Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ja mowilam ale powtorze:klin do pracy ktora zamierzam wprowadzic na grupie jest za duzy.bedzie potrzebny ale na razie nie w tej chwili.klin zamowimy jeden cala grupa.:cool1:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale dzisiaj była super tresurka :multi:

ps. a możecie mi przybliżyć o czym piszecie? Jakie kinkretnie te gryzaki? Postaram się skombinowac coś podobnego. I co to za wkręty, że o klinach nie wspomnę, do czego to? :oops:

Posted

[quote name='asher']Ale dzisiaj była super tresurka :multi:

ps. a możecie mi przybliżyć o czym piszecie? Jakie kinkretnie te gryzaki? Postaram się skombinowac coś podobnego. I co to za wkręty, że o klinach nie wspomnę, do czego to? :oops:[/quote]
Asher, to sekta :diabloti::diabloti::diabloti:, wkretami przewiercaja onki i wbijaja im kliny :lol::lol::lol:. Matko moja jedyna, zworki chyba mi się w głowince popaliły z goraca...

Posted

ZASPALAM dzisiaj na zajecia:placz: .katje postanowila wczoraj poczekac na mnie i przy uwe nie rodzila:roll: :cool1: .no i buch-zaspalam.jeszcze tych prochow sie wczoraj objadlam na ten cholerny zab:flaming: :tard: .boszsze zmija wybacz:modla: .
asher-gryzaki z juty z DWOMA uchwytami.klin na razie olac prosze.
monisieczka-zebys ty wczoraj widziala wypoczeta po weekendzie:roflt: alix.......:krolik: ....jak to trzeba nie kochac pieseczka zeby narazac go na takie stresy i silom i przemocom z plazy wyciagac:painting: :laugh2_2: .a ja i tak strasznie lubie barosza:loveu: .czubek:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='ayshe']ZASPALAM dzisiaj na zajecia:placz: .katje postanowila wczoraj poczekac na mnie i przy uwe nie rodzila:roll: :cool1: .no i buch-zaspalam.jeszcze tych prochow sie wczoraj objadlam na ten cholerny zab:flaming: :tard: .boszsze zmija wybacz:modla: .
asher-gryzaki z juty z DWOMA uchwytami.klin na razie olac prosze.
monisieczka-zebys ty wczoraj widziala wypoczeta po weekendzie:roflt: alix.......:krolik: ....jak to trzeba nie kochac pieseczka zeby narazac go na takie stresy i silom i przemocom z plazy wyciagac:painting: :laugh2_2: .a ja i tak strasznie lubie barosza:loveu: .czubek:loveu: :loveu:[/quote]
ja to bardzo kocham cały tandemik Alix-Baroniu :cool3:, uwielbiam patrzeć na zrelaksowana twarz przewodnika :diabloti: jak psitek kombinuje a później udaje że fffcale nie to miał na mysli, i ta minka niewiniatka :megagrin: jak zbliza się do sercowca w celu wyprowadzenia go z homeostazy patyczkowej :diabloti::diabloti:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: wiesz oni to juz raczej nie wygladaja na kujonow:cool3: :cool3: .teraz maja przerabane:multi: .ciesz sie ze sie nie nawinelas do tej grupy.dopiero bys miala dola:roll: :lol: .

Posted

[quote name='ayshe']:evil_lol: :evil_lol: wiesz oni to juz raczej nie wygladaja na kujonow:cool3: :cool3: .teraz maja przerabane:multi: .ciesz sie ze sie nie nawinelas do tej grupy.dopiero bys miala dola:roll: :lol: .[/quote]
no widzisz jakiego mam inteligentnego psa? :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='monisieczka']no widzisz jakiego mam inteligentnego psa? :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]fakt.a josh okazal sie wredniasty.wsadzic panciunie do sadystkowa:lol:

Posted

[quote name='ayshe']fakt.a josh okazal sie wredniasty.wsadzic panciunie do sadystkowa:lol:[/quote]
to był test na pańciuni jak bardzo kocha sercowca :diabloti::diabloti::diabloti:. Podobno właścicielka-emerytka po ostatniej serii zajątek czytała o technice wypychania zwierzaczków :razz::razz:

Posted

[quote name='monisieczka']to był test na pańciuni jak bardzo kocha sercowca :diabloti::diabloti::diabloti:. Podobno właścicielka-emerytka po ostatniej serii zajątek czytała o technice wypychania zwierzaczków :razz::razz:[/quote]hehe.to co/przyjedzie na koleczkach josh na zajatka?faaaaaajnie.:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']hehe.to co/przyjedzie na koleczkach josh na zajatka?faaaaaajnie.:diabloti:[/quote]
a wiesz jak ładnie bedzie zostawał :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i bedziesz mogła przed pysiem stado piłek rzucać :eviltong:

Posted

Ja swojego też wypcham za te ucieczki :angryy: . Staram sie być spokojna, ale jak go złapie to zawsze mi nerwy puszczają :mad: i efekt jet odwrotny od zamierzonego :shake:

Posted

[quote name='ayshe']fakt.a josh okazal sie wredniasty.wsadzic panciunie do sadystkowa:lol:[/QUOTE]
No jakto to przeca diamencik jak może być wredniasty???:eviltong: podobno pańcia za łagodna i muchomorek na głowe jej wszedł więc gdzie tu sadyzm???:crazyeye: :diabloti:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Ja swojego też wypcham za te ucieczki :angryy: . Staram sie być spokojna, ale jak go złapie to zawsze mi nerwy puszczają :mad: i efekt jet odwrotny od zamierzonego :shake:[/quote]dobrze ze to zauwazylas.czarna robote sobie robisz.:cool1:

Posted

No co ja poradze że nerwowa jestem :oops: Będę sie bardziej starać. poprzednim razem jak miał taką faze spokojne podchodzenie i przywolywanie daly efekty- teraz też na pewno da rade. Ale juz myślałam ze mamy to za sobą :shake: A tu druga fala buntu :mad: Tylko spokojnie.....oj nie wychodzi mi :angryy:

Posted

[quote name='ayshe']cfaniara z naszej emerytki:evil_lol:[/QUOTE] Przemyśliwuje jak was obie z Moniką zamknąć na terenie pełnym patyczków z Joshem na jakieś 5 godzin. No i brać za bilety od tych na zewnątrz ogrodzenia. Myśle że dobrze by się wszyscy bawili naokoło -o was chyba nie dałoby się tego powiedzieć -Monisia wie o czym mówie miała próbki na spacerku / acha to się robi coraz gorsze nawet na sekunde nie ma spokoju/:eviltong: Zemsta była by piękna!!!!:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='monisieczka']ja to bardzo kocham cały tandemik Alix-Baroniu :cool3:, uwielbiam patrzeć na zrelaksowana twarz przewodnika :diabloti: jak psitek kombinuje a później udaje że fffcale nie to miał na mysli, i ta minka niewiniatka :megagrin: jak zbliza się do sercowca w celu wyprowadzenia go z homeostazy patyczkowej :diabloti::diabloti:[/quote]

To wcale nie jest smieszne:mad: MOze jeszcze w domu kamery poinstaluje byscie mogly sledzic moje i Barosza losy na zywo w internecie?:mad: Dostarcze Wam rozrywki na cale dnie, he?:eviltong: Wredne baby tak sie smiac z z cudzego nieszczescia :placz:

Posted

[quote name='Alix']To wcale nie jest smieszne:mad: MOze jeszcze w domu kamery poinstaluje byscie mogly sledzic moje i Barosza losy na zywo w internecie?:mad: Dostarcze Wam rozrywki na cale dnie, he?:eviltong: Wredne baby tak sie smiac z z cudzego nieszczescia :placz:[/QUOTE]
No przynajmniej nie mnie jednej się czepiają.Alix może połaczymy siły??? Bedzie 2 na 2.Zostawić z nimi oba pieski -byleby tylko złosliwe zołzy nie napuściły ich na siebie to diameciki wykończą je raz dwa.A jak fajnie by było.:multi: :multi:

Posted

[quote name='Alix']To wcale nie jest smieszne:mad: MOze jeszcze w domu kamery poinstaluje byscie mogly sledzic moje i Barosza losy na zywo w internecie?:mad: Dostarcze Wam rozrywki na cale dnie, he?:eviltong: Wredne baby tak sie smiac z z cudzego nieszczescia :placz:[/quote]dawaj alix.serial reality show-zycie z baroszkiem:diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']No przynajmniej nie mnie jednej się czepiają.Alix może połaczymy siły??? Bedzie 2 na 2.Zostawić z nimi oba pieski -byleby tylko złosliwe zołzy nie napuściły ich na siebie to diameciki wykończą je raz dwa.A jak fajnie by było.:multi: :multi:[/quote]ewa-jo-a ty ciagle rewolucyjna ?:diabloti: :mad:

Posted

[quote name='ayshe']ewa-jo-a ty ciagle rewolucyjna ?:diabloti: :mad:[/QUOTE]
Nooooooooooo zawsze taka byłam i chyba już do śmierci mi tak zostanie!!:eviltong:

Posted

[quote name='Żmija']Co powinno zawierać zgloszenie na zawody?:roll:[/quote]nazwe psa,imie i nazwisko przewodnika...hmmm......:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...