magdola Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='wtatara']czy ktoś o nas jeszcze pamieta poki nikt nie zrobi lepej..... Quote
Isabel Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 wtatara napisał(a):czy ktoś o nas jeszcze pamieta Oczywiście, że tak :) Quote
Agata69 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A co z transportem? np. do Warszawy czy Bydgoszczy? Quote
majuska Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 zapisuje sobie wątek ślicznotki i trzymam kciuki. Ogłaszać dużo, duzo i domek się znajdzie na pewno!! Quote
wtatara Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 szukam dla niej domku super, ona na to zasługuje. Taka przytulanka, taka kochana. Najlepiej byłby dom z ogrodem, może byc z drugim pieskiem-akceptuje każdego pieska. Z moimi bawi sie , właściwie to bawią się w trzy Quote
fizia Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Foksia i Dzekus napisała: "Udalo sie załatwic na najbliższa niedzielę miejsce na Krzemionkach i tak jak ostatnio pani Redaktor Magda Hejda zaprasza osoby ktore maja na domach tymczasowych psy z ewakuacji schroniska. Jest jednak prosba zeby zadzwonic do redakcji pod nr 12/423-60-77 zostawic na sekretarce jak by nie było pani Magdy w pokoju , informacji na temat psiaków jakie maja przyjechac ,tz imie i ewentualnie nr czipa jezeli ktos nie ma umowy i nie ma ksiązeczki bo wtedy tak jak ostatnio przyjada ze schroniska .Prosze tez o pozostawienie do siebie nr kontaktowego . " może by się udało? ostatnio 22 psy poszły do domów Myślę, że na różnw warunki typu wizyty czy sterylizacja można się umówić Quote
wtatara Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 fizia dziękuję. Mam wszystko załatwione. Została tylko sterylizacja. Sprawdzę czip i zadzwonię jutro- może się uda Quote
wtatara Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 dziękuję za banerek- bardzo mi się podoba ale nie mogę go wkleić. Chwilami nie mogę nawet pisać coś się dzieje Quote
fizia Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Właśnie u mnie tez się dzieją różne rzeczy dziwne. Nie moge odpisywac czasem, bo nie da się nic pisać w polu na odpowiedz. Chciałam tez edytować post, żeby dopisac, że dodałam Bajeczkę na kupiepsa - ale się nie da... Quote
estote Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 postaram się jeszcze dziś zrobić plakacik do rozklejania w miastach. tylko poproszę o kontakt do kogoś odpowiedzialnego za adopcję. Quote
wtatara Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 chciałam popodnosic Wam dziewczyny wątki ale nie dam rady. dziękuję Wam ze zaglądacie do Bajki Quote
zuzlikowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Zajrzałam i do ślicznej dziewczynki...nie mogłam Cię nie przywitać!!! Quote
Awit Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ja też zaglądam, bo uwielbiam takie małe lekko kudłate dziewczynki:-) Quote
estote Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 nie ma sprawy :) polecam się na przyszłość z plakatami Quote
t_kasiek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 a ja to bym chciała, żeby Bajka znalazła kochany domek....ale taki, żebym mogła ją czasem odwiedzić :( wiem - egoistka ze mnie, ale zakochałam się w tej suni...... Quote
zuzlikowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='t_kasiek']a ja to bym chciała, żeby Bajka znalazła kochany domek....ale taki, żebym mogła ją czasem odwiedzić :( wiem - egoistka ze mnie, ale zakochałam się w tej suni...... ...jak często tak jest...zakochujemy sie w psiakach,a potem rozstajemy sie z nimi...i dobrze jak przez adopcję...trzymam kciuki,by była ona blisko Ciebie Kasiu!Bajka jest bajkowa! ...a może nie będziecie miały nic przeciw innej bajkowej suni... http://www.dogomania.pl/threads/184702-BELLA-z-Dzier%C5%BConiowa_2l-bernardyn-zaczyna-ODCHODZI%C4%86_DEPRESJA_dt_hotel_pieniadzePOMOCY?p=14798758#post14798758 on wie,że głaski są miłe i bezpieczne być mogą!!! Tęskni za nimi bardzo! Quote
wtatara Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 zuzlikowa nie otwierają mi się wątki , do których chciałabym zaglądnąć Mam jeszcze ogromna prośbę w moim imieniu że nie moge pisać postów.Udaje mi sie raz na iles postów-tylko do kogo PROSZĘ Quote
zuzlikowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='wtatara']zuzlikowa nie otwierają mi się wątki , do których chciałabym zaglądnąć Mam jeszcze ogromna prośbę w moim imieniu że nie moge pisać postów.Udaje mi sie raz na iles postów-tylko do kogo PROSZĘ Nie wiem co się dzieje,ale takie problemy ma wiele osób...już moge naliczyć prawie 10 od,których to usłyszałam...sama miałam tak przedwczoraj i wczoraj...dziś nieco lepiej...zastanawiam sie kogo zaalarmować.Pomyślę nad tym!Nie wiem co też z tymi wątkami...otwierały się na pewno-sprawdzałam. Nie kopią znowu w dogo? Quote
wtatara Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 jejku udało mi się wejść mam ogromną prośbę- napiszcie do ENERGY że zrobię te wizytę w Krakowie. Mój adres wtatara@interia .pl. Quote
fizia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A na jakim wątku Energy to pisała, pamiętasz? bo tutaj prosiła o wizytę GPooLCLD http://www.dogomania.pl/threads/32052-ALARM-Ewakuacja-Krakowskiego-Schroniska-potrzebna-pomoc-!/page1135 Quote
wtatara Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 ona napisała do mnie na prywatnej, ale nie mogłam jej odpisać. Przed chwilą się udało. Dziękuję Quote
zuzlikowa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Bieżące info o funkcjonowaniu dogo...masa osób ma problemy z pisaniem postów...edytowaniem ,wysyłaniem...nie wiem,czy na dogo coś nie kombinują znowu! W razie potrzeby dzwoń, slij smsa(506479242)...jak będzie chodzić moje dogo,poprzesyłam co trzeba! Bellunia jutro może do domku pojechać...domek niecierpliwie czeka! ...już nie będzie musiała tesknić do ludzi... POMÓŻCIE ZAWIEŹĆ JĄ DO JEJ DOMU! ...> KLIKNIJ w fotkę<... Quote
Recommended Posts