Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kizimizi']witam wszytskie Lisiowe ciotki i pytam czy znajde tu kogos na wizyte pa do Szczodryna kolo Wrocka?[/QUOTE]

oj,to chyba nie z "mojej" strony Wrocka, bo nie znam miejscowości wcale...

a Lisia dzisiaj widziałam na żywo- śliczny jest, na zdjęciach nie widać, jaki on piękny.... no widać, ale "w realu" ładniejszy ;)

przed chwilką wróciłam od kikou - zawiozłam Jej nowego podopiecznego

Posted

[quote name='Mysza2']A Lisia wymiziałaś od jego ciotek? :)
A udało się jakieś fotki mu zrobić?, wiesz że my pazerne na fotki jesteśmy:):)[/QUOTE]

zostawiałam tam takiego maleńkiego staruszka - byłam krótko, bo "transport się spieszył", mój stan psychiczny był taki, że o zdjęciach nie pomyślałam ( mając w torebce aparat)
tak więc proszę o wybaczenie, może uda mi się zrealizować daną malutkiej Kasi obietnicę odwiedzin u zostawionego tam Muńka - wtedy już będę bardziej "przytomna"

Posted

Biszkopcik który już ma DS podzielił się częścią swego majątku z Lisiem i podarował mu 200 zł
Bardzo prosimy o potwierdzenie na wątku jak dolecą:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234425-Biszkopcik-spod-wiaduktu-ma-wspania%C5%82y-dom-i-ukochan%C4%85-Pani%C4%85-ju%C5%BC-na-zawsze[/url]!!!

Posted

[quote name='Mysza2']Biszkopcik który już ma DS podzielił się częścią swego majątku z Lisiem i podarował mu 200 zł
Bardzo prosimy o potwierdzenie na wątku jak dolecą:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234425-Biszkopcik-spod-wiaduktu-ma-wspaniały-dom-i-ukochaną-Panią-już-na-zawsze[/URL]!!![/QUOTE]

Myszko, pieniądze są już u Lisia. Zaraz biorę się za księgowanie.
Szczęściarz z Biszkopcika! Bardzo się cieszę, że się udało znaleźć mu domek!

Posted

Wpłynęły deklaracje:
03.05. Aneta K: 50zł
06.05. Brzośka: 10zł
08.05. Ajula: 10zł
13.05. Biszkopcik: 200zł
14.05. fiorsteinbock: 50zł

łącznie uzbierane mamy: [B]535,18zł[/B]

Cioteczki, mam miesięczną zaleglosc na dogomaniackich wątkach. Wiele się dzieje a mi brak czasu na ogarnięcie tematów.
U Lisia sprawy mają się w porządku. Dojrzały wiek zaczyna być widać fizycznie, tzn. tylne nóżki robią się chudziutkie, pyszczek jeszcze bardzie posiwiał. Mniej biega, ale szczekać nie przestał :) I w tym roku widać już, że nasz Lisio to psiak w sędziwym wieku. Ale, generalnie samopoczucie dobre. Starość rządzi się swoimi prawami, więc Lisio troszkę zwolnił :)

Posted

Cioteczki, pamiętacie Saszkę, koleżankę Lisia przebywającą u Kikou? Saszka odeszła, ale inny ONek znalazł swoje miejsce u Kasi.
Zajrzyjcie proszę:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240055-Staruszek-Bruno-wygra%C5%82-los-na-loterii-w-BDT-u-Kikou[/url]
Bruno jest na BDT i takie psiaki często zostają zapomniane. Pozwoliłam sobie na wątku Lisia wkleić link, bo wiem jakie jesteście wspaniałe i nie zapominacie o tych, którzy potrzebują pomocy :)