Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fiorsteinbock']A ja filuje na bazarku lisiowym i podgladam kupujacych :) hahaha Ale, zeby dac przyklad, tez zakupilam jedna pozycję.[/QUOTE]
dać dobry przykład zawsze trzeba ;)
grzeczna Edytka :P

Posted

[quote name='fochu']Lisiu ja tam książeczki kupuję aby zasilić twoje konto chłopaku :)[/QUOTE]

[quote name='fiorsteinbock']A ja filuje na bazarku lisiowym i podgladam kupujacych :) hahaha Ale, zeby dac przyklad, tez zakupilam jedna pozycję.[/QUOTE]
A ja dziękuję cioteczkom za zasilenie konta Lisia :loveu::loveu::loveu::modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Mysza2']A ja dziękuję cioteczkom za zasilenie konta Lisia :loveu::loveu::loveu::modla::modla::modla:[/QUOTE]
cała przyjemność po naszej stronie :)

Posted

a propos bazarku to zapraszamy - dziś wieczorem finisz - jeśli ktos nie zdążył wcześniej zajrzeć, podjąć decyzję - ma ostatnia szansę, jeszcze troszke towaru zostało:)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Doszla wplata od Cioteczki Ankary, serdecznie dziekujemy!
Post 1 uaktualniony :)

Kikou, co u chlopaka, jak sobie radzi?[/QUOTE]
Kikoi zajęta przy psiakach,nie ma pewnie czasu na pisanie:)

Posted

Co tam u Lisia? Kikou nic nam nowego nie napiszesz?
Jak nasz Gentelmen dogaduje się z Twoja czeredką, czy tylko z suniami, czy z panami też jakos jest?
O fotki nowe to nawet nie śmiem prosić:)