Mysza2 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [quote name='giselle4']Myszko ,otrzymałam -80zł od Ciebie .....[/QUOTE] To nie ode mnie tylko od cioteczki Waranska (pisałam w tytule przelewu). Cioteczka przysłała mi 20 Euro. Cieszę się że doszło :) Quote
giselle4 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [quote name='Mysza2']To nie ode mnie tylko od cioteczki Waranska (pisałam w tytule przelewu). Cioteczka przysłała mi 20 Euro. Cieszę się że doszło :)[/QUOTE] o to mi chodziło czy moge podac nazwisko? czy to jest nick? Quote
zuzia_kuzik Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Czy jest jakas cioteczka tutaj z Warszawy ?? bo jedna cioteczka zaoferowala kilka fantow na bazarek i trezba je od niej odebrac:) Quote
Mysza2 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [quote name='giselle4']o to mi chodziło czy moge podac nazwisko? czy to jest nick?[/QUOTE] To jest nick Quote
Mysza2 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [quote name='zuzia_kuzik']Czy jest jakas cioteczka tutaj z Warszawy ?? bo jedna cioteczka zaoferowala kilka fantow na bazarek i trezba je od niej odebrac:)[/QUOTE] Zuziu, napisz może na wątku transportowym. Quote
giselle4 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [quote name='Mysza2']To jest nick[/QUOTE] to ok? kasa jest u mnie:) Quote
ossa98 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Dziewczyny, a co myślicie o tym dt u Redpita? żadna z Was nie ustosunkowała się do mojego postu. Chyba domek tymczasowy z kosztami tylko za jedzenie i weterynarza jest godny rozważenia? Quote
Mysza2 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [quote name='ossa98']Dziewczyny, a co myślicie o tym dt u Redpita? żadna z Was nie ustosunkowała się do mojego postu. Chyba domek tymczasowy z kosztami tylko za jedzenie i weterynarza jest godny rozważenia?[/QUOTE] Pewnie że jest godny rozważenia. Giselle4 rozeznaje temat. Dogo mi tak chodzi że mam kontakt utrudniony. Jutro jej zapytamy czy coś ustaliła, bo dzisiaj już chyba nie ma jej na dogo. Quote
Lolalola Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 dobranoc Lisiu Pysiu:)...............kurcze dogo chodzi coraz gorzej,chyba trzeba bedzie klikac na watek wieczorem to rano sie moze otworzy............. Quote
Korespondentka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 to ja powiem dzień dobry Lisiu Pysiu:cool1: Quote
Mysza2 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='Korespondentka']to ja powiem dzień dobry Lisiu Pysiu:cool1:[/QUOTE] O jakie tu ranne ptaszki do Lisia przychodzą:) Quote
yumanji Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='zuzia_kuzik']Czy jest jakas cioteczka tutaj z Warszawy ?? bo jedna cioteczka zaoferowala kilka fantow na bazarek i trezba je od niej odebrac:)[/QUOTE] Ja bede dzis wieczorem w w-wie,ale nie b wiem,co dalej mialabym z nimi zrobic. Quote
zuzia_kuzik Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='Mysza2']O jakie tu ranne ptaszki do Lisia przychodzą:)[/QUOTE] bo dla Lisia to warto wstac nawet o 3 nad ranem zeby podniesc jego watek :) to jest slicznosc, a nie psinka :) Quote
zuzia_kuzik Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='yumanji']Ja bede dzis wieczorem w w-wie,ale nie b wiem,co dalej mialabym z nimi zrobic.[/QUOTE] nadal aktualne :( Przepraszam za klopot cioteczka myslala ze juz zrezygnowalysmy Quote
phase Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 `. No, w końcu dogo normalnie chodzi. Hopamy na pierwszą Lisiu !. Quote
Lolalola Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Witaj Lisiu-Pysiu:loveu:ale u mnie pada.........mam nadzieje,ze miewasz sie dobrze,wirtualne usciski:loveu: Quote
giselle4 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Uffff upał 35 stopni w cieniu Lisio w pomieszczeniu wiec tak mocno nie odczuwa jeszcze troch epoczekaj biedaku... jeszcze troche:) Quote
dorota k. Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Witaj Chłopaku :) Trzymam kciukasy za ciebie, tylko tyle mogę :( Quote
zuzia_kuzik Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='dorota k.']Witaj Chłopaku :) Trzymam kciukasy za ciebie, tylko tyle mogę :([/QUOTE] to bardzo duzo :) Quote
giselle4 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 jeszcze z tydzien i jzu pojedziesz na zielone łaki bez łancucha z jedzeniem i piciem zabawą:) Quote
Recommended Posts