Kocurek Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Poprosze o numer konta Liskowy....razem ze swiftem banku....od maja dorzucę stalej 3 euro dla przystojniaka:) Quote
Mysza2 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 odwiedzam Lisia i zapraszam na bazarek:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241936-Antykwariat-dla-Amorka-do-14-05-2013-godz-22-00[/url] Quote
kizimizi Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 witam wszytskie Lisiowe ciotki i pytam czy znajde tu kogos na wizyte pa do Szczodryna kolo Wrocka? Quote
mari23 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='kizimizi']witam wszytskie Lisiowe ciotki i pytam czy znajde tu kogos na wizyte pa do Szczodryna kolo Wrocka?[/QUOTE] oj,to chyba nie z "mojej" strony Wrocka, bo nie znam miejscowości wcale... a Lisia dzisiaj widziałam na żywo- śliczny jest, na zdjęciach nie widać, jaki on piękny.... no widać, ale "w realu" ładniejszy ;) przed chwilką wróciłam od kikou - zawiozłam Jej nowego podopiecznego Quote
Mysza2 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 A Lisia wymiziałaś od jego ciotek? :) A udało się jakieś fotki mu zrobić?, wiesz że my pazerne na fotki jesteśmy:):) Quote
mari23 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='Mysza2']A Lisia wymiziałaś od jego ciotek? :) A udało się jakieś fotki mu zrobić?, wiesz że my pazerne na fotki jesteśmy:):)[/QUOTE] zostawiałam tam takiego maleńkiego staruszka - byłam krótko, bo "transport się spieszył", mój stan psychiczny był taki, że o zdjęciach nie pomyślałam ( mając w torebce aparat) tak więc proszę o wybaczenie, może uda mi się zrealizować daną malutkiej Kasi obietnicę odwiedzin u zostawionego tam Muńka - wtedy już będę bardziej "przytomna" Quote
Mysza2 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Nie przejmuj się, mnie się to bardzo często zdarza:):):) Quote
Mysza2 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Biszkopcik który już ma DS podzielił się częścią swego majątku z Lisiem i podarował mu 200 zł Bardzo prosimy o potwierdzenie na wątku jak dolecą:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234425-Biszkopcik-spod-wiaduktu-ma-wspania%C5%82y-dom-i-ukochan%C4%85-Pani%C4%85-ju%C5%BC-na-zawsze[/url]!!! Quote
brzośka Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 cudnie, że ma DS!!! i dziękujemy za prezenta :) Quote
fiorsteinbock Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='Mysza2']Biszkopcik który już ma DS podzielił się częścią swego majątku z Lisiem i podarował mu 200 zł Bardzo prosimy o potwierdzenie na wątku jak dolecą:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234425-Biszkopcik-spod-wiaduktu-ma-wspaniały-dom-i-ukochaną-Panią-już-na-zawsze[/URL]!!![/QUOTE] Myszko, pieniądze są już u Lisia. Zaraz biorę się za księgowanie. Szczęściarz z Biszkopcika! Bardzo się cieszę, że się udało znaleźć mu domek! Quote
fiorsteinbock Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Wpłynęły deklaracje: 03.05. Aneta K: 50zł 06.05. Brzośka: 10zł 08.05. Ajula: 10zł 13.05. Biszkopcik: 200zł 14.05. fiorsteinbock: 50zł łącznie uzbierane mamy: [B]535,18zł[/B] Cioteczki, mam miesięczną zaleglosc na dogomaniackich wątkach. Wiele się dzieje a mi brak czasu na ogarnięcie tematów. U Lisia sprawy mają się w porządku. Dojrzały wiek zaczyna być widać fizycznie, tzn. tylne nóżki robią się chudziutkie, pyszczek jeszcze bardzie posiwiał. Mniej biega, ale szczekać nie przestał :) I w tym roku widać już, że nasz Lisio to psiak w sędziwym wieku. Ale, generalnie samopoczucie dobre. Starość rządzi się swoimi prawami, więc Lisio troszkę zwolnił :) Quote
fiorsteinbock Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='Kocurek']Poprosze o numer konta Liskowy....razem ze swiftem banku....od maja dorzucę stalej 3 euro dla przystojniaka:)[/QUOTE] Dziękujemy Kocurku, już wysyłam dane :) Quote
ossa98 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Nocne mizianko dla Liska:-) i pozdrowienia dla wszystkich cioteczek Quote
fiorsteinbock Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Cioteczki, pamiętacie Saszkę, koleżankę Lisia przebywającą u Kikou? Saszka odeszła, ale inny ONek znalazł swoje miejsce u Kasi. Zajrzyjcie proszę: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240055-Staruszek-Bruno-wygra%C5%82-los-na-loterii-w-BDT-u-Kikou[/url] Bruno jest na BDT i takie psiaki często zostają zapomniane. Pozwoliłam sobie na wątku Lisia wkleić link, bo wiem jakie jesteście wspaniałe i nie zapominacie o tych, którzy potrzebują pomocy :) Quote
fiorsteinbock Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [quote name='Kamila Proc']oczywiscie zajrze[/QUOTE] Dzięki :) :) Quote
Recommended Posts