Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Eddiii']zatapiajac glosniki :stupid:[/quote]
aaaaaaa :roflt: :roflt: :roflt:
Eddiii, bo mi bedziesz czyscic monitor :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='nenemuscha']Już jest tak że jedziesz do niemca niby jako LG 16 a on widzi Polaczka..i juz sam go sobie odpowiednio klasyfikuje..[/quote]
no dobra ale ktos te "szlaki musi przecierac" szkoda tylko ze płacac rózne "frycowe ",byłam własnie z jednym młodym hodowca na Landówce ,suk w kl uzytkowej 48 .Polska suka , ładna zreszta ,mysle sobie w srodku stawki jak nic powinna byc!!! i co ??? druga od konca bo ma polski przeglad hodowlany ,co sedzia głosno przez mikrofon powiedział .
Mysle ze fajnie mu było przejechac sie 1400 km zeby sie o tym przekonac.:angryy: :angryy:

Posted

[quote name='dorplant']no dobra ale ktos te "szlaki musi przecierac" szkoda tylko ze płacac rózne "frycowe ",byłam własnie z jednym młodym hodowca na Landówce ,suk w kl uzytkowej 48 .Polska suka , ładna zreszta ,mysle sobie w srodku stawki jak nic powinna byc!!! i co ??? druga od konca bo ma polski przeglad hodowlany ,co sedzia głosno przez mikrofon powiedział .
Mysle ze fajnie mu było przejechac sie 1400 km zeby sie o tym przekonac.:angryy: :angryy:[/quote]sami jestesmy sobie winni.a placi sie za caloksztalt.wiec trzeba po prostu zmienic ta opinie-wyrwac sie z szeregu i pokazac niemcom ze potrafimy.mi patrzyli na rece baaardzo dlugo:cool1: .nie odeszlam od regulaminu ani na krok-ba jestem baaardzo rygorystyczna wogole.wiec stwierdzono ze jestem pozytywnie rabnieta[ale jednak rabnieta:evil_lol: ].teraz juz mam luz bo jestem volksdojczem jakis czas:razz: .

Eddiii-a pamietasz tekst z korytarzem?tlumacze,gledze ok,odpowiedzialam na wsyztkie pytania ok,dobra.zaczynamy.i pada pytanie eddiii-ale co to jest ten korytarz?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaaaaaaa my sie nie nabijamy my cie koooochaaaaammyyyy:loveu:
glonek-mam pilke deedee :cool3: .

Posted

[quote name='Eddiii']nabijacie sie z kaleki :mad: :placz:[/quote]
Eddiii a kogo Ayshe może zatapiać? Tylko aliantów. A bez szumonamiernika to raczej nie da rady.

Posted

[quote name='ayshe']
Eddiii-a pamietasz tekst z korytarzem?tlumacze,gledze ok,odpowiedzialam na wsyztkie pytania ok,dobra.zaczynamy.i pada pytanie eddiii-ale co to jest ten korytarz?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaaaaaaa my sie nie nabijamy my cie koooochaaaaammyyyy:loveu:
glonek-mam pilke deedee :cool3: .[/quote]

tiiiaaa a jak juz sie nauczylam co to korytarz to mi kazalas tunel zrobic :evil_lol:

[quote name='Glonek']:crazyeye:ke?[/quote]
a Ty co czkawke masz :evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']a Ty co czkawke masz :evil_lol:[/quote]
Pamiętasz taki serial angielski zdaje się "Hotel zacisze"? Tam był taki hiszpański kucharz. Co prawda prawidłowo powinno być "qué" ale ke szybciej się pisze.

Posted

[quote name='Glonek']:crazyeye:ke?[/quote]nie zgubiliscie gappaya mloteczki?:evil_lol:
jasne-zatapiac angoli,amerykancow,ruskich,francuzow i cala reszte petajaca sie po atlantyku iinnych takich.siem szwendajom.no a jak nie bede slyszala szumonamierniaka to se daleko nie poplyne bo jakis destroyer albo korweta mnie dorwie a ja nawet ich nie uslysze.:placz:.i wtedy od klanu dostane zjebke
eddiii-korytarz-tunel jeden diabel....

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Ediii, duzo tego ibupromu i kieliszków już spozyłaś ??? :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

Yyyyyyy??? Ja też nie kumam. Kto tu miał sie, kurna. leczyć procentami?:nonono2: :huh: :hmmmm: :stupid:

Posted

[quote name='dorplant']no dobra ale ktos te "szlaki musi przecierac" szkoda tylko ze płacac rózne "frycowe ",byłam własnie z jednym młodym hodowca na Landówce ,suk w kl uzytkowej 48 .Polska suka , ładna zreszta ,mysle sobie w srodku stawki jak nic powinna byc!!! i co ??? druga od konca bo ma polski przeglad hodowlany ,co sedzia głosno przez mikrofon powiedział .
Mysle ze fajnie mu było przejechac sie 1400 km zeby sie o tym przekonac.:angryy: :angryy:[/quote]

A ja wiem o czym mowa....młody hodowca..faktycznie znamy sie nawet...ale szkoda że on tak z zapałem ale nie do końca z głową..suka jest całkiem fajna ale..moje ale to brak potwierdzonego pochodzenia i Korungu..niestety!
Ale ma nową fajna ze Szwabowa..z ta moze powojować...(To moja przywatna opinia)

Posted

i do tego znieslismy ipo dla suk:roll: :angryy: .fajnie.bedziemy sem ogli powalczyc...na rowery...
ale coz...niemcy maja swoja metodyke:przeciez robimy wszystko zeby kupowac psy od nich...no to luz nie?:cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='dorplant']I chyba najwiecaj satysfakcji sie ma widzac skutki swojej pracy z trudnym psem.
Romans -wiem jak sie czułas ,bo kiedys musiałam utytłana (prosto ze sladu),wejsc do salonu kosmetycznego ,wyobrazcie sobie wzrok pan tam siedzacych .[/quote]

To wyobraz sobie jak sie człowiek czuje pracujac z psem wedle metody tylko opisanej w necie ,niewidzianej na oczy bez instruktora.Jestem bardzo zadowolona ,ze mi wogole udało sie z nia cos osiagnac ,bo startowałam z poziomu kiedy Zuzia atakowała wybrane osoby na ulicy a na widok wyciagnietej reki robiła pod siebie.Duuuuuzo zawdzieczam Marii Kuncewicz i Justynie Włodarczyk z Alternatywy ,te osoby natchneły mnie nadzieja i wspierały .

Hm...co do wejscia utytłanym do salonu kosmetycznego ...ja pracuje w salonie kosmetycznym :-) wiec jak mi sie wypsnie ,ze usiłuje szkolic swojego psa i tropic znim i na rowerku jezdzic to oczy moich klientek robia sie wieeeelki :-) Chciałabym miec choc jedna ktora by mnie rozumiała i nie uwazała za dziwadło .

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Dodam tylko w celu wyjaśnienia, że Tika nie ma lęków :cool3: W domu, na spacerze nie reaguje na nic- na ludzi biegnących na nas z kijkami też nie . Ona źle kojarzy plac szkoleniowy- jak była szczeniakiem to chodziła na zajęcia i musiała tam nieźle oberwać.[/quote]

Sorry ,nie chciałam nic sugerowac .Poprostu pamietam moj bol kiedy zmagałam sie ze starchem Zuzi i praca nad jakimkolwiek lekiem innego psa budzi moj zywy odzew :-)

Posted

[quote name='ayshe']a tika dzisiaj zlapala na czystym lupie ode mnie gryzak ipowski:multi:[/quote]

BRAWO !!!! :multi: super wiadomosc :lol:

Posted

[quote name='ayshe']a tika dzisiaj zlapala na czystym lupie ode mnie gryzak ipowski:multi:[/QUOTE]

kofffam Tikunię :loveu: po dzisiejszych zajęciach widzę nie tylko światełko w tunelu, ale przawdziwą latarnie :cool3: :loveu: :multi:

Posted

[B]Shida[/B], ja sie do Ciebie baaardzo ladnie usmiecham :cool3: :lol: :lol: Podobno zamawiasz rozne fajne rzeczy :cool3: Czy moglabys sie zorientowac ile kosztuje ta skorzana, szeroka obroza z raczka. Taka jak ma Timon. Bo nie wiem czy mnie stac na nia, czy jeszcze musze zbierac kase :evil_lol: Bede dzwieczna :loveu:

[quote name='Pyros-Aga']kofffam Tikunię :loveu: po dzisiejszych zajęciach widzę nie tylko światełko w tunelu, ale przawdziwą latarnie :cool3: :loveu: :multi:[/quote]
Jaka optymistka :cool3: :evil_lol: Taka mala rzecz a cieszy :evil_lol: Brawa dla Tiki :multi:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']kofffam Tikunię :loveu: po dzisiejszych zajęciach widzę nie tylko światełko w tunelu, ale przawdziwą latarnie :cool3: :loveu: :multi:[/quote]troche wiary w tresera:oops:

Posted

[quote name='ayshe']troche wiary w tresera:oops:[/QUOTE]
Ja mam wiarę w tresera, tylko w Tisię nie bardzo ;) i myślałam że dłużej jej zajmie zanim złapie coś w zęby od kogoś innego :cool3:

Posted

a tu niespodzianka:cool3: :evil_lol:
jakbym nie wieryzla w wasze psy i was to bym siedizala juz w marlenkoogsdeich i pila kawke na ganku:D
agis-se sprawdz-
[URL]http://allegro.pl/my_page.php?uid=2196713[/URL]
na razie nie ma ale moze bys pogadala z nim i przywiezie oraz poda cene-ja musze czekac na jeszcze jedna lancuszkowa dla shado.kurna musze od nowa kompletowac sprzet...fukk...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...