Mysza2 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Witajcie lisiowe Cioteczki! U nas piekny poranek, prawie wiosenny a we mnie wstepuje nowy duch walki - bardzo potrzebny, bo dotychczasowy przysnal grzejac sie przy piecu ;)[/QUOTE] Edytko to niech ten Twój "duch walki" wykombinuje jakiś domek dla Lisia Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Mysza2']Edytko to niech ten Twój "duch walki" wykombinuje jakiś domek dla Lisia[/QUOTE] Masz racje! dzisiaj porozmawiam sobie z nim twardo ;) Cioteczki, zajrzyjcie do psa w typie sznaucera. Trzymany na łancuchu! przy budzie...w szopie! [url]http://www.dogomania.pl/threads/200901-Uwolniony-z-1-metrowego-%C5%82a%C5%84cucha-!!!-Teraz-zbieramy-na-hotelik.-Pom%C3%B3%C5%BCcie-[/url]!!! Quote
margaret Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 codziennie tu jestem jakby ktoś pytał, choć czasem milcząco:) Quote
fiorsteinbock Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Ja rowniez jestem, choc milczaca :) Quote
dorota k. Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dzień Dobry Lisiu :) Dzień Dobry Ciotki:) Quote
protzlav Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [B][COLOR=royalblue]Witaj Lisiu, co u Ciebie ??? Wskakuj na począteczek !!! Wujek jest z Tobą, cały czas, choć rzadko ostatnio pisze ... <D.>[/COLOR][/B] Quote
brzośka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 hej Lisiu :) ciotka brzośka ci chyba dawno dzień dobry nie mówiła :roll: Quote
fiorsteinbock Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='protzlav'][B][COLOR=royalblue]Witaj Lisiu, co u Ciebie ??? Wskakuj na począteczek !!! Wujek jest z Tobą, cały czas, choć rzadko ostatnio pisze ... <D.>[/COLOR][/B][/QUOTE] A ja zawsze myslalam, ze Wujek to Ciocia :) Lisio, nie jestes w babincu :cool3: Quote
ossa98 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Odwiedzam Lisia wieczorową porą! dobranoc kochany psiaczku! Quote
ossa98 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Lisiu, słoneczko wyszło i są juz pierwsze zwiastuny zbliżającej się wiosny. Czujesz to? Może wraz ze zmianą pory roku i Twoje życie się zmieni... Quote
Mysza2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='fiorsteinbock']A ja zawsze myslalam, ze Wujek to Ciocia :) Lisio, nie jestes w babincu :cool3:[/QUOTE] A ja też myślałam że wujek to ciocia, za co bardzo bardzo przepraszam :oops::oops::oops: ciotki i wujkowie podniescie chociaż [url]http://www.dogomania.pl/threads/201910-Przyby%C5%82o-fant%C3%B3w-!!-Zegarek-torebki-ciuszki-dla-Pusi-do-12.02.2011-godz-22-00[/url] Quote
fiorsteinbock Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Cioteczki, na dobranoc zagladam :) Quote
protzlav Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [B]Ha ha, więc sprawiłem Wa niespodziankę, na to wygląda !!! Mam nadzieję,że miłą... w sensie, że nie jestem "cioteczką" : ))) hi hi hi A Lisio wskakuj na począteczek !!![/B] [B]Pozdrawiam wszystkie cioteczki !!! i wujaszków też, o ile są tu jeszcze jacyć prócz mnie ...[/B] [B]<D.>[/B] Quote
protzlav Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [B]Mnie również, przemiło : ))) Jestem obecny na wielu wątkach, ciekawe na ilu jestem postrzegany jako cioteczka, he hhhheee !!![/B] [B]<D.>[/B] Quote
fiorsteinbock Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Niespodzianka mila, bardzo :) czasem teskno za meskim spojrzeniem na sprawe, prawda Cioteczki? :cool3: Ale u Lisia jestes chyba jedyny Wujciem, tym bardziej nam milo :multi: Quote
protzlav Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [B]Mnie również, przemiło : ))) Jestem obecny na wielu wątkach, ciekawe na ilu jestem postrzegany jako cioteczka, he hhhheee !!![/B] [B]<D.>[/B] Quote
Recommended Posts