślę, oczekiwać wizyty w najbliższym czasie, czyli w przyszłą niedzielę, jak dobrze pójdzie. Szkoda, że wizyty, a nie domu... Ciągle szukamy, tego najlepszego. Quote
Jasza Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 A jakiekolwiek telefony albo maile w sprawie Uziego były? Quote
leonarda Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Ależ skąd:( Mimo odnawianych na bieżąco ogłoszeń. Quote
__Lara Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ciągle odnawiam Uziemu ogłoszenia na allegro :( Quote
maciaszek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Co by tu jeszcze wymyślić? Przecież Uziusz nie może tak w nieskończoność siedzieć w hotelu... Musi się w końcu znaleźć jakiś właściciel. Ech... Quote
leonarda Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Ja ciągle próbuję pytać po znajomych i mniej znajomych. Ogłoszenia do Niemiec jeszcze nie dałam, bo mam nadzieję na nowe fajne zdjęcia i filmy wkrótce. Nie może być tak, że nikt go nie zechce. Ktoś gdzieś na pewno czeka i się zjawi. Oby tylko w miarę szybko. Quote
protzlav Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [B]UZI do góryyyy, hooooooop !!![/B] [B][COLOR=purple]****************************************************************************************[/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080][/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]A ja chciałbym zaprosić WAS na wątek Rocky'ego - mojego nowego podopiecznego !!!:[/COLOR][/B] [COLOR=red] [/COLOR] [COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][URL="http://www.dogomania.pl/threads/191798-Duży-i-mądry-Rocky-chętnie-pożegluje-ku-Nowej-Przystani-!!!-(wątek-Rocky-ego"][B][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/191798-Duży-i-mądry-Rocky-chętnie-pożegluje-ku-Nowej-Przystani-!!!-(wątek-Rocky-ego[/COLOR][/B][/URL][B][COLOR=red])[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR] [COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=navy] [/COLOR] [COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][B][COLOR=navy]Pozdrawiam !!![/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR] [COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR] [COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][B][COLOR=#000080]<D.>[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR] Quote
leonarda Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Jutro wpłacam na hotelik Uziego kolejną "ratę" - 100 zł. Zorientowałam się, że to już wrzesień... Quote
Recommended Posts