NiJaSe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']na molestowanie czy na baner??:razz::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] haha na bank na molestowanie :diabloti: Quote
NiJaSe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='olga7']A jednak zdązylas przeczytać ?;) na wszelki wypadek wolalam nie mieć wroga w tobie -taka jesteś wojowniczo-dopingująca jakby ..i sprawiedliwa ..:razz:ale widzisz -jaki jest skutek -już cos tam jest na koncie psa ..:p[/QUOTE] aaa gdzie tam ja jestem oazą spokoju ..... czasami :evil_lol: Quote
Olga7 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Zgadza się -w czerwcu 10 zl -jednorazowo -a potem 5zl/mc .Niech stracę :). Więcej już nie wyduszę -choć takie skromne kwoty tylko. Quote
obraczus87 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Madziadalena']Psiak piękny, nie oparłam się pokusie :) Deklaruję 5zł miesięcznie od zaraz, pytanie tylko, gdzie wpłacac?[/QUOTE] Dziekuje slicznie.... :) kochani, czy jest ktos kto podejmie sie bycia Skarbnikiem?? Ja nie dam rady... [quote name='Lu_Gosiak']na molestowanie czy na baner??:razz::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Interpretacje zostawiam Tobie :) Quote
obraczus87 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='NiJaSe']aaa gdzie tam ja jestem oazą spokoju ..... czasami :evil_lol:[/QUOTE] jezaaaaa, oplułam monitor :diabloti: [quote name='olga7']Zgadza się -w czerwcu 10 zl -jednorazowo -a potem 5zl/mc .Niech stracę :). Więcej już nie wyduszę .I tak to chyba 10-11 pies do wplat -choć takie skromne kwoty tylko .[/QUOTE] Każdy grosik jest bardzo ważny...... obecnośc też sie liczy. :loveu: Quote
NiJaSe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 wrzucilam dzieciaka na na nk [url]http://nasza-klasa.pl/profile/9974/gallery/album/5/213[/url] Quote
Olga7 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: BOSKIE[/QUOTE] No proszę -jaki super refleks ma nasza LU_Gosiak kochana ? :evil_lol: A już myślalam ,że tylko NiJase to zdązy dojrzec i mnie zbeszta -to prędko usunęlam -a tu masz ...obie ciotki -jak to mlode dziewczyny -mają świetny refleks i wzrok ..;):evil_lol: Quote
NiJaSe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 ech no wlasnie Skarbnik ... ja nie mam jak niestety Quote
NiJaSe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='olga7']-a tu masz ...obie ciotki -jak to mlode dziewczyny -mają świetny refleks i wzrok ..;):evil_lol:[/QUOTE] ahahahahahahahaha jak milo slyszec jak ktos pisze o mnie młoda dziewczyna z sokolim wzrokiem :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='NiJaSe']ahahahahahahahaha jak milo slyszec jak ktos pisze o mnie młoda dziewczyna z sokolim wzrokiem :evil_lol:[/QUOTE] noo wlasnie to bylo jeszcze smieszniejsze niz pierwszy zart...Olga jestes the best:D:D:D Quote
Olga7 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Oj..a to nie twoja ta śliczna fotka w twym profilu czyżby :razz:.. ? No to zwątpilam nieco ,ale co mi tam -z daleka nic mi nie zrobisz chyba ..?:p Ale chyba dobrze widzę. Quote
obraczus87 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Natalia jest prawie zdecydowana. Jutro (a raczej dzisiaj) pogadam z Owieczką i dowiem sie jak Brutusek z innymi psami. cena za Hotel bedzie ustalona na miejscu, bo nie wiadomo ile Brutus wazy. Za dobe albo 8zł, albo 10zł. POTRZEBUJEMY MAX. 310ZŁ MIESIECZNYCH DEKLARACJI!!! Quote
NiJaSe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 moja moja , to tylko rock and roll takie wrazenie robi , jakbym zamiast glanow zalozycla galanckie buciki i farsoneczke to by mi odrazu z 20 dychy wizyjnie przybylo ;p Quote
NiJaSe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='obraczus87']Natalia jest prawie zdecydowana. Jutro (a raczej dzisiaj) pogadam z Owieczką i dowiem sie jak Brutusek z innymi psami. cena za Hotel bedzie ustalona na miejscu, bo nie wiadomo ile Brutus wazy. Za dobe albo 8zł, albo 10zł. POTRZEBUJEMY MAX. 310ZŁ MIESIECZNYCH DEKLARACJI!!![/QUOTE] a ile mamy ?? wiesz ta moja matematyka ...przy 55 zl juz sie zgubilam :eviltong: Quote
Olga7 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']noo wlasnie to bylo jeszcze smieszniejsze niz pierwszy zart...Olga jestes the best:D:D:D[/QUOTE] Ale mnie wkręcilyście -obie cioteczki mlode . ;) :p Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='obraczus87']Natalia jest prawie zdecydowana. Jutro (a raczej dzisiaj) pogadam z Owieczką i dowiem sie jak Brutusek z innymi psami. cena za Hotel bedzie ustalona na miejscu, bo nie wiadomo ile Brutus wazy. Za dobe albo 8zł, albo 10zł. POTRZEBUJEMY MAX. 310ZŁ MIESIECZNYCH DEKLARACJI!!![/QUOTE] ekstra...super, ze tak tanio to teraz do dziela...trza spamowac ile sil w rekach:D:D:D Quote
Olga7 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Udalo się -dzięki dopingowi co prawda :evil_lol: -uzbierac w ciągu godziny aż 85 zl ! To na uzbieranie 320 zl - wystarczy chyba ze 2-3 dni . A może mniej nawet ? No -może najwyzej kilka dni -ostatecznie .:razz: Zmykamy spać chyba -dobrej nocki lub offowania ;). Quote
NiJaSe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 mam nadzieje ,ze tak sie wlasnie stanie jeszcze chwile poffuje i tez zmykam spac bo moj TZ juz na mnie pochrząkuje , mamrocząc cos o cieżarnych siedziacych przed kompem ;p Quote
Ingrid44 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jestem i ja ale z finasami ciezko. Zaden podopieczny nie chce sie wyadoptowac. Chyba im za dobrze w Hotelikach. Bede podnosic:) Quote
lilk_a Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 banerki [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pom%C3%B3%C5%BC%21-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc%21%21%21"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/brut.jpg[/IMG] [/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pom%C3%B3%C5%BC%21-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc%21%21%21"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/brut2.jpg[/IMG][/URL] Quote
polubek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 lu mnie za ryjek przyciągnęła jak jeszcze mogę pomóc bo widzę że banerki już macie [SIZE=1]chyba żę chcecie moje wypociny?[/SIZE] Quote
Recommended Posts