Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bjuta napisał(a):
Aniu - coś mi się pozajączkowało i jak mi Sabina 02 przysłała pieniądze na Jej psy (duży hurt) to Wareczka umknęła mojej uwadze. Już posłałam za styczeń i luty od Sabiny. Przepraszam Was obie i oczywiście Wareczkę!

cieszę się, że się wyjaśniło :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Dzięki Beatkoo!! :) :)

Aniu - coś mi się pozajączkowało i jak mi Sabina 02 przysłała pieniądze na Jej psy (duży hurt) to Wareczka umknęła mojej uwadze. Już posłałam za styczeń i luty od Sabiny. Przepraszam Was obie i oczywiście Wareczkę!

Dziekuje Bjutko! :)

Posted

Dzwoniłam do p.Agnieszki :) Aktywuje tam gdzie trzeba kliknąć w link,a jeśli da radę to nawet może się zaloguje,nie jest w tym obeznana i to dlatego.Przy następnych ogłoszeniach podam po prostu swojego e-maila ;)

Posted

To jest naprawdę fajna babeczka, prawda? Ja jej nawet ostatnio nie miałam jak o psiaki wypytać, tylko mi zdążyła powiedzieć że jest OK i musiałam się rozłączyć. Dzięki Beatkoo wielkie!

Posted (edited)

Bjuta napisał(a):
To jest naprawdę fajna babeczka, prawda? Ja jej nawet ostatnio nie miałam jak o psiaki wypytać, tylko mi zdążyła powiedzieć że jest OK i musiałam się rozłączyć. Dzięki Beatkoo wielkie!

No oczywiście,przemiła osoba :):) Nie ma za co ;)

EDIT: ja też w sumie tylko dzwoniłam w tej sprawie z ogłoszeniami i nie zdążyłam o nic zapytać:(

Edited by Beatkaa
Posted

[quote name='Beatkaa']Z bazarku dla Pimpusia i Wareczki uzbierała się niezła sumka i wyszło po 75,75 zł dla każdego psiaka.:loveu:Aniu podeślij mi proszę numerek konta i potwierdź jak wplata dojdzie na tym bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/223590-rozliczamy-Przedwiosenna-wyprzeda%C5%BC-fant%C3%B3w-dla-Wareczki-i-Pimpusia-do-04.03.12

Dziękujemy Beatcee i Tymusiowi za bazarek dla Warki :Rose:

Posted

ania >;18829489 napisał(a):
doszły wpłaty od: winter7, agat21 oraz dochód z bazarku - dziękujemy :)
zapłaciłam za hotelik za marzec.

Dziękujemy za informacje.

Ania mam taką prośbę - w razie gdyby zdarzylo mi się kiedyś zapomnieć o wpłacie - przypomnij ok?

Posted

barb napisał(a):
Ania mam taką prośbę - w razie gdyby zdarzylo mi się kiedyś zapomnieć o wpłacie - przypomnij ok?

ok ;) ogólnie zawsze piszę z przypomnieniem gdy zaległość dobija do 3 miesięcy.

Posted

ania >;18829665 napisał(a):
ok ;) ogólnie zawsze piszę z przypomnieniem gdy zaległość dobija do 3 miesięcy.

Według mnie to juz po mięsiącu warto przypomnieć. Ale bedę sie starala pamiętać.

Posted

Nie rozmawiałam z Panią Agnieszką ostatnio.Myślę,że dałaby znać gdyby był telefon...czasem dzwoni do niej Bjuta lub Syla,więc powiedziałaby dziewczynom....