ayshe Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 :cool3::multi:superrrr. aaa no i naprawiam wlasna wisniowatosc:super startu bez wzgledu na ocene dla majkowskiej bo zdajesie ze sie szykujecie a ja mlotek nic:oops:.a to wszystko przez to zem zielona przed egzaminem.a to tylko egzamin placowy schh2:roll:.albo zdamy albo bedzie dyskwalifikacja za rabanie w pozoranta na konwoju:roll::mad:.
dorplant Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dzieki! ciezko bedzie .......hmmm no wiesz obciazenie psychiczne przewodnika :cool3: trzymam kciuki w sobote :p za Was !! surykatka daj czadu !!!i prowadz pozoranta grzecznie :mad:,bez wyglupow :razz:
amakor Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='dorplant']dzieki! ciezko bedzie .......hmmm no wiesz obciazenie psychiczne przewodnika :cool3: trzymam kciuki w sobote :p za Was !! surykatka daj czadu !!!i prowadz pozoranta grzecznie :mad:,bez wyglupow :razz:[/quote] [B][COLOR=black]Dorplant[/COLOR][/B]: a czemu to nie ćwiczysz "obciążeń psychicznych przewodnika"?:cool3: [B]Ayshe: [/B]daj czadu !!!i prowadz surykata grzecznie :mad:,bez wyglupow :razz: :evil_lol:
ayshe Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 obciazenie przewodnika?hmmm...kamizelka taktyczna z olowiem i 20kilometrow po piachu?:diabloti: ja nie mam wplywu na mozg surykata:evil_lol:.obawiam sie ze surykat tez nie ma na niego wplywu:cool3::diabloti:.taki pech.:evil_lol:.jeszcze tylko schh3 na plycie i koooniec:multi:.koooniec siedzenia w kiblu,skurczu zoladka i patrzenia na durnowatego wrednego surykata i myslenia co ten mlotek stworzy doprowadzajac mnie na glebiny czarnej rozpaczy:cool1::mad:
mch Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 jakby ktos chcial sie posmiac jeszcze to b.prosze : [URL]http://www.psy.mgt.pl/new/viewtopic.php?t=1993&postdays=0&postorder=asc&start=30[/URL] dawno w jednym miejscu jak w/w sie nie zebralo tylu speców od ON :evil_lol:
dorplant Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='amakor'][B][COLOR=black]Dorplant[/COLOR][/B]: a czemu to nie ćwiczysz "obciążeń psychicznych przewodnika"?:cool3: [/quote] amakor, a czymze byly moje dotychczasowe starty jak nie takimi cwiczeniami? :roll: ayshe moze wreszcie z surykatem bedziecie mialy zgodne koncepcje na konwojowania pozoranta,kto wie :razz:? mch jak ranyyy poplulam monitor !!!! wola szarika .........nie moge .....odstresowalas mnie na caly dzien ,dzieki
amakor Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Eee tam :gent: Zawody to już musztarda po obiedzie. Trza trenować przed startem :razz:
Nanami Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Monika, najlepsze jest to: "po prostu sa 2 linie linia pracujaca i linia uzytkowa te z podniesionym tylkiem to jest linia uzytkowa , obnizony to linia pracujaca :]" :lol:
Axusia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Nanami']Monika, najlepsze jest to: "po prostu sa 2 linie linia pracujaca i linia uzytkowa te z podniesionym tylkiem to jest linia uzytkowa , obnizony to linia pracujaca :]" :lol:[/quote] :megagrin: Ale wiecie co w sumie to tak powinno być. Te z tyłkami na ziemi powinny pracować a tak naprawde nie robią nic. Wiec moze osoba pisząca to ma racje ? ..:eviltong:
ayshe Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 po prostu baaajka normalnie..zaplulam siebie,monitor i klawiature:evil_lol::evil_lol:.picie kawy bywa niebezpieczne dla otoczenia:evil_lol:. pomyslec zejeszcze pol roku temu zagotowalo by mi sie od glupot i ruszylabym na krucjate-teraz wiem ze na onkach[i ipo] zna sie kazdy i jest specem.moja krucjata niepotrzebna:evil_lol:.racja jest najmojsza:evil_lol:-dzien swira normalnie:diabloti::razz:.
dorplant Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 czy sa jakies wiesci ??? bo mnie lapki bola od trzymania kciukow :lol:, ale trzymam do wieczora
ayshe Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 mamy dwojke:cool3::multi:.sehr gut,tsb a.koszmarne warunki sladowe.:shake:.slad zaliczyly tylko dwa psy w tym surykat..dzieki za trzymanie kciukasow.posluszenstwo-jak zwykle,bez wielkich wyczynow sportowych,obrona jak zwykle na pijanego lemura:evil_lol:.
Axusia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='ayshe']mamy dwojke:cool3::multi:.sehr gut,tsb a.koszmarne warunki sladowe.:shake:.slad zaliczyly tylko dwa psy w tym surykat..dzieki za trzymanie kciukasow.posluszenstwo-jak zwykle,bez wielkich wyczynow sportowych,obrona jak zwykle na pijanego lemura:evil_lol:.[/quote] Suuper ! :multi: :loveu: :drink1: :cunao:
ayshe Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 noooo dzieeeki ale co moglysmy zwalic to zwalilysmy[ja dokladniej] no i nieda sie ukryc ze mamy problem z dynamika na posluszenstwie.:cool1:.za to zadnych z robieniem z siebie glooopa.:evil_lol:
dorplant Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 suuuuper !!!:multi::multi::multi: kocham surykata:loveu: to dla mnie dobra wrozba ;)
arrakis Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Gratulujemy:multi: [SIZE=1]P.S. Czyli wszystko przebiegało... hm... normalnie :cool1:? I Surykat nic ciekawego nie zrobił? Nie wieżę:eviltong:[/SIZE]
dorplant Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 hej sladomaniacy !!:p w Rszewie pod lodzia odbeda sie zawody FH 1.03.2008 sa to eliminacje na MS FH ,zglosilo sie 3 zawodnikow i jeszcze jeden sie "przymierza"! slad 3 godz ze sladem zwodniczym ,7 przedmiotow ,i polkolem
Gin Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 A kto konkretnie sie zglosil, jesli to nie tajemnica ;).
dorplant Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 podaje nieoficjalnie : Slawek Kawka Darek Kmiecik Ludwik Pisarczyk
ayshe Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 niestety my za pozno sie dowiedzielismy-mamy inne plany na weekend.powodzeniawsyzstkim-oby mniej wialo niz mi wczoraj oraz chicie na fh i fh2-ba,nam wieje zawsze,czasem tez pada poziomo.:roll::evil_lol:. dorplant-my w polowie marca zdajemy schh3 na zawodach.mam wiec nadzieje ze majeczka bedize dla mnie dobra wrozba.bo wy chyba pierwsze?:cool3: to ipo3?:cool3::cool3:.
dorplant Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 bedziemy sie starac, bo my pierwsze:cool3:, a jak nie to do chinoli,lisica poprowadzi :diabloti: ps dzisiaj nie wialo za mocno :p,ale tam w Rszewie zawsze wieje .
ayshe Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 no dizsiaj byl luzacko.ha...mamy nowe namioty od schweikerta:multi::multi::multi::multi::multi:nareszcie:multi:
Żmija Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Wielkie gratulacje ayshe!!!!! :loveu:My to jedyneczkę pewnie najwczesniej za rok.... no ale ja jestem w specyficznej sytuacji, bo mam mumina:razz:
Recommended Posts