giselle4 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Brysio']w jakim mieście przebywa Lisek?[/QUOTE] Ubocze-Gryfow Slaski:) Quote
giselle4 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Brysio,bardzo serdecznie dziekuejmy:0 bardzo Quote
alice midnight Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 będa jakies nowe bazarki na Lisowskiego ?:D dobrze ze z Jego samopoczuciem juz lepiej, a nad kastracja trzeba sie powaznie zastanowic, z kilkoma wetami skonsultowac najlepiej. Ogromne kciuki! Quote
Mysza2 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ja mam też bardzo mieszane uczucia z tą kastracją , to już leciwy pan :shake::shake: Brawo Brysiu bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='alice midnight']będa jakies nowe bazarki na Lisowskiego ?:D dobrze ze z Jego samopoczuciem juz lepiej, a nad kastracja trzeba sie powaznie zastanowic, z kilkoma wetami skonsultowac najlepiej. Ogromne kciuki![/QUOTE] KIKOU ZADECYDUJE...tak mysle a bazarki? ...na razie chyba nie posadzili nam bazakująca....:) Quote
alice midnight Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 a wiadomo za co? wolalabym takiego bledu nie popelnic...bo sama mam kilka bazarkow na glowie :D Quote
bela51 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ja cięgle mam nierozliczony bazarek dla Lisia, czekam na jedna wpłate i beda dla Lisia jakies pieniazki. Quote
joan51 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Szczęśliwe te zwierzaki ,że jest tyle ludzi dobrej woli .. Quote
Mysza2 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='joan51']Szczęśliwe te zwierzaki ,że jest tyle ludzi dobrej woli ..[/QUOTE] Ale niestety tych bied więcej:( Quote
Korespondentka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Jagoda dziękuję za ogłoszenia Lisia :-) Quote
Brysio Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 sluchajcie a jak z allegro? to jest najlepsze ogłoszenie? Może trez jakas gazetka? my dajemy nasze psiaki z Gliwic do Dziennika Zachodniego. Quote
fiorsteinbock Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='Brysio']sluchajcie a jak z allegro? to jest najlepsze ogłoszenie? Może trez jakas gazetka? my dajemy nasze psiaki z Gliwic do Dziennika Zachodniego.[/QUOTE] Cioteczka Lillk_a obeicala zrobic allegro, ale chyba zaganiana i brak czasu, zapytam zaraz. Wpłynelo 167zł z książkowego bazarku, przelała Ciocia Gisella - edytuje post #1 Przelalam Cioteczce Brzośce 22zł za przesyłki. Quote
Mysza2 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Cioteczki zróbcie mu wyróżnione za 20 zł (chyba jego obecny stan finansów pozwoli) Quote
Korespondentka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 my go kochamy :calus::painting: i domku mu szukamy :loveu: Quote
Mysza2 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Korespondentka']my go kochamy :calus::painting: i domku mu szukamy :loveu:[/QUOTE] Po tym jak Tofik trójłapek z mojego podpisu znalazł domek to jestem dobrej myśli:):) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Jeżeli będzie dobry anestezjolog, to ja bym zaryzykowała kastrację. Pzdr. Quote
Korespondentka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Mysza2']Po tym jak Tofik trójłapek z mojego podpisu znalazł domek to jestem dobrej myśli:):)[/QUOTE] Też "mam" trójłapka, a w zasadzie trójłapkę, znalazłam ją 24 sierpnia - potrącona leżała na ulicy - niestety łapki nie dało się uratować. Od stawu skokowego w dół pogruchotane kości i nic więcej. Może i ona znajdzie domek tak jak Tofik ? Takie wpisy jak Twój dają nadzieję. Quote
lilk_a Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 allegro Liska [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1216115531[/URL] przeczytajcie i napiszcie co zmienić , bo być może pomyliłam psy :) Quote
giselle4 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 dla mnie suuper ja sie poryczałam:( ciotki a dla Was? Quote
yoko100 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 niedługo przeleje deklaracje dla Lisia Quote
ossa98 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Wzruszające Allegro, widać, że włożyłaś wiele serca w jego przygotowanie. Mam tylko dwa spostrzeżenia/wątpliwości: Czy możemy zamieszczać zdjęcia zabudowań, w których znajdował się wcześniej Lisek - w końcu to własność prywatna - nie nasza bynajmniej...Jak to wygląda z prawnego punktu widzenia. Lisiu na mixa owczarka niemieckiego mi nie wygląda, ma więcej ze szpica - z akity, psa grenlandzkiego - patrząc chociażby na jego puszysty ogon, okrywę włosową. To mógłby być dodatkowy czynnik przyciągający uwagę - niebanalne pochodzenie...:-) Quote
ossa98 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Chociaż jego głowa - kufa, uszy, są mało szpicowate...Zalezy w jakim ujęciu. Sama już nie wiem. Quote
Mysza2 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='giselle4']dla mnie suuper ja sie poryczałam:( ciotki a dla Was?[/QUOTE] Dla mnie też super, pięknie dopracowane, naprawdę jestem pod wrażeniem. Dzięki cioteczko :loveu::loveu::loveu: Myślę o tym co Ossa napisała, chyba ma rację to teren prywatny, z tym że identycznych obrazków jest multum w każdym mieście, nie rozróżnisz jednej rozwalającej się szopki od drugiej. Może tylko usunąć te gdzie z większej odległości robione zdjęcia i ktoś mógłby zidentyfikować miejsce. Nie wiem , jak myślicie. Aha i w tytule jest "mały czeka na dom" Lisio jest duży i wiek tam piszę że młody a Lisio to pan w dojrzałym wieku Quote
Recommended Posts