Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DoPi dziekuje!!:loveu:

a teraz
Konkurs:
Zgadnij kto to?
Nagroda: Wycieczka do malowniczej miejscowosci Gdow.

aaa teraz zauwazylam zdj Gucia:loveu:maja szczescie te "nasze" psiaki:multi:

Posted

skrzeli napisał(a):
Dobra-ja nie wiem, która to ze szczeniorów jest ta wielka baba :p

No ta taka ryba z zębami, mała, ale w kilka sekund kilka tych ryb obeżre z mięcha każdy gnat... taka na P.

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Czy Leda dalej w hoteliku, jest jakieś zainteresowanie mini dobką ? jakis fajny domek może ??

Tak nadal jest w hotelu, o zainteresowaniu nic nie wiem aczkolwiek w ogłoszeniach widnieje nr karusiap, ale myślę, że by się podzieliła radosną nowiną jakby taka była...

Leda jeszcze się boi, ale na smyczy chodzi bardzo ładnie i jak się kucnie to pozwala się głaskać i nawet troszeńkę merda ogonkiem, ale pracy przed potencjalnym nowym domem jest dużo.

Posted

Jagienka napisał(a):
No ta taka ryba z zębami, mała, ale w kilka sekund kilka tych ryb obeżre z mięcha każdy gnat... taka na P.

Podejrzewałam, że to ta Wasza "ulubienica", ale nie sądziłam że z niej takie wielkie i piękne bydle :crazyeye:

Posted

AMIGA napisał(a):
O kurcze, chyba muszę napisać do moderatora, żeby tu zrobil porządek. Kto to widział żeby taka bojka na wątku się rozgrywala o nagrodę :evil_lol:

No i mamy 1 miejsce!!!AMIGA zwyciezyla!!!!!!:)