Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

uou-no ja ci Ediii nie pomoge bo ja debil komputerowy jestem ale u mnie wsio w porzadku:cool3: .
lubie onki napalone.nie przepadam za tluczkami[mam jednego-wystarczy mi do konca zycia:roll: :lol: ].

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']
lubie onki napalone.nie przepadam za tluczkami[mam jednego-wystarczy mi do konca zycia:roll: :lol: ].[/QUOTE]
hlip hlip hlip to nas nie lubi :placz: :placz: A my tak kochamy tressera a treser nas nie kocha idziemy się pochlastać:placz: :placz:

Posted

[quote name='ayshe']andocor.dzieki.stawanie sie hurtowo babcia jest troszku niepokojace nie?:cool3: :lol:[/QUOTE]
jeszcze tylko pare razy w tym roku i bedziesz miała do końca roku spoko!!!!:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']andocor. [/QUOTE]
Pisałaś że nie żyje od roku a co mu było bo wynikało że jest chyba bratem Alme??? a może półbratem już nie pamiętam -tyle ich masz że można się pogubić:eviltong:

Posted

andocor byl rodzonym bratem alme i moim najukochanszym psem:placz: .nie zyje od 1,5 roku.uffi i tapsi sa jego wnusiami.zdjecie jest z zawodow schh ktore popelnilam z zajacem:cool1:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']hlip hlip hlip to nas nie lubi :placz: :placz: A my tak kochamy tressera a treser nas nie kocha idziemy się pochlastać:placz: :placz:[/quote]nie lubie tluczkow.nie psow tluczkow tylko psow ktore maja wsio gdzies.do samych psow nic nie mam.po prostu smetnie to wyglada jak czlek sie dwoi i troi a pies ma wszystko gdzies.josh sie nie zalicza do tej kategorii.chita a i owszem-ale i tak ja kocham.no i w paru dziedzinach jest rewelacyjna.slady,obrona,owce.NIE POSLUSZENSTWO.tj.dokladna to ona jest ale ja lubie psy na skraju posluszenstwa-zakorbione takie ale .....nie nerwowe.:roll:

Posted

[quote name='ayshe']nie lubie tluczkow.nie psow tluczkow tylko psow ktore maja wsio gdzies.do samych psow nic nie mam.po prostu smetnie to wyglada jak czlek sie dwoi i troi a pies ma wszystko gdzies.josh sie nie zalicza do tej kategorii.chita a i owszem-ale i tak ja kocham.no i w paru dziedzinach jest rewelacyjna.slady,obrona,owce.NIE POSLUSZENSTWO.tj.dokladna to ona jest ale ja lubie psy na skraju posluszenstwa-zakorbione takie ale .....nie nerwowe.:roll:[/QUOTE]
Poszukam korbki i hihihihihihi wsadze Joshowi ..... .On mi się kiedyś wydawał nakręcony a teraz z kolei wydaje mi się za spokojny. Ożywienie następuje tylko przy aporcie dla którego może dać się zabić. W sumie to on najbardziej jednak przypomina pierwszego mojego on-ka Jostera. Coraz więcej podobieńst poza więzią i kontaktem między nami ,które są o wiele wiele mniejsze.

Posted

[quote name='ayshe']ten wilk z czerwonego kapturka na twoim avatarze to joster?:loveu: .ale fajne zdjatko:multi: :diabloti:[/QUOTE]
No Josio -tylko truszko niewyrażne bo scan zrobiony ze zdjęcia z 83roku. Bardzo lubie to zdjąto jak Joster jeszcze żył to lubiłam nowym znajomym zapraszając do siebie pokazywać to zdjęcie i patrzeć na reakcje. FAjnie było:multi:

Posted

[quote name='ayshe']no to masz tez wstawilam szczezuje jako avatar-gismo na probie odwagi lapie rekaw:roll: :lol:[/QUOTE]
Fajne!!!!!

Posted

[quote name='monisieczka'] Norcia była sanitariuszką:lilangel: i chciała chłopaków tylko rozdzielić. A Josh jazgocząc siedział na Baroszku tylko przez przypadek:laugh2_2:, pewnie się chłopak potknął bo taki łagodny :razz::mad:[/QUOTE]
No to miła sanitariuszka -najpierw robi rany coby potem mieć co opatrywać:
[IMG]http://img110.imageshack.us/img110/5396/norasgryziejo8xm.jpg[/IMG]
No takie słodkie niewinne piesio może mieć w sobie jakąkolwiek agresje???
[IMG]http://img110.imageshack.us/img110/1690/lagodnyjo0ri.jpg[/IMG]
:eviltong:

Posted

No takie słodkie niewinne piesio może mieć w sobie jakąkolwiek agresje???
[IMG]http://img110.imageshack.us/img110/1690/lagodnyjo0ri.jpg[/IMG]
:eviltong:[/quote]

A Barosz korzystając z chwili nieuwagi Josha dobiera sie do patyczka, wcale sie nie przejmując ,że 2 minuty wczesniej został z jego powodu wciśnięty w glebę:diabloti::evil_lol: Barosz i i jego brak instynktu samozachowawczego mnie rozbraja.:splat: Bo to wygladalo mniej wiecej tak:

Josh stoi jak zahipnotyzowany nad patykiem.:stupid:

Barosz zauważa patyk który natychmiast staje sie obiektem jego pożadania:loveu:

Zaniepokpojony Josh ostrzegawczo pomrukuje na Barosza:icon_roc::watpliwy:
Barosz rozglada sie dokokola zastanwiając sie na kogo tak Josh burczy:candle:,nikogo niewidząc wzrusza ramionami:niewiem: i radosnie sięga po badyl:krolik::siara::B-fly:

Wyraźnie podiryowany Josh postanawia posunać sie o krok dalej przewracjac Barosza na lopatki:motz:

Zdeziorientowany Barosz zaczyna klapac zebami nie rozumiejac co tak zdenerwowalo kolege:PROXY5::hmmmm:

Alix piszczy krzyczy i sie miota:eek2::placz:
Ewa-Jo krzyczy:eek2:

Pan Hamera - pozytywny bohater- odciaga Josha ktory w swej zlosci ugryzl sie w jezyk zostawiajac plany krwi na siersci Barosza:evil_lol:
Alix ciezko dyszy i wyciaga papierosa:grab::smokin:

Ewa-Jo opatruje Josha:glaszcze: a nastepnie robi mu sesje fotograficzna
Barosz otrzepujac sie :tard:podchodzi do patyka i cały szczęśliwy odbiega:bigcool::B-fly: z nim w sina dal :scared:nie zastanawijac sie zbytnio nad tym co przed chwila sie wydarzylo:diabloti:

Ten pies naprawde zyje w swoim wlasnym swiecie:stupid:

Posted

Aha no i dotarlo zamowienie Gappaya:cool1: oczywiscioe bez aportow 065
Rozdam dopiero w sobote bo w piatek mnie nie bedzie:placz:

Posted

:roflt: alix-bardzo trafny opis zycia wewnetrznego barosza.czas go odrobaczyc:megagrin: .
barosz dziala rowniez dziwnie :razz: na shadowskiego.zwyczajnie shado irytuje kompletny brak wyciagania wnioskow.barosz jest SZCZESLIWYM psem.:haha: :laugh2_2:

Posted

[quote name='ayshe']:roflt: alix-bardzo trafny opis zycia wewnetrznego barosza.czas go odrobaczyc:megagrin: .
barosz dziala rowniez dziwnie :razz: na shadowskiego.zwyczajnie shado irytuje kompletny brak wyciagania wnioskow.barosz jest SZCZESLIWYM psem.:haha: :laugh2_2:[/QUOTE]
Barosz jest po prostu psem,który niczym się nie przejmuje :multi: .Kamp przy Szadowskim spiernicza ,Joshua sztywnieje i zastanawia się co robić i czy ewentualnie nie sprawdzić innych miejsc ,a Baroszek radośnie podskakuje jakby Szadowskiego wogóle nie było. Po nim wszystko spływa jak po kaczce. U człowieka jest to wnerwiające u psa zabawne-jedno jest pewne Baroszek nigdy nie będzie miał wrzodów, czego o pańci Baroszka nie da się powiedzieć.:eviltong:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']jedno jest pewne Baroszek nigdy nie będzie miał wrzodów, czego o pańci Baroszka nie da się powiedzieć.:eviltong:[/QUOTE]

Święte słowa:happy1:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Święte słowa:happy1:[/quote]zdecydowanie swiete slowa-alix sie wykonczy a barosz nie zauwazy:diabloti:

Posted

Hahahahaaha, Alix, posikałam się!!!! :roflt:

[quote name='ayshe']nie lubie tluczkow.nie psow tluczkow tylko psow ktore maja wsio gdzies.[/quote]
No masz, jaka fałszywa baba!!!! :placz: Tak to mi słodzi, żebym na zajęcia przychodziła, a nagle z gruchy ni z pietruchy publicznie wyznaje, ze nie lubi Sabiny :placz:
:evil_lol:

Ale może pojawiłybyśmy się w tym tygodniu, [B]ayshe[/B], lubisz Doga in the Foga? :cool3: Bo Sabina zaczęła mnie wyprzedzac na "równaj" :crazyeye: Ona chyba w ten sposób chce mi dac do zrozumienia, ze tęskni za wami :cool3: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']zdecydowanie swiete slowa-alix sie wykonczy a barosz nie zauwazy:diabloti:[/QUOTE]

Ja uważam że nawet jak Alix już będzie leżeć i dogorywać to Barosz jeszcze po niej poskacze, troche poszczeka i da soczystego buziaka:oops: :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja uważam że nawet jak Aliź już będzie leżeć i dogorywać to Barosz jeszcze po niej poskacze, troche poszczeka i da soczystego buziaka:oops: :eviltong: :diabloti:[/quote]

Czyżby drugi Wermut? :cool3:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja uważam że nawet jak Aliź już będzie leżeć i dogorywać to Barosz jeszcze po niej poskacze, troche poszczeka i da soczystego buziaka:oops: :eviltong: :diabloti:[/QUOTE]
No i poszuka jakiegoś patyczka albo suczki:evil_lol: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...