Ewa-Jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Pyros-Aga']ależ grupa onkowa ma fajoski filmik ze szkolonka:cool3: :cool3: :cool3: Widzialam pokaz przedpremierowy ;) Zajefajny jest. A tresser wyszedl bosko:loveu: i takie śliczne zblizenie na twarzyczkę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] A kiedy to było kręcone???? Mam nadzieje że nas z Joshem wtedy nie było i nie musimy się rumienić ze wstydu?
Szira/Gosia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Ewa-Jo']A kiedy to było kręcone???? Mam nadzieje że nas z Joshem wtedy nie było i nie musimy się rumienić ze wstydu?[/QUOTE] Byliście:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ewa-Jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Byliście:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] moze ja mam łagodnego psa ,ale sama raczej należe do choleryków ,więc dla swojego dobra wytnij nas łaskawie z tego filmiku bo będzie kęsim i to na poważnie.:mad: :mad: :mad:
Szira/Gosia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Ewa-Jo']moze ja mam łagodnego psa ,ale sama raczej należe do choleryków ,więc dla swojego dobra wytnij nas łaskawie z tego filmiku bo będzie kęsim i to na poważnie.:mad: :mad: :mad:[/QUOTE] Przykro mi ale ja tego filmu nie robię:shake: to nie moja "działka":eviltong:
Ewa-Jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Przykro mi ale ja tego filmu nie robię:shake: to nie moja "działka":eviltong:[/quote] kurka wodna tylko ciebie pamietam z kamerą więc albo ty kręciłąś albo nas nie było /osobiście wole to drugie/. więc jak????:mad: :mad:
Alix Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Ewa-Jo']kurka wodna tylko ciebie pamietam z kamerą więc albo ty kręciłąś albo nas nie było /osobiście wole to drugie/. więc jak????:mad: :mad:[/quote] Ewa-Jo Ty zamiast sie zloscic lepiej mysl nad pseudonimem artystycznym bo po premierze filmu staniesz sie slawna i na kazdym kroku bedziesz musiała rozdawac fanom autografy:evil_lol:
Ewa-Jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Alix']Ewa-Jo Ty zamiast sie zloscic lepiej mysl nad pseudonimem artystycznym bo po premierze filmu staniesz sie slawna i na kazdym kroku bedziesz musiała rozdawac fanom autografy:evil_lol:[/quote] Alix nie zaczynaj bo jak ja zaczne się bawić aparacikiem to ręka , noga ,..... .Niecierpie być fotografowana itd itp. I w tym przypadku jestem w stanie zrobić krzywde.:mad: :mad:
monisieczka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Nooo kto ma ochote pooglądać???:cool3: :cool3: :cool3: HiHiHi!!! Już można sobie ściagnąć :multi: :multi: :multi: [URL="http://www.megaupload.com/?d=RCBB66F7"]http://www.megaupload.com/?d=RCBB66F7[/URL] [120M No załamałam się... Chyba sie poddam bo to jest jakiś koszmar tressera :crazyeye::crazyeye: Po obejrzeniu to ja się dziwię, że nas jeszcze nie zabił :mad:
Alix Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='monisieczka'][quote name='Pyros-Aga']Nooo kto ma ochote pooglądać???:cool3: :cool3: :cool3: HiHiHi!!! Już można sobie ściagnąć :multi: :multi: :multi: [URL="http://www.megaupload.com/?d=RCBB66F7"]http://www.megaupload.com/?d=RCBB66F7[/URL] [120M No załamałam się... Chyba sie poddam bo to jest jakiś koszmar tressera :crazyeye::crazyeye: Po obejrzeniu to ja się dziwię, że nas jeszcze nie zabił :mad:[/quote] Sciagalo sie godzine ale warto było czekac:diabloti: Monisieczka, to bylo krecone 2 tygodnie temu, przez te 2 tygodnie zrobilismy na pewno mega postepy i treser jest z nas dumny:diabloti::megagrin: ps wyslalam zamowienie gappaya, powinnam dostac przesylke okolo wtorku
Ewa-Jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Alix'] Sciagalo sie godzine ale warto było czekac:diabloti: Monisieczka, to bylo krecone 2 tygodnie temu, przez te 2 tygodnie zrobilismy na pewno mega postepy i treser jest z nas dumny:diabloti::megagrin: [/quote] Mnie się na razie ściąga i to strasznie wolno.Gosia jeżeli to jest to co ja myśłe /kamerka w piątek przed obidience/ to nie licz na to że cała wrócisz z najbliższych zajęć. lepiej od razu zamów sobie miejsce w szpitalu no i karetke !!!:mad: :mad: :mad:
Alix Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Ewa-Jo'][quote name='Alix'] Mnie się na razie ściąga i to strasznie wolno.Gosia jeżeli to jest to co ja myśłe /kamerka w piątek przed obidience/ to nie licz na to że cała wrócisz z najbliższych zajęć. lepiej od razu zamów sobie miejsce w szpitalu no i karetke !!!:mad: :mad: :mad:[/quote] ktos ma chyba przechlapane:siara::evil_lol:
Szira/Gosia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Ewa-Jo'][quote name='Alix'] Mnie się na razie ściąga i to strasznie wolno.Gosia jeżeli to jest to co ja myśłe /kamerka w piątek przed obidience/ to nie licz na to że cała wrócisz z najbliższych zajęć. lepiej od razu zamów sobie miejsce w szpitalu no i karetke !!!:mad: :mad: :mad:[/QUOTE] Ja tylko nagrywałam a później wszystko co nagrałam to dałam Pyrosom:placz: a później to juz nie ja:eviltong: :diabloti:
Ewa-Jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Szira/Gosia'] Ja tylko nagrywałam a później wszystko co nagrałam to dałam Pyrosom:placz: a później to juz nie ja:eviltong: :diabloti:[/quote] JUŻ NIE ŻYJESZ!!!!!!!
Szira/Gosia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Ewa-Jo']JUŻ NIE ŻYJESZ!!!!!!![/QUOTE] Już widziałaś? A ja dopiero ściągam:placz: poczekaj muszę wiedzieć za co zostanę zabita:razz:
monisieczka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Alix'] Monisieczka, to bylo krecone 2 tygodnie temu, przez te 2 tygodnie zrobilismy na pewno mega postepy i treser jest z nas dumny:diabloti::megagrin: [/quote] tia... z pewnością zrobilismy postepy....ide sie uchlac albo targnac na line....
Ewa-Jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Już widziałaś? A ja dopiero ściągam:placz: poczekaj muszę wiedzieć za co zostanę zabita:razz:[/quote] Nie kręć widziałaś w kamerce ,mogłaś i w telewizorze jak ją podłączyłaś.Zabije cię !!!!!! Nie będzie przebacz. Furia mnie roznosi :angryy: :angryy: :angryy: .Nie wiem jeszcze co ci zrobie ale na pewno coś zrobie. Zemsta jest słodka -a ja potrzebuje słodyczy po tym co widziałam. Szkoda że jeszcze na koniec nie było komentarza tresera do wszystkiego.Kurka wodna ale jestem wściekła i jeszcze nie mam na kim się wyładować. :mad: :mad:
Ewa-Jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='monisieczka'] No załamałam się... Chyba sie poddam bo to jest jakiś koszmar tressera :crazyeye::crazyeye: Po obejrzeniu to ja się dziwię, że nas jeszcze nie zabił :mad:[/quote] Ty masz najmniej do jojczenia -zetki twojej nie pokazali , raz byłaś na linii a potem stałaś se z boku i patrzyłaś ,a z Noraskiem chodziła Marta. A jeszcze na dodatek widowisko z siebie zrobiłam.:shake: Z Gosi to mokra plama nie zostanie.:mad: Trzeba tylko znależć kogoś dobrego dla Sziry.
Szira/Gosia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ale przecież tam nic takiego nie ma:oops: wszyscy wyszli normalnie:lol: najgorsze są moje komentarze:evil_lol: Nie bój się niedługo zostanie wstawione moje przejście na zawodach to dopiero śmiech będzie:diabloti: a Ty i Josh wyszliście superancko:loveu:
Mart@ Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Ale przecież tam nic takiego nie ma:oops: wszyscy wyszli normalnie:lol: najgorsze są moje komentarze:evil_lol: [/quote] :ylsuper:Dopiero mi sie filmik sciagnal. Faaaaaaaaaajowy. A Twoje komentarze sa boskie: "a dziecko wam sie nie uczulilo na psa?:cool3:" Takie bardzo a propos:cool1:
Szira/Gosia Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Mart@']:ylsuper:Dopiero mi sie filmik sciagnal. Faaaaaaaaaajowy. A Twoje komentarze sa boskie: "a dziecko wam sie nie uczulilo na psa?:cool3:" Takie bardzo a propos:cool1:[/QUOTE] Wiesz ja jak kręcę to często głupoty gadam:oops: często później nie pamiętam co mówiłam:oops: a później to oglądam i susiam ze śmiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][COLOR="Red"]Aga może ten link wstawić na CC a z DGM usunąć[/COLOR][/B]
ayshe Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 to kiedy krecimy nastepny filmik?:diabloti: .obejrzenie siebie z boku to jest dopiero atrakcja:diabloti: :diabloti: .i to jeszcze pojedynczo a nie w grupie.proponuje nakrecic nastepny i zobaczyc roznice:diabloti: . zdecydowanie najgorzej wam idzie na pacholkachnie mowie tutaj o tym ze wchodzac na pacholki sie resetujecie:roll: i juz za diabla nie wiadomo jak co i kiedy:cool1: to jeszcze do tego w trakcie takiego zamotania kompletnego powinniscie trzymac kontakt z psem.proponuje w sobote nakrecenie filmiku bardziej "myslacego":roll: . sa pewne roznice.po pierwsze monisieczka zaczyna dogadywac sie z nora.po drugie.....barosz i alix-temat rzeka:razz: .alix zdaje sie ze zaczyna rozumiec plusy barosza i teraz jest zdecydowanie lepiej....poza momentami kiedy alix robi cyrkowe sztuczki:cool3: :lol: np.przy waruj z biegu:cool3: .ale pojawil sie problem z .....pelzajacym baroszem na zostan.josh przeszedl traske na zasadzie:aaaaalllleeee oooo coooo chodzi?teraz powinno byc lepiej[mam nadzieje ze tak po niedzielnych zajeciach:razz: ].asher oceni sie sama:evil_lol: .przypominam wam wszystkim ze pracujecie krotko z psami-zetke robiliscie pierwszy raz.glownie filmik ma wam pokazac jak zachowujecie sie w trakcie pracy zeby nie bylo ze ja sie stale czepiam:cool1: .a tak popatrzyliscie...kawa na lawe..i wsio jasne.:diabloti:
ayshe Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Wiesz ja jak kręcę to często głupoty gadam:oops: często później nie pamiętam co mówiłam:oops: a później to oglądam i susiam ze śmiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][COLOR=red]Aga może ten link wstawić na CC a z DGM usunąć[/COLOR][/B][/quote]tak.popieram.nie jestem pewna czy dgm to dobry pomysl.
agis Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Filmik boossski :diabloti: W sumie szkoda, ze Max zalapal sie tylko jako widz...
Pyros-Aga Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [B][COLOR="Red"]Aga może ten link wstawić na CC a z DGM usunąć[/COLOR][/B][/QUOTE] Ja tu chciałam wstawić bo jakoś na cc malo ludu zagląda. Ale jak już większość wyczaiła ze jest filmik to mozna przenieść. W zasadzie to twoje dzieło- więc ty decyduj :eviltong: Oczywiście chodzi mi o "nasz" lud, bo szerszej rzeszy to chyba nie chcemy tego udostępniać.
ayshe Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 jestem za przelozeniem filmu na cc i ewent.tez jak sie pojawia.mysle ze zagladaja na cc tylko nikomu sie pisac nie chce bo i tak napisal na dgm:lol: .
Recommended Posts