Asiaczek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Lisiu i Agdan poczuli się pewniej na włościach u Kikou...:) Pzdr. Quote
giselle4 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Lisiu pamietam ale czasu mało ale pamietam Skarbie o Tobie:) Quote
phase Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 I ja. rzadko bywam na dogo, ale pamiętam. Quote
andegawenka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 A co słychać u Lisia, foty na sniegu by się przydały ,trochę relacji i czy zdrowy chłopak:p Quote
Bjuta Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Relacja jest na poprzedniej stronie sprzed 2 dni, ale na foty to niestety chyba nie możemy liczyć... Chyba że kogoś wyślemy z aparatem...:lol: Quote
andegawenka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 O tą relację Ci chodziło:roll::shake: Bjuta napisał(a):Uwielbia!!! On i Sasza (owczarek) zapuszczają się w największe zaspy, tarzają się i gonią! Lisiu po protu nie może nacieszyć się śniegiem! Nocuje już teraz wyłącznie w domu (w kojcu w przedpokoju) - bo inaczej biją się z Agdankiem. Więc jak Agdan na dworze, to Lisiu w domu i odwrotnie. Na szczęście dla Lisia, Agdan nie lubi śniegu - więc Lisiu może sobie szaleć ile mu potrzeba. No a jak są w domu razem, to jeden albo drugi musi siedzieć w kojcu. No co zrobić, jak się chłopaki coś nie chcą dogadać... Bjuta napisał(a):Relacja jest na poprzedniej stronie sprzed 2 dni, ale na foty to niestety chyba nie możemy liczyć... Chyba że kogoś wyślemy z aparatem...:lol: Quote
Bjuta Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 O tą. A dlaczego dodałaś takie smutne ikonki? Quote
andegawenka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Bjuta napisał(a):O tą. A dlaczego dodałaś takie smutne ikonki? ...bo fotek nie będzie? Quote
Bjuta Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Hm.... Też mi tęskno za fotkami... Jak drogi będą czarne, to możemy się uśmiechnąć do p.b. :) Ale w takich warunkach, cioteczka nie pojedzie...:shake: Quote
andegawenka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Bjuta napisał(a):Hm.... Też mi tęskno za fotkami... Jak drogi będą czarne, to możemy się uśmiechnąć do p.b. :) Ale w takich warunkach, cioteczka nie pojedzie...:shake: Ten podpis aktualny, mogę go skopiować? Quote
ossa98 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Witaj Lisku, właśnie wróciłam z moim psiaczkiem z parku, kolana mi odmroziło, brrr...ale najważniejsze, że piesio szczęśliwy jest. Mam nadzieję, że i Ty znajdziesz swój upragniony domek. Quote
Korespondentka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='giselle4']Lisiu pamietam ale czasu mało ale pamietam Skarbie o Tobie:)[/QUOTE] To tak jak u mnie ...... ale jak będą jakieś bazarki na Lisia, albo czegoś zacznie brakować to pisać kochane, pisać ;) Quote
Mysza2 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 zaglądamy do Lisia:) Cioteczki jeśli któraś ma malutkiego dzieciaczka albo wnusie zapraszam na bazarek z ciuszkami dla maluszków [url]http://www.dogomania.pl/threads/197614-%C5%9Bliczne-ciuszki-dla-maluszk%C3%B3w-na-leczenie-boksia-Pabla-do-11.12.2010-godz-22-00[/url] Quote
fiorsteinbock Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Mysza2']Ciekawe czy Lisio na śniegu lubi poszaleć. W starym miejscu nie miał okazji biegać jak był śnieg. Zajrzyjcie Lisiowe cioteczki na bazarek dla Puśki [/QUOTE] Ano nie mial okazji poznac snieznej zabawy. Czytam, ze u Kikou nadrabia i bardzo mnie to cieszy! Zawsze jak czytam o postepach Liska to zastanawiam sie co On czuje, ile jest w nim szczescia i radosci!!! jak bardzo mu sie poszczescilo dzieki Waszej pomocy. On dopiero dzis poznaje zycie!! Wplynely kolejne pieniazki na Liska, pierwszy post uaktualniony. Dziekuje serdecznie. Quote
giselle4 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Korespondentka']To tak jak u mnie ...... ale jak będą jakieś bazarki na Lisia, albo czegoś zacznie brakować to pisać kochane, pisać ;)[/QUOTE] ciotko wejdz do tego biedka [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197732-Amor-to-najpeikniejsze-slowa-dlal-tegiego-dziadka-jak-ja.Czy-mnie-pokochasz?p=15876266#post15876266[/URL] Quote
fiorsteinbock Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Wejdzcie prosze jeszcze do Kajtusia, razem z Amorem nie maja zadnych szans na przezycie w schronie :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/197768-10-letni-Kajtek-rozpaczliwie-szuka-DS-b%C4%85d%C5%BA-DT!Oddany-na-quot-wieczne-przechowanie-quot?p=15879051#post15879051[/url] Quote
Lolalola Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ale fajnie,ze psisko w koncu ma szanse na zycie i bawi sie i bawi i bawi;)i niech sie tak bawi dalej ile wlezie ....tylko jeszcze pan by sie przydal i domeczek;) Quote
dorota k. Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Witaj Lisiu:) rano nie zdążyłam zaglądnąć. Zaglądam więc wieczorkiem. Szczęścia Pysiaku:) I Trzymamm kciukasy abyś Święta w domku spędzał. Quote
fiorsteinbock Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 U nas sypie caly czas, psiaki biegaja po Bielawie - wygladaja na zagubione :( Wystawiam jedzenie kolo smietnika 2x dziennie, zawsze znajdzie sie amator. Przeraza mnei sytuacja na chwile obecna :( Lisku, przynajmniej Ty masz wszystko pod dostatkiem. Quote
ossa98 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Witaj Lisku, mizianki dla Ciebie i przytulaski! Quote
Recommended Posts