Mysza2 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 też zaglądamy do Lisia Pysia. Ciekawe czy dalej na stopie wojennej z Agdanem. Zajrzyjcie cioteczki na bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/198334-czterlistne-koniczynki-kartki-r%C4%99cznie-wykonane-do-18.12.-godz-20-00[/url] Quote
fiorsteinbock Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Cioteczki, przelalam pieniadze za kolejny miesiac hotelowania. Bardzo Wam dziekujemy! Dzwonilam do Kikou, ale chwilowo telefon poza zasiegiem, jak tylko bede miala wiesci o naszym podopiecznym - podziele sie z Wami :) Quote
giselle4 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 LISIU,WYPOCZYWAJ my jestesmy szczesliwi ze masz teraz dobrze:0 Quote
fiorsteinbock Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Rozmawialam z Kikou o Lisku, Saszy i generalnie o zyciu a wlasciwie o pieknej zimie, ktora nie zamierza odpuscic. Ani Liskowi ani Saszce warunki pogodowe nie przeszkadzaja, mozna domniemac, ze wrecz ich ciesza. Jeden psiak jak i drugi na dlugich łapkach fika po sniegu robiac troszke na zlosc tym mniejszym, dla ktorych zaspy sa trudniejsza przeszkoda :) Tak wiec nasz duet ma za nic bialy puch, wykorzystuja kazdy spacer do dobrej zabawy, pomimo nie najmlodszego wieku :) Lisio nauczyl sie zyc w takich warunkach a Saszka ma piekne, geste futro, ktore chroni cialko przed mrozami, wiec zima im niestraszna! Ale nie myslcie, ze psiaki mieszkaja na dworze, nie nie :) Lisio grzeje sobie dupke - doslownie - na przedpokoju. Dwa tygodnie byl grzeczny, cicho siedzial i nie rzucal sie w oczy, do czasu...wpadl na swietny pomysl aby ustawic dziadziusia - Fabiusia (jesli dobrze zrozumialam) i go ugryzl! Taki jest Lisio, ubzdural sobie, ze bedzie kierowal starsza ekipa i probuje rzadzic. Kikou pilnuje chlopaka coby nie rozrabial, nie jest agresywny ale trzeba miec na niego baczenie. No i stosunek do samcow "jajecznych" sie nie zmienil - kontakt z (przekrece imie, z gory przepraszam) Anganem (?) nie wchodzi w gre - Lisio zdecydowanie sie nie chce zaprzyjaznic. Ze zdrowkiem w porzadku, nie ma niepokojących sygnalu. Jest wesoly, skory do zabawy i bardzo czujny. Idealnie nadaje sie do domu z ogrodem, do strozowania a i w domku umie sie zachowac! Z ogloszen nie ma zadnego odezwu - nikt nawet jednego zapytania nie wyslal. Ciezko mi w to uwierzyc :( Moze Lisio nie nalezy do najpiekniejszych psow, ale tez nie jest szkaradą. Ma fajny charakter, nei jest agresywny w stosunku do ludzi, kocha ich. O tym wszystkim piszemy w ogloszeniach i nic...cisza. Nie mam pomyslu gdzie jeszcze go oglaszac, co zrobic, zeby poszedl do adopcji :( Quote
Mysza2 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dzięki Edytko za obszerną relację. Fajnie że zdrowy. ale z Agdanem i dziadkami to mógłby przestać wojować. A moze na Face Booku go ogłosić . Ja jeszcze nie wiem czym się to je. Jest to jakaś cioteczka obeznana z FB? Quote
ossa98 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Oj, Liseczku, czy Ci ludzie oczu nie mają:crazyeye::shake:? taką okazję na świetnego psa przegapiają? nie...nie może tak być! Quote
andegawenka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Mysza2']Dzięki Edytko za obszerną relację. Fajnie że zdrowy. ale z Agdanem i dziadkami to mógłby przestać wojować. A moze na Face Booku go ogłosić . Ja jeszcze nie wiem czym się to je. Jest to jakaś cioteczka obeznana z FB?[/QUOTE] Trudny, ale fajny i lepszy od NK...No i poproście o foty AKTUALNE!!!! Quote
Bjuta Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Chodzi o [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186204-Staruszek-AGDAN-nie-chce-si%C4%99-podda%C4%87.-Pojecha%C5%82-do-hoteliku-zbiera-na-leki./page37"]Agdanka[/URL], to ten: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3bd1c114c3280d7c.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/591/3bd1c114c3280d7cgen.jpg[/IMG][/URL] Quote
Asiaczek Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Popołudnie bez spacerku...? Nieeeee, idziemy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Mysza2']Dzięki Edytko za obszerną relację. Fajnie że zdrowy. ale z Agdanem i dziadkami to mógłby przestać wojować. A moze na Face Booku go ogłosić . Ja jeszcze nie wiem czym się to je. Jest to jakaś cioteczka obeznana z FB?[/QUOTE] Widziałam na FB ogłoszenia z prośbą o pomoc dla psów. Ale zupełnie nie kumam, jak to się robi... nie pomoge... Pzdr. Quote
fiorsteinbock Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Myszko, bardzo dobry pomysl - poprosze ktoras z dziewczyn, bo ja z FB tez na bakier ;) Fotki obiecane, wiec jak tylko dostane od razu wkleje na watek. Zajrzalam do agdankowego swiata i coz - chlopak rownie piekny jak nasz Lisio, czemuz maja na pieńku?! takie fajne chlopaki a wyrywne!! eh :) Quote
Asiaczek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Może właśnie dlatego, że tacy ładni, to jeden chce byc przed drugim... zazdrośnicy...:) Pzdr. Quote
Mysza2 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='Asiaczek']Może właśnie dlatego, że tacy ładni, to jeden chce byc przed drugim... zazdrośnicy...:) Pzdr.[/QUOTE] Faceci tak mają:):) Quote
fiorsteinbock Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Ano masz racje :) Chociaz i babeczki nei sa świete. Moja Nuka upatrzyla sobie przecudnej urody suczke w typie Shit zu i uprzykrza jej zycie! Dostaje szalu jak widzi ją na spcerze!!! Stawialabym na zazdrosc z powodu urody, bo innego wytlumaczenia nie widze :) Do zadnego psa/suki nie jest agresywna, wrecz przeciwnie....a tej laluni nie znosi! Quote
Kamila Proc Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 zazdrosc rzecz oczywista, u wszystkich niestety Quote
Mysza2 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Asiaczek']Popołudniowy spaceros... Pzdr.[/QUOTE] to ja wieczorny :):) Quote
fiorsteinbock Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Pewnie juz smacznie chrapie, wiec pomiziam za uszkiem. A cioteczkom mowie "dobranoc i kolorowych snów" :) Quote
giselle4 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Agdanek i Lisio to dwa rudaski wiec obydwaj panowie chcą rządy swoje wprowadzac..;) a tak nie mozna...trzeba zyc w zgodzie aby kikou nie miała problemow z łobuzami:) Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Znowu popołudniowy spacerek ze mną...:) Pzdr. Quote
ossa98 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 A ze mną wieczorny:-), właściwie chyba nocny Quote
fiorsteinbock Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Jestem zaskoczona, ze Lisio taki chojrak, poniewaz z młodym Maksem żył w zgodzie - przynajmniej tak wyglądało. A może Lisek Maksia przeganiał - tylko my nie miałyśmy okazji widziec :) Quote
Recommended Posts