Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć. Wiem, że galeria Fergusa już zupełnie wymiera, ale nowa szkoła robi swoje.
Jutro mamy wolne, więc w przerwie od nauki może uda mi się wstawić zdjęcia i zajrzeć do Waszych galerii.;)

Posted

[quote name='zuza:D']Cześć. Wiem, że galeria Fergusa już zupełnie wymiera, ale nowa szkoła robi swoje.
Jutro mamy wolne, więc w przerwie od nauki może uda mi się wstawić zdjęcia i zajrzeć do Waszych galerii.;)[/QUOTE]
Zdjęcia byle szybko! Jestem bardzo ciekawa jak urósł:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Wstawiam dużo później niż chciałam(:oops:), ale za to obszerniej. Właściwie nie opowiadałam za wiele ani przez wakacje, ani po wakacjach, ani w trakcie szkolenia(które nadal trwa;)) ani w ogóle..:oops:
Więc... muszę to nadrobić.

Wakacje spędziliśmy w Brzesku w Małopolsce. Fegus biegał, szalał, ale i też uczył się(np. chodzenia na smyczy:razz:). Oczywiście też rósł.

Niestety zaczął gonić przejeżdżające rowery i biegające dzieci.. Próbujemy z tym walaczyć i oduczyć go tej reakcji..

Co jeszcze.. Mieliśmy w ten poniedziałek 7 zajęcia w Wesołej Łapce. Zostały nam 2 lekcje do zakończenia kursu:).
Ćwiczymy takie komendy jak : "Nie rusz", "Łap/Puść", "Czekaj" i jeszcze kilka innych równie ważnych.

W urodziny roku (10.10.10r.) Fergus pierwszy raz podniósł nogę do sikania:)

A iskierki w oczach... jak miał jako szczeniak tak dalej ma:evil_lol:.

Zdjęcia z września, kiedy było cieplej:

"O co chodzi?"

"Mam coś!"

Posted

[quote name='Czarnulka']http://img80.imageshack.us/img80/6541/p9190060o.jpg śliczny:loveu:
sie mu urosło:D

[quote name='sator_k_']To samo chciałam napisać!:eviltong:

Urosło mu się z zewnątrz. Z charkteru i zachowania - nadal szczeniak.:diabloti:

[quote name='Kaja10014']http://img80.imageshack.us/img80/6541/p9190060o.jpg
Matko, gdzie masz Fergusia?:mad: Przecież to w ogóle inny pies! :D Normalnie nie do poznania, strasznie chłopak urósł!

Sama się zastanawiam jak oglądam jego szczenięce fotki.:evil_lol:

[quote name='Minerva']Urosło mu się po troszku ;)

Tak. Nawet nie wiem kiedy to minęło..:eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

przeszlus napisał(a):
http://img813.imageshack.us/img813/3186/pa230165.jpg
cudaczek :)

Fergiego widziałem wcześniej na blogu Agieszki(boness) :)

Fajnie, że zajrzeliście;).

Miło, że Fergi się tam znalazł:).

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Pięknego masz psiaka :lol: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Trudno uwierzyć, że to ta malutka kluska, na którą tak długo czekałaś.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Dziękuję.
Faktycznie. Szczególnie jeśli porównuje się ze zdjęciami z jego pierwszych chwil w domu..:)

Mam zdjęcia z ostatnich tygodni. Teraz czuję się bez winy, że tak późno (no chyba, że troszkę;)) wstawiam foty, bo brałam udział w wymianie i przyjechała do nas dziewczyna z Austrii. Trochę się bałam jak będzie zachowywał się Fergus, bo w końcu jest jeszcze mały i czasami niegrzeczny, ale było w porządku. Zauważył, że to "ważny" gość i szybko załapał, że nie można witać go skacząc. Po jakimś czasie i innych ludzi grzecznie witał. Więc z tego jestem zadowolona.

Zgram i wstawiam zdjęcia;).