Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Starowinek już z niego, ale mu pięknie do twarzy z tą siwizną :loveu:

Cieszę się, że po takim ciężkim życiu może sobie spokojnie mieszkać u Kikou, dla niego to jest dom i niech tak zostanie :) 

Posted

Siwula mordusia, ale wyraz pycholka ten sam - uśmiechnięty:-). Widać, że zadowolony jest. Oby Lisiątko cieszyło się tym, co ma jak najdłużej. Zdrówka wszystkim życzę!

• 2 weeks later...
Posted

Kochani !!!

Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt dla Was wszystkich, dla Waszych rodzin i podopiecznych.

I tak by się chciało, żeby były też radosne dla tych wszystkich porzuconych biedaków.

735j2c3mm6.gif

Posted

ale wciaz piekny i dostojny

Piękny i dostojny gentleman, który dzis zaszczycił mnie kilkoma całusami:) Niestety  ja bez aparatowa jestem więc żadnych zdj nie mam, ale melduje że u Liska wszystko w porządku:) Morda uśmiechnięta, pupa tłuściutka, sierść błyszcząca:)

Posted

Piękny i dostojny gentleman, który dzis zaszczycił mnie kilkoma całusami:) Niestety  ja bez aparatowa jestem więc żadnych zdj nie mam, ale melduje że u Liska wszystko w porządku:) Morda uśmiechnięta, pupa tłuściutka, sierść błyszcząca:)

Dzięki za super wieści Suniu! :)

Posted

Dziękujemy Suniu:) :):). Prawda że cudowne psisko z niego?

Fajny dziadek:) Niestety starszego psa, pospolitej urody żeby ktoś adoptował musiałby go poznać.Myśle że jak ktoś poznałby Lisia osobiście to by się nie zastanawiał nawet nad adopcją:)

Posted

Wpłaciłam Lisiowi moje zaległe składki do grudnia 2014.

Mam nadzieje, ze konto sie nie zmieniło ? Ciagle nie ma aktualnych rozliczen ...

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku ! :)