DoPi Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Cudne te Gdowskie psiaki i fajne domki mają. Karusia, Jagienka jesli zajdzie potrzeba transportu to jak wiesz dysponujemy takowym. Quote
karusiap Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 DoPi dziekuje!!:loveu: a teraz Konkurs: Zgadnij kto to? Nagroda: Wycieczka do malowniczej miejscowosci Gdow. aaa teraz zauwazylam zdj Gucia:loveu:maja szczescie te "nasze" psiaki:multi: Quote
Jagienka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Przy takiej nagrodzie, wszyscy wiedzą kto to a nikt nie powie hihihi Quote
karusiap Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 phi...po prostu nikt nie wie.... a do wycieczki dorzucam 10 tabletek na robale i 4 pasztety, ktorymi mozna nakarmic dzikie zwierza zamieszkujace tamte tereny:cool3: Quote
skrzeli Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Jagienka napisał(a):Przy takiej nagrodzie, wszyscy wiedzą kto to a nikt nie powie hihihi Dobra-ja nie wiem, która to ze szczeniorów jest ta wielka baba :p Quote
Jagienka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 skrzeli napisał(a):Dobra-ja nie wiem, która to ze szczeniorów jest ta wielka baba :p No ta taka ryba z zębami, mała, ale w kilka sekund kilka tych ryb obeżre z mięcha każdy gnat... taka na P. Quote
kaskadaffik Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Czy Leda dalej w hoteliku, jest jakieś zainteresowanie mini dobką ? jakis fajny domek może ?? Quote
Jagienka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 kaskadaffik napisał(a):Czy Leda dalej w hoteliku, jest jakieś zainteresowanie mini dobką ? jakis fajny domek może ?? Tak nadal jest w hotelu, o zainteresowaniu nic nie wiem aczkolwiek w ogłoszeniach widnieje nr karusiap, ale myślę, że by się podzieliła radosną nowiną jakby taka była... Leda jeszcze się boi, ale na smyczy chodzi bardzo ładnie i jak się kucnie to pozwala się głaskać i nawet troszeńkę merda ogonkiem, ale pracy przed potencjalnym nowym domem jest dużo. Quote
skrzeli Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Jagienka napisał(a):No ta taka ryba z zębami, mała, ale w kilka sekund kilka tych ryb obeżre z mięcha każdy gnat... taka na P. Podejrzewałam, że to ta Wasza "ulubienica", ale nie sądziłam że z niej takie wielkie i piękne bydle :crazyeye: Quote
skrzeli Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 karusiap napisał(a):Pirania, a raczej teraz Kaja:) No i któż wygrał konkurs wraz ze wspaniałą nagrodą :evil_lol: Quote
karusiap Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 skrzeli napisał(a):No i któż wygrał konkurs wraz ze wspaniałą nagrodą :evil_lol: No wiesz Jula.....nie chce Cie martwic...ale..:evil_lol::loveu: Quote
skrzeli Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 No tak - każdy myślał, ale tylko jedna osoba z imienia napisała :eviltong: Quote
karusiap Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 aaaaaaaaa nie ooo nie...ja sie nie licze,ja jako organizator daje sobie prawo do nie wygrania konkursu:) Quote
Aga-ta Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 karusiap napisał(a):Pirania, a raczej teraz Kaja:) hmm...cos mi sie tu nie zgadza. A, gdzie ona ma ogon?:) Quote
karusiap Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 hmm nie wiem czemu nie wyswietla sie ostatnie zdjecie gdzie bawi sie z sasiadem, a tam widac;) ale ma,uwierz mi:) Quote
Aga-ta Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 myslalam, ze 'oszukiwalas', bo chcialas jako jedyna wygrac konkurs;) a tak serio, to na drugim zdjeciu i tak go widac:) Quote
karusiap Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 hahahah bardzo "chcialam",ale ale.....chetnie podziele sie Toba nagroda:cool3: Quote
Aga-ta Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 yyyyyyy.....tego.....no.....chyba podziekuje....tak, dziekuje;) Quote
AMIGA Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 O kurcze, chyba muszę napisać do moderatora, żeby tu zrobil porządek. Kto to widział żeby taka bojka na wątku się rozgrywala o nagrodę :evil_lol: Quote
karusiap Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 AMIGA napisał(a):O kurcze, chyba muszę napisać do moderatora, żeby tu zrobil porządek. Kto to widział żeby taka bojka na wątku się rozgrywala o nagrodę :evil_lol: No i mamy 1 miejsce!!!AMIGA zwyciezyla!!!!!!:) Quote
DoPi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Choć nie wygrałam, ale mogę z Amigą sobie pojechać. Amiga zapraszam po drodze na kawę " pośród pięnych jesiennych lasów" Quote
karusiap Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Niestety ja tak tylko wrabiam sobie po kolei kazdego. Ale nagrode wezme sobie sama i nawet Wam zdjec nie pokaze jak nikt nie chce:eviltong: Quote
DoPi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 No przecie napisałAM, ŻE pojadę, chętnie poznam resztę szczypawek. Kawe też możemy wypić hihi Quote
karusiap Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 DoPi napisał(a):No przecie napisałAM, ŻE pojadę, chętnie poznam resztę szczypawek. Kawe też możemy wypić hihi A to cudnie:) Bardzo dziekuje:* Quote
Recommended Posts