Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, Lisio dostał 60zł od c.mimblunki :)
Bardzo dziękujemy :)

A ja być może będę miała dla Was wkrótce niespodziankę. Prawdopodobnie przy końcówce przyszłego tygodnia będę w okolicach Liska i jeżeli uda mi się namówić kierowcę to zajedziemy na szybkie odwiedziny. A wówczas wymiziam rudaska od wszystkich cioteczek i wujaszków!!!

Posted (edited)

[SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=#ff0000]NIEAKTUALNE :) Billy pojechał do nowego domu. :)
[/COLOR][/COLOR]PILNE !Kto mógłby pomóc w przeprowadzeniu wizyty przed adopcyjnej ?
Billy - piękny szczeniak ma trafić 2-gi raz do schroniska, przebywa obecnie u niezbyt fajnej rodziny, ale zgłosiła się rodzina (wydaje się bardzo ok), która może przyjechać po niego w sobotę (09/03/13) do Torunia, aż z woj. dolnośląskiego.
Pilnie szukamy kogoś - kto mógłby zrobić wizytę : Jawor (okolice Legnicy) dla psiaka.
Kontakt w sprawie wizyty do AgnieszkaO,,tel. 783 542 630, e-mail : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] albo [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Wątek Billego na dogo : [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239781-Billy-wraca-do-schroniska-Zjawiskowy-pięknie-umaszczony-10-miesięczny-pies"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...esięczny-pies[/URL]
Wątek Billego na FB : [URL]http://www.facebook.com/events/141955485970209/[/URL][/SIZE]

Edited by tobciu
Posted

[quote name='fiorsteinbock']Lisio dostał 15zł od c. Beli51 - deklaracja za I, II, i III 2013 - bardzo mocno dziękujemy :)
Wyjazd przesunął nam się na wtorek, trzymajcie kciuki aby kierowca zgodził się zboczyć z drogi ;)[/QUOTE]
to już dzisiaj:)
Kciuki trzymamy

Posted

Dziewczyny, byłam wczoraj u Lisia i mam oczywiście zdjecia. Jednak proszę o cierpliwość bo czasu brak na ogarnięcie tematu.

Rzeczywiście widać, że Lisio nam się troszkę posunął. A i z swoimi podopiecznymi mniej chce biegać, jednakże nadal kocha człowieka i buziaków mi nie szczędził :) Póki co nie dzieje się nic niepokojącego ze zdrowie, ale musimy zaopatrzyć go w karmę dla nerkowców. Właściwie cały czas Lisio korzystał z zapasów innych psów i pora abyśmy to zrekompensowali.
Cioteczki, macie zapasy takiej karmy?
Kto zechce wesprzeć Lisia??

Posted

[quote name='Mysza2']Karmy nerkowej nie mam ale bazarek będzie:)[/QUOTE]

Myszko...wielkie dzięki!
Możemy ten bazarek przeznaczyć wyłacznie na kupno karmy?
Będę jeszcze innych prosić o datki czy karmę, bo i dla Liska potrzebna i dla innych psiaków, które się z nim do tej pory dzieliły.

Posted

[quote name='Mysza2']Karmy nerkowej nie mam ale bazarek będzie:)[/QUOTE]

ja za to chyba mam.... z bazarku Edytki tu trafiłam
być może uda mi się podesłać Lisiowi Ipakitine i karmę ( mam dwoje nerkowców, podzielę się ;))
sama od dziecka na nerki choruję, więc "swój do swego", jak to mówią ;)
"moja" Maja z Dobrocina też u Kasi jest...

Posted

Marysiu, podczas moich przedostatnich odwiedzin u Kikou, widziałam Maję. Qrcze, do dziś świetnie pamiętam nasze pierwsze z Mają spotkanie w Dobrocinie. Jeden szloch mój i wolontariuszek z Dzierżoniowa :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Marysiu, podczas moich przedostatnich odwiedzin u Kikou, widziałam Maję. Qrcze, do dziś świetnie pamiętam nasze pierwsze z Mają spotkanie w Dobrocinie. Jeden szloch mój i wolontariuszek z Dzierżoniowa :([/QUOTE]

ja Majeczke poznałam w "hoteliku" i nie mogłam jej tam zostawić zabierając psy...
na moich kolanach jechała do Legnicy, gdzie przekazałam ją Kasi...
a z Dobrocina wciąż pamiętam tę maleńką rudą sunieczkę, której chciałam dać DT......
nie przeżyła jednak w tym piekle :( :( :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']W DBC zostało 6 psów, prywatnych p. Sawickiej. Karmy brakuje, środków na odrobaczenie, odpchlenie - muszę coś pomyśleć aby pomóc psiakom.[/QUOTE]

szkoda psiaków, trzeba im pomóc bez względu na to, jacy są ci ich "właściciele"
a czy pan S. i jego wspólniczka ponieśli jakieś konsekwencje?