Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='alice midnight']będa jakies nowe bazarki na Lisowskiego ?:D dobrze ze z Jego samopoczuciem juz lepiej, a nad kastracja trzeba sie powaznie zastanowic, z kilkoma wetami skonsultowac najlepiej. Ogromne kciuki![/QUOTE]
KIKOU ZADECYDUJE...tak mysle
a bazarki?
...na razie chyba nie
posadzili nam bazakująca....:)

Posted

[quote name='Brysio']sluchajcie a jak z allegro? to jest najlepsze ogłoszenie? Może trez jakas gazetka? my dajemy nasze psiaki z Gliwic do Dziennika Zachodniego.[/QUOTE]
Cioteczka Lillk_a obeicala zrobic allegro, ale chyba zaganiana i brak czasu, zapytam zaraz.

Wpłynelo 167zł z książkowego bazarku, przelała Ciocia Gisella - edytuje post #1
Przelalam Cioteczce Brzośce 22zł za przesyłki.

Posted

[quote name='Korespondentka']my go kochamy :calus::painting: i domku mu szukamy :loveu:[/QUOTE]
Po tym jak Tofik trójłapek z mojego podpisu znalazł domek to jestem dobrej myśli:):)

Posted

[quote name='Mysza2']Po tym jak Tofik trójłapek z mojego podpisu znalazł domek to jestem dobrej myśli:):)[/QUOTE]

Też "mam" trójłapka, a w zasadzie trójłapkę, znalazłam ją 24 sierpnia - potrącona leżała na ulicy - niestety łapki nie dało się uratować. Od stawu skokowego w dół pogruchotane kości i nic więcej. Może i ona znajdzie domek tak jak Tofik ? Takie wpisy jak Twój dają nadzieję.

Posted

Wzruszające Allegro, widać, że włożyłaś wiele serca w jego przygotowanie. Mam tylko dwa spostrzeżenia/wątpliwości:

Czy możemy zamieszczać zdjęcia zabudowań, w których znajdował się wcześniej Lisek - w końcu to własność prywatna - nie nasza bynajmniej...Jak to wygląda z prawnego punktu widzenia.

Lisiu na mixa owczarka niemieckiego mi nie wygląda, ma więcej ze szpica - z akity, psa grenlandzkiego - patrząc chociażby na jego puszysty ogon, okrywę włosową.
To mógłby być dodatkowy czynnik przyciągający uwagę - niebanalne pochodzenie...:-)

Posted

[quote name='giselle4']dla mnie suuper
ja sie poryczałam:(
ciotki a dla Was?[/QUOTE]
Dla mnie też super, pięknie dopracowane, naprawdę jestem pod wrażeniem. Dzięki cioteczko :loveu::loveu::loveu:
Myślę o tym co Ossa napisała, chyba ma rację to teren prywatny, z tym że identycznych obrazków jest multum w każdym mieście, nie rozróżnisz jednej rozwalającej się szopki od drugiej. Może tylko usunąć te gdzie z większej odległości robione zdjęcia i ktoś mógłby zidentyfikować miejsce. Nie wiem , jak myślicie.
Aha i w tytule jest "mały czeka na dom" Lisio jest duży i wiek tam piszę że młody a Lisio to pan w dojrzałym wieku