Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Pit ma jakieś 1,5 roku. Trafił do przytuliska niedawno – musiał swoje w życiu przejść. Zupełnie nie mógł się odnaleźć w schroniskowym kojcu.[/FONT]
[FONT=Arial]Jest jednak już lepiej - demoluje już coraz mniej, a co najważniejsze, że daje się już dotknąć i pogłaskać. Myślę że za tydzień, dwa będzie go można wystawić mu ogłoszenia. Postaramy się też wtedy o kolejne fotki.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Teraz Pit – ot, zwykły piesek, pewnie nikomu się nie spodoba, skoro tyle ślicznych psiaków szuka swego miejsca ale... pokazuje się i prosi o promowanie.[/FONT]

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Niestety Pit nikogo za serce nie chwycił. To ogromnie nieśmiały psiak, chociaż ostatnio zaczął już wychodzić z klatki.
[FONT=Arial]Cały czas nieufny ale wychodzi już z kojca chociaż niei nteresuje się niczym.Do ludzi bardzo przyjazny zwłaszcza przez krate.[/FONT]
[FONT=Arial]Jak wyjdzie, raczej chodzi bokami, choc nie ma w nim agresji.[/FONT]
[FONT=Arial]To psiak, na którego pobyt w schronisku działa wyraźnie fatalnie.[/FONT]
[FONT=Arial]Potrzebuje domu, nawet tymczasowego, który go zsocjalizuje i zanuczy kochać.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial]

[/FONT]

Posted

Pit może mieszkac z innym psiakiem, nie jest agresywny.

Pit w zabawie z naszymi nowymi nabytkami, trójka siostrzyczek, szczeniątek znalezionych na polnej drodze w stanie skrajnego wygłodzenia i wyczerpania.
teraz powoli dochodzą do siebie. POWOLI!

Posted

Niestety jeszcze Paweł nie próbował, za wcześnie. Pit dopiero niedawno zaczął wychodzić z budy - ale i tak nie uczestniczy we wspónych harcach psich kumpli - tylko zawsze sam i z boku!

Posted

Ale go siostrzyczki wycałowały :D

Supergoga, jakbyście jechaly gdzies do schrona i potrzebowałybyście pomocy - zdjecia, spacerek, wyczesanie itp. to piszcie :) w wakacje mam czas

• 2 months later...
Posted

Już tyle czasu nikt nie zajrzał do Pita - i nikt niestety w międzyczasie nawet o niego nie pytał. Pit czeka i cóż napisać więcej.

To najsmutniejszy z naszych podopiecznych. Tak mi go żal.

Posted

Ja myślę, że są psiaki w gorszych miejscach niz Pit. Jemu nie potrzeba kolejnego tymczasu czy hotelu - bo Paweł dba o psy i je kocha, na tyle, na ile daje rade i ma czas - bo to jednak tylko schron.
Jemu trzeba własnego ludzia, a tego niestety nie mamy.
Smutny nasz Pit - Piotruś Pan - bardzo!!!

• 2 weeks later...