Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To idąc z rozmachem przed snem zrobiłam dla kochanej psiny ;)

portrecik
[IMG]http://lh5.ggpht.com/_YYXwOyBO9LY/THBHQa83uNI/AAAAAAAAC0c/kfbWbTp36go/0dcbca017789ac4e.jpg[/IMG]

i banerek ;)
[IMG]http://lh6.ggpht.com/_YYXwOyBO9LY/THBIMbpQh-I/AAAAAAAAC0o/uq0sPQ3dxBU/banerek%20uzi.jpg[/IMG]

i czas spać, koniec zabawy z grafiką na dziś ;)

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leonarda']Dzięki wielkie, Istar. Tylko jeszcze proszę o instrukcję, jak go wstawić... bo mam problem z banerkami:oops:[/QUOTE]

[B]istar poszła spać...[/B]

[B]aby wstawić banerek: skopiuj ten obrazeczek ... potem daj"ustawienia" następnie"edytuj sygnaturę" ... potem wklej tam ten obrazeczek ... potem "wstaw odnośnik"<taka ikonka kuli ziemskiej ... i tam wklej adres pierwszej strony wątku Uzika ... eto wsyo :P <D.>[/B]

Posted

[quote name='leonarda'][B]sonikowa[/B] - mogłabyś, mogła:) Ja na razie chcę mieć nowe zdjęcia do ogłoszeń, więc jeszcze z tydzień potrwa. Ale - prawdę mówiąc, nie wiem, na jaką stronę najlepiej wrzucić. Miałam zamiar szukać w przyszłym tygodniu - jeśli wiesz, gdzie itp. - będę wdzięczna.

Zwłaszcza, że do odbierania telefonów zgłosiła się już druga osoba, po niemiecku. Jak zechce, to się tu ujawni:)

Cały czas mnie gnębi, że to daleko... ale jeśli dom byłby fajny - nawet imię ma Uzi łatwe do wymówienia:) A tu jakoś nikt go nie chce..
Przy czym - wiadomo - i tak będę MUSIAŁA osobiście poznać ewentualnych właścicieli. Tzn. pojadę, jak będzie trzeba. Za Uzisiem wszędzie:)[/QUOTE]

Jest taka strona z któtrej "moja" Kładka znalazła matki chrzestne, które pokrywają część jej hotelowania w Polsce, Myślę, że dobre i to by było, trochę by wam pomogło..

Posted

Pewnie, że i to byłoby dobre:) Ale myślę, że bez niemieckiego trudno byłoby chyba próbować? Tu np. jest wątek, informacje, mogę odpowiedzieć każdemu, na co chce - a tak...?
Chyba, że to nie jest aż tak skomplikowane?

Posted

To nie jest skomplikowane. I az takiego zainteresowania nie ma ;-( Kladka czekala prawie rok az jedna pani ja zauwazyla (i sponsoruje teraz). To ja to zrobie, ale zanim umieszcze info o Uziaczku to przesle ci na PW do akceptacji.

Posted

Przepraszam ciotki, ze sie spozniam z tymi niemiekcimi ogloszneiami, ale nie moge rozgryzc tej strony -- poprosilam o pomoc znajmoych z niemiec i czekam, Ale pamietam o Uziku, naprawde.

Posted

Nie zaglądałam i jeszcze nie pojechałam do Uziego, bo zajęła i też przybiła mnie sytuacja innego psa. Ale skarb mój może, myślę, oczekiwać wizyty w najbliższym czasie, czyli w przyszłą niedzielę, jak dobrze pójdzie. Szkoda, że wizyty, a nie domu... Ciągle szukamy, tego najlepszego.

Posted

Ja ciągle próbuję pytać po znajomych i mniej znajomych. Ogłoszenia do Niemiec jeszcze nie dałam, bo mam nadzieję na nowe fajne zdjęcia i filmy wkrótce. Nie może być tak, że nikt go nie zechce. Ktoś gdzieś na pewno czeka i się zjawi. Oby tylko w miarę szybko.

Posted

[B]UZI do góryyyy, hooooooop !!![/B]

[B][COLOR=purple]****************************************************************************************[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]A ja chciałbym zaprosić WAS na wątek Rocky'ego - mojego nowego podopiecznego !!!:[/COLOR][/B]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][URL="http://www.dogomania.pl/threads/191798-Duży-i-mądry-Rocky-chętnie-pożegluje-ku-Nowej-Przystani-!!!-(wątek-Rocky-ego"][B][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/191798-Duży-i-mądry-Rocky-chętnie-pożegluje-ku-Nowej-Przystani-!!!-(wątek-Rocky-ego[/COLOR][/B][/URL][B][COLOR=red])[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=navy] [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][B][COLOR=navy]Pozdrawiam !!![/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][B][COLOR=#000080]<D.>[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]