Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olga7']A jednak zdązylas przeczytać ?;) na wszelki wypadek wolalam nie mieć wroga w tobie -taka jesteś wojowniczo-dopingująca jakby ..i sprawiedliwa ..:razz:ale widzisz -jaki jest skutek -już cos tam jest na koncie psa ..:p[/QUOTE]
aaa gdzie tam ja jestem oazą spokoju ..... czasami :evil_lol:

Posted

[quote name='Madziadalena']Psiak piękny, nie oparłam się pokusie :) Deklaruję 5zł miesięcznie od zaraz, pytanie tylko, gdzie wpłacac?[/QUOTE]

Dziekuje slicznie.... :)

kochani, czy jest ktos kto podejmie sie bycia Skarbnikiem?? Ja nie dam rady...

[quote name='Lu_Gosiak']na molestowanie czy na baner??:razz::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Interpretacje zostawiam Tobie :)

Posted

[quote name='NiJaSe']aaa gdzie tam ja jestem oazą spokoju ..... czasami :evil_lol:[/QUOTE]

jezaaaaa, oplułam monitor :diabloti:

[quote name='olga7']Zgadza się -w czerwcu 10 zl -jednorazowo -a potem 5zl/mc .Niech stracę :). Więcej już nie wyduszę .I tak to chyba 10-11 pies do wplat -choć takie skromne kwoty tylko .[/QUOTE]

Każdy grosik jest bardzo ważny...... obecnośc też sie liczy. :loveu:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: BOSKIE[/QUOTE]

No proszę -jaki super refleks ma nasza LU_Gosiak kochana ? :evil_lol: A już myślalam ,że tylko NiJase to zdązy dojrzec i mnie zbeszta -to prędko usunęlam -a tu masz ...obie ciotki -jak to mlode dziewczyny -mają świetny refleks i wzrok ..;):evil_lol:

Posted

[quote name='olga7']-a tu masz ...obie ciotki -jak to mlode dziewczyny -mają świetny refleks i wzrok ..;):evil_lol:[/QUOTE]
ahahahahahahahaha jak milo slyszec jak ktos pisze o mnie młoda dziewczyna z sokolim wzrokiem :evil_lol:

Posted

[quote name='NiJaSe']ahahahahahahahaha jak milo slyszec jak ktos pisze o mnie młoda dziewczyna z sokolim wzrokiem :evil_lol:[/QUOTE]

noo wlasnie to bylo jeszcze smieszniejsze niz pierwszy zart...Olga jestes the best:D:D:D

Posted

Oj..a to nie twoja ta śliczna fotka w twym profilu czyżby :razz:.. ? No to zwątpilam nieco ,ale co mi tam -z daleka nic mi nie zrobisz chyba ..?:p Ale chyba dobrze widzę.

Posted

Natalia jest prawie zdecydowana. Jutro (a raczej dzisiaj) pogadam z Owieczką i dowiem sie jak Brutusek z innymi psami.

cena za Hotel bedzie ustalona na miejscu, bo nie wiadomo ile Brutus wazy. Za dobe albo 8zł, albo 10zł.

POTRZEBUJEMY MAX. 310ZŁ MIESIECZNYCH DEKLARACJI!!!

Posted

moja moja , to tylko rock and roll takie wrazenie robi , jakbym zamiast glanow zalozycla galanckie buciki i farsoneczke to by mi odrazu z 20 dychy wizyjnie przybylo ;p

Posted

[quote name='obraczus87']Natalia jest prawie zdecydowana. Jutro (a raczej dzisiaj) pogadam z Owieczką i dowiem sie jak Brutusek z innymi psami.

cena za Hotel bedzie ustalona na miejscu, bo nie wiadomo ile Brutus wazy. Za dobe albo 8zł, albo 10zł.

POTRZEBUJEMY MAX. 310ZŁ MIESIECZNYCH DEKLARACJI!!![/QUOTE]
a ile mamy ?? wiesz ta moja matematyka ...przy 55 zl juz sie zgubilam :eviltong:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']noo wlasnie to bylo jeszcze smieszniejsze niz pierwszy zart...Olga jestes the best:D:D:D[/QUOTE]

Ale mnie wkręcilyście -obie cioteczki mlode . ;) :p

Posted

[quote name='obraczus87']Natalia jest prawie zdecydowana. Jutro (a raczej dzisiaj) pogadam z Owieczką i dowiem sie jak Brutusek z innymi psami.

POTRZEBUJEMY MAX. 310ZŁ MIESIECZNYCH DEKLARACJI!!![/QUOTE]
ekstra...super, ze tak tanio to teraz do dziela...trza spamowac ile sil w rekach:D:D:D

Posted

Udalo się -dzięki dopingowi co prawda :evil_lol: -uzbierac w ciągu godziny aż 85 zl ! To na uzbieranie 320 zl - wystarczy chyba ze 2-3 dni . A może mniej nawet ? No -może najwyzej kilka dni -ostatecznie .:razz:
Zmykamy spać chyba -dobrej nocki lub offowania ;).

Posted

mam nadzieje ,ze tak sie wlasnie stanie
jeszcze chwile poffuje i tez zmykam spac bo moj TZ juz na mnie pochrząkuje , mamrocząc cos o cieżarnych siedziacych przed kompem ;p

Posted

banerki

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pom%C3%B3%C5%BC%21-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc%21%21%21"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/brut.jpg[/IMG] [/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pom%C3%B3%C5%BC%21-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc%21%21%21"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/brut2.jpg[/IMG][/URL]