maciaszek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Oj, to ja też przelewam. Dobrze, że przypomniałaś :). Quote
leonarda Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Wielkie dzięki. Ja się szykuję do jakiegoś bazarku, bo nie wiem, co będzie:shake: Quote
leonarda Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Mam też prośbę - gdyby się tak zdarzyło, że ktoś jeszcze wpłacałby coś na konto fundacyjne na Uziego, informujcie o tym od razu na wątku. Bo wtedy dużo łatwiej mi sprawdzić i zaktualizować wpłaty. Inaczej są opóźnienia w informacjach, niestety, za co przepraszam, ale nie mam na to wpływu. No i podstawa, poza nickiem z dogo: dopisek, że DLA UZIEGO. Quote
lucySxy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Uzupelnilam wplaty, wiec mozez sprawdzac:razz: No ,i zagladam do Uziego:p Quote
Jasza Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ja też pomyślę o bazarku...ale jak przyjedziemy z Brennej. Pod koniec miesiąca. Uzi - wędruj do domu!!! Quote
leonarda Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [B]lucySxy[/B] - wieeeelkie dzięki:Cool!::Cool!::Cool!: [B]Jasza[/B] - a to Ty :angel: Quote
Jasza Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='leonarda'][B]lucySxy[/B] - wieeeelkie dzięki:Cool!::Cool!::Cool!: [B]Jasza[/B] - a to Ty :angel:[/QUOTE] No, cała ja, miele ozorem bez przerwy i podskakuje...:evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Przelałam 100 zł na hotelik Uziusza. Quote
leonarda Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Mam już potwierdzenie wpłaty [B]lucySxy[/B] - 250 zł :crazyeye::loveu: (z deklaracji, za wrzesień i poprzednie m-ce). Hotel został zapłacony na bieżąco, czyli do 6 września. Faktura - jak zwykle - w Fundacji S.O.S dla Zwierząt. Aktualizuję post rozliczeniowy. Uziś - czekaj na mnie, jeszcze odrobina cierpliwości... W ten weekend mam zaplanowany od dawna wyjazd na biglówkę, ale najpóźniej do przyszłej niedzieli na 100% jestem u Ciebie. Już mam straszne wyrzuty, że tak długo nie byłam. I tak bardzo chcę Cię zobaczyć i pobyć z Tobą... Quote
leonarda Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Ja to bym już naprawdę chciała do hoteliku zajrzeć.. A tu ciągle coś. Quote
leonarda Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Idę na bazarek sosnowiecki zamówić Uziemu ogłoszenia. Może ja mam rękę niedobrą? Quote
__Lara Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ehhh leonardo, ludzie są wybredni i tyle... Quote
Jasza Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='__Lara']Ehhh leonardo, ludzie są wybredni i tyle...[/QUOTE] Dokladnie. Wybierają psa żeby im pasował do kanapy,albo ogródka.. Takich fajnych, dobrych, ciepłych DOMÓW jest jak na lekarstwo.. Quote
maciaszek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Przelałam 47 zł z tego bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/191307-Nowe-UBRANIA*MAPA-POLSKI-NA-CD*APARAT-FOT.*ZAMSZ.-SPODNIE*na-3-cele*do-5.09.-20.00"]http://www.dogomania.pl/threads/1913...do-5.09.-20.00[/URL] Proszę o potwierdzenie (na bazarku), gdy wpłata dotrze. Quote
__Lara Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='Jasza']Dokladnie. Wybierają psa żeby im pasował do kanapy,albo ogródka.. Takich fajnych, dobrych, ciepłych DOMÓW jest jak na lekarstwo..[/QUOTE] Do takiego dzisiaj pojechała moja Mikusia w schronie :D :D :D ludzie wspaniali, nie patrzyli, że to zwykły kundelek, Pani zakochana w Mice :D :D Quote
__Lara Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Oby nie taki, gdzie Uzi zgubi się w tym samym dniu, w którym został adoptowany :-( moja Mikusia uciekla Jaszo i slad po niej zaginal :-(:-(:-(:placz::placz::placz: Quote
leonarda Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Biedna Mikusia... Oby jak najszybciej się odnalazła. Quote
Jasza Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='__Lara']Oby nie taki, gdzie Uzi zgubi się w tym samym dniu, w którym został adoptowany :-( moja Mikusia uciekla Jaszo i slad po niej zaginal :-(:-(:-(:placz::placz::placz:[/QUOTE] Matko...kolejna taka historia... Podaj wątek _Laro... Quote
leonarda Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [B]maciaszek[/B] - baaardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu: Postaram się jak najszybciej zdobyć to potwierdzenie:) Quote
lucySxy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ja tez zagladam... Trzymam kciuki za Uziego.. Quote
leonarda Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Uzi - spróbuję się umówić w hoteliku na tę niedzielę:) Wtedy będą pewnie nowe zdjęcia i filmy - i może któreś przynęci tego człowieka, co trzeba..? Quote
sonikowa Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ciotki, czy gdyby Uzi dostawal karme z Niemiec, to czy koszty jego utrzymania bylyby mniejsze? Bo karme moze wyprosze, gotowke chyba niepredko.. Quote
__Lara Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Na pewno byłoby super sonikowa!! :) :) :) Quote
Recommended Posts