Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='giselle4']Myszko ,otrzymałam -80zł od Ciebie .....[/QUOTE]
To nie ode mnie tylko od cioteczki Waranska (pisałam w tytule przelewu). Cioteczka przysłała mi 20 Euro. Cieszę się że doszło :)

Posted

[quote name='Mysza2']To nie ode mnie tylko od cioteczki Waranska (pisałam w tytule przelewu). Cioteczka przysłała mi 20 Euro. Cieszę się że doszło :)[/QUOTE]
o to mi chodziło
czy moge podac nazwisko?
czy to jest nick?

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']Czy jest jakas cioteczka tutaj z Warszawy ?? bo jedna cioteczka zaoferowala kilka fantow na bazarek i trezba je od niej odebrac:)[/QUOTE]
Zuziu, napisz może na wątku transportowym.

Posted

Dziewczyny, a co myślicie o tym dt u Redpita? żadna z Was nie ustosunkowała się do mojego postu. Chyba domek tymczasowy z kosztami tylko za jedzenie i weterynarza jest godny rozważenia?

Posted

[quote name='ossa98']Dziewczyny, a co myślicie o tym dt u Redpita? żadna z Was nie ustosunkowała się do mojego postu. Chyba domek tymczasowy z kosztami tylko za jedzenie i weterynarza jest godny rozważenia?[/QUOTE]
Pewnie że jest godny rozważenia. Giselle4 rozeznaje temat.
Dogo mi tak chodzi że mam kontakt utrudniony. Jutro jej zapytamy czy coś ustaliła, bo dzisiaj już chyba nie ma jej na dogo.

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']Czy jest jakas cioteczka tutaj z Warszawy ?? bo jedna cioteczka zaoferowala kilka fantow na bazarek i trezba je od niej odebrac:)[/QUOTE]
Ja bede dzis wieczorem w w-wie,ale nie b wiem,co dalej mialabym z nimi zrobic.