Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku, Budrysek........................bana.................... za co..........................za to że tak pomaga..................:mad::mad::mad:

Tosieńka, trzymaj się.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EVA2406']Jejku, Budrysek........................bana.................... za co..........................za to że tak pomaga..................:mad::mad::mad:

Tosieńka, trzymaj się.[/QUOTE]

Za za długi podpis...cóż,regulamin rzecz najświętsza...ale nie dyskutuję,bo naruszając swietości też bany się zarabia...choć może sie wiele żyć zwierzęcych tak stracić,ale cóż... regulamin,rzecz najświetsza.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Tosieńka pokazuje się...Budrysek postara się przekazać informacje o malutkiej...[/QUOTE]

Czekamy na wiadomości o Tosieńce i na powrót Budryska i tak sobie myślę, czy nie można zwrócić uwagi (pouczyć) a nie od razu banować.......................smutno mi bez Budryska :-(

Posted

[quote name='EVA2406']Czekamy na wiadomości o Tosieńce i na powrót Budryska i tak sobie myślę, czy nie można zwrócić uwagi (pouczyć) a nie od razu banować.......................smutno mi bez Budryska :-([/QUOTE]

Może dzisiaj bedę coś wiedzieć...dam znać i pozdrowię Budryska od Ewy...a może nie tylko?

• 3 weeks later...
Posted

Tosieńka jest niezwykle orginalną koteczką...jak zerkniecie na fotkę, to zauważycie te rudości pięknie, regularnie przebijające się przez pręgowate szarości.A dodatek bieli na łapeczkach i szyjce jeszcze podkreślają jej urok.

Jest prześliczną i milutką koteczką...nawet mnie nie podrapała, choć zapach beniutków bił ode mnie straszliwy!

• 1 month later...
Posted

zuzlikowa napisał(a):
Tosieńka jest niezwykle orginalną koteczką...jak zerkniecie na fotkę, to zauważycie te rudości pięknie, regularnie przebijające się przez pręgowate szarości.A dodatek bieli na łapeczkach i szyjce jeszcze podkreślają jej urok.

Jest prześliczną i milutką koteczką...nawet mnie nie podrapała, choć zapach beniutków bił ode mnie straszliwy!

Pokazuje śliczną Tosięńke...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

moja ślicznotka juz w swoim domku od kilku dni :)
na szczęście blisko :)

zaklimatyzowała się bardzo szybko
jest kochana przez dwójkę dzieciaczków

cieszę się bardzo :)
tylko troszkę smutno że już jej nie mam :(

• 3 months later...
Posted

BUDRYSEK napisał(a):
niestety Tosia wróciła z adopcji :(
nasikała włascicielom na łóżko i...wróciłą do mnie :(

bardzo prosze pomoc z ogłoszeniami...dziekuje

A niech to...jak szybko nudzą się ludziom"zabawki"...

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
niestety Tosia wróciła z adopcji :(
nasikała włascicielom na łóżko i...wróciłą do mnie :(

bardzo prosze pomoc z ogłoszeniami...dziekuje

:(

jak komuś dziecko nasika na łóżko to też ma je oddać? :angryy:

• 2 weeks later...