Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A cioteczka Brazowa to mówi że nie wolno całować psów!!! I że mają na czole bąblowca!!!! A ja całuję od kiedy pamiętam... pewnie jestem cała już zabakteriowana i zabąblowcowana...

Posted

Neris napisał(a):
Ja tam myślę że Brazowa specjalnie mnie straszy, bo zazdrości że co rano cmokam Dofinę w czółko!!!!

Aaaa, dobrze, że jest! U lekarza była??

Posted

Umówiona była na 11,40, zadowolona z siebiwe wyubierała się i poszła piechotką... była juz 2 km od domu i nagle zadzwonił telefon. Jakaś miła pani powiedziała że dochtora nie byndzie i mam przyjść jutro. No i wściekła na cały świat wróciłam do domu.

Posted

brazowa1 napisał(a):
czytalam przed laty,ze psy maja na czole bąblowca.I koniec dyskusji,poza tym psy smierdza i sa niehigieniczne.

Chcesz o tym porozmawiać?:razz:

Posted

akucha napisał(a):
A dlaczego ten bąblowiec na czole akurat???
A gdzie można całować bezpiecznie???

A zgadnij gdzie:diabloti:
...a w ogóle to oznacza, że ja jestem totalnie zabąblowcowana, i kropka.

Posted

No - ja to dopiero jestem zabąblowcowana chyba na amen.

A psy są rzeczywiście niehigieniczne i śmierdzą. Oj śmierdzą - nie wiedziałbym o tym gdybym nie widziała wyrazu twarzy mojej siostry, która mnie czasem nawiedza. Jak wchodzi do mnie do domu to tak wygląda jakby jej było niedobrze. I od razu ją głowa zaczyna boleć.

Nie lubi zwierząt w żadnej postaci i nie może się nadziwić: "jak możesz wpuszczać coś takiego do łóżka?????????".

Przezornie zamykam wtedy sypialnię, bo gdyby zobaczyła moją pościel - to dopiero by chyba padła z wrażenia (a zmieniam co parę dni).

Posted

Ja, to już wogóle jestem "wynaturzeniem"!
Nie dość, że dziecko moje skazuje na takie straszne warunki bytowe, cyt."pół domu zwierząt":crazyeye: . Psy do łóżka włażą, jeszcze je prosić trzeba, żeby troszkę miejsca zrobiły, to myszy mam w klatkach (chomik, czy mysz, to samo to! a ile zarazków!!!!:razz: ). Więc moja mama, to już nic nie mówi, oprócz słów skierowanych do wnuczka"biedne dziecko, biedne dziecko:placz: . A babcia, cicho wzdycha unosząc oczy ku niebu.............bo n iestety na nikim z domowników wrażenie już nie robią jej, sanepidowskie przepisy.;)

Posted

Kasiu - sanepidowskie przepisy - dobrze to ujęłaś.

Jakby tak do mnie wkroczyli to by chyba nakazali ogólnonarodową dezynfekcję. Chociaż naprawdę bardzo się staram - i to nie jest gołosłowne, bo wczoraj miałam zacięcie i wyodkurzałam, wymyłam podłogi, zmieniłam pościel - a dzisiaj tę moją zmienioną pościel Michu uszanował po swojemu czyli "łapów" mi narobił, mchu naniósł, piachu naniósł - no jednym słowem "ciemność, widzę ciemność" :diabloti: .

Posted

A ja jak się kładę spać to zdejmuję z łóżka narzutę a tam na kołdrze poukładana Inka z Karolem, a pod kołdrą reszta robactwa. Zdejmuję więc i kołdrę i mówię "błagam, zejdźcie, chcę wytrzepać prześcieradło". No i wytrzepuję tony piachu, drzazgi z ukrywanych przede mną patyków i same te patyki, szczątki zabawek... i tak codziennie

Posted

Neris - ja mam tylko jednego psa w domu ale przy Twoim przychówku to nawet sobie nie wyobrażam jak to może być. Nie raz i nie dwa Misiek mi się po prostu w środku nocy "powymiotował" na tę moją pościel. A ja w "śniętym widzie" sprzątnęłam ( albo i nie :diabloti: ).

Jak Ty sobie z tym wszystkim dajesz radę ????????????????????

Posted

Hihihihi, Neris, a pamiętasz, jak sobie opowiadalyśmy o tym, jak to obudziłyśmy się z nogami w dziwnych płynach :diabloti:

Moje prośby o opuszczenie łóżka nie skutkują... muszę wywalić ręcznie na podlogę...