kikou Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 załatwiliśmy zaległą "wściekliznę" Lisiuńka ogłosił wiosnę bo intensywnie zaczął się lenić, a poza tym zapeszyłam trochę chwalenie nózki bo któregos deszczowego ranka nóżka się odezwała, Lisio wstał i trochę kulił jedna tylna łapkę, wprawdzie po rozmasowaniu za 3 minuty biegał bez problemu ale troche sobie znowu poje coś na stawy przez wiosne (mam puszkę Arthrofitu - nic nie trzeba kupować) Quote
brzośka Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Mam 2 wpłaty od Joanny B. - 15 zł i 30 zł przyznać się kto to i z jakiego tytułu ;) Stawiam na asiuniab :p ale czy to jest stała za 3 m-ce? (po 15 zł?) Quote
asiuniab Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Mam 2 wpłaty od Joanny B. - 15 zł i 30 zł przyznać się kto to i z jakiego tytułu ;) ha to ja to jest wpłata stałej po 15 zł od początku roku:) Quote
asiuniab Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 no i muszę jakoś załatwić kuriera do paczki, bo już drugi tydzień czeka, a ja się nie mogę zebrać, sorki Quote
brzośka Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 ha to ja to jest wpłata stałej po 15 zł od początku roku:) No tak właśnie pomyślałam, nawet edytowałam swój wpis :D Quote
Mysza2 Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 ha to ja to jest wpłata stałej po 15 zł od początku roku:) Bardzo dziękujemy Asiu:):):) Quote
Kocurek Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 juz chyba uruchomilam cioteczko ten komunikator:)) Quote
Mysza2 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Brzośko, nie odezwał się żaden mod w sprawie przekazania postu rozliczeniowego? Quote
brzośka Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Niestety nie. Pisałam do Maupa4, bo sprawdziłam, że jako ostatnia z modów była dostępna na dogo, ale jeszcze nie przeczytała wiadomości :( Quote
Mysza2 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 No to nie wiem co my zrobimy. Ja mam post nr 9 na 1 stronie. Jak nikt z modów nie pomoże to w ostateczności będę wklejać rozliczenia które mi prześlesz w ten 9 post Quote
brzośka Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ok. Może napiszę jeszcze do kogoś z modów? tylko nie chciałabym, żeby to było przez władzę źle odebrane ;) Quote
Mysza2 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ok. Może napiszę jeszcze do kogoś z modów? tylko nie chciałabym, żeby to było przez władzę źle odebrane ;) Nie wiem czy tu jeszcze jakaś "władza" działa. Quote
brzośka Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Mam wpłatę od Bela51 za styczeń i luty - 10 zł - bardzo dziękujemy :) i ode mnie 20 zł (z racji funkcji od marca podwoiłam swoją stałą ;) ) Obecnie na koncie Lisia 620 zł :D Quote
brzośka Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Nie wiem, czy jest szansa na przepisanie wątku na mnie :( Znalazłam dziś taki wpis (na wątku reklamującym bazarki) - "W kwestii moderowania dostałam informację, że nowe oprogramowanie uniemożliwia moderowanie." Quote
Mysza2 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Nie wiem, czy jest szansa na przepisanie wątku na mnie :( Znalazłam dziś taki wpis (na wątku reklamującym bazarki) - "W kwestii moderowania dostałam informację, że nowe oprogramowanie uniemożliwia moderowanie." No to jmamy 2 wyjścia 1, Rozliczenie będzie w Twoim pierwszym poście, a Fiorsteinbock poprosimy, żeby w 1 poście napisała, gdzie jest ciąg dalszy rozliczeń i wstawiłam link to tej strony 2. Ja mam 9 post na 1 stronie i tam mogę wklejać to co mi każesz Quote
asiuniab Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 paczki ode mnie wyfrunęły, jutro powinny być na miejscu:) Quote
brzośka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 No to jmamy 2 wyjścia 1, Rozliczenie będzie w Twoim pierwszym poście, a Fiorsteinbock poprosimy, żeby w 1 poście napisała, gdzie jest ciąg dalszy rozliczeń i wstawiłam link to tej strony 2. Ja mam 9 post na 1 stronie i tam mogę wklejać to co mi każesz Przejrzałam 6 pierwszych stron wątku i nie ma żadnego mojego wpisu, więc nr 1 raczej odpada :( Można utworzyć nowy wątek z linkiem w pierwszym poście do tego obecnego, ale nie wiem, czy to dobry pomysł... Quote
Mysza2 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 paczki ode mnie wyfrunęły, jutro powinny być na miejscu:) Bardzo dziękujemy:):) Przejrzałam 6 pierwszych stron wątku i nie ma żadnego mojego wpisu, więc nr 1 raczej odpada :( Można utworzyć nowy wątek z linkiem w pierwszym poście do tego obecnego, ale nie wiem, czy to dobry pomysł... Rozumiem z tego, że żadnej odpowiedzi od modów nie ma :(:( Brzosko, na to nie wpadłam, ale może to i dobry pomysł. Przekopiowałabyś skrót historii Lisia. Niewiele nas już tutaj na wątku, może niech się wypowiedzą jeszcze wszyscy, którzy o Lisiu pamiętają. Quote
brzośka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Moja wiadomość została przeczytana, ale odpowiedzi żadnej nie ma :/ Jeśli myślisz, że pomysł nie jest zły, to faktycznie poczekajmy na opinię innych na ten temat :) Quote
bela51 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Bardzo dziękujemy:) :) Rozumiem z tego, że żadnej odpowiedzi od modów nie ma :(:( Brzosko, na to nie wpadłam, ale może to i dobry pomysł. Przekopiowałabyś skrót historii Lisia. Niewiele nas już tutaj na wątku, może niech się wypowiedzą jeszcze wszyscy, którzy o Lisiu pamiętają. Pomysł dobry, tylko Brzoska bedzie miała nieco pracy :) Quote
Ajula Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Bardzo dziękujemy:) :) Rozumiem z tego, że żadnej odpowiedzi od modów nie ma :(:( Brzosko, na to nie wpadłam, ale może to i dobry pomysł. Przekopiowałabyś skrót historii Lisia. Niewiele nas już tutaj na wątku, może niech się wypowiedzą jeszcze wszyscy, którzy o Lisiu pamiętają. Modzi chyba już nie działają, bo podobno nie mają uprawnień na nowej dogo, czyli teraz to jest tu wolna amerykanka. Ja też prosiłam o przeniesienie wątku psa, który mi wrócił z adopcji, z działu Już w domu do działy Psy w potrzebie - zero reakcji :( Jeśli chcecie, to zróbcie nowy wątek, jako wpłacająca regularnie grosik od lat, czyli pamiętająca:) nie mam nic przeciwko. Quote
Recommended Posts