Eddiii Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='agis']O obrywaniu baciorem? :cool3: :diabloti:[/quote] zatapiajac glosniki :stupid:
Pyros-Aga Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Eddiii']zatapiajac glosniki :stupid:[/quote] Ediii, duzo tego ibupromu i kieliszków już spozyłaś ??? :roflt::roflt::roflt:
agis Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Eddiii']zatapiajac glosniki :stupid:[/quote] aaaaaaa :roflt: :roflt: :roflt: Eddiii, bo mi bedziesz czyscic monitor :roflt: :roflt: :roflt:
ayshe Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Eddiii-aaaaa :roflt: :roflt: :roflt: juz nie bierz wiecej tych pastylek lepiej:cooldevi: :grin:
Glonek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Eddiii']zatapiajac glosniki :stupid:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
dorplant Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='nenemuscha']Już jest tak że jedziesz do niemca niby jako LG 16 a on widzi Polaczka..i juz sam go sobie odpowiednio klasyfikuje..[/quote] no dobra ale ktos te "szlaki musi przecierac" szkoda tylko ze płacac rózne "frycowe ",byłam własnie z jednym młodym hodowca na Landówce ,suk w kl uzytkowej 48 .Polska suka , ładna zreszta ,mysle sobie w srodku stawki jak nic powinna byc!!! i co ??? druga od konca bo ma polski przeglad hodowlany ,co sedzia głosno przez mikrofon powiedział . Mysle ze fajnie mu było przejechac sie 1400 km zeby sie o tym przekonac.:angryy: :angryy:
ayshe Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='dorplant']no dobra ale ktos te "szlaki musi przecierac" szkoda tylko ze płacac rózne "frycowe ",byłam własnie z jednym młodym hodowca na Landówce ,suk w kl uzytkowej 48 .Polska suka , ładna zreszta ,mysle sobie w srodku stawki jak nic powinna byc!!! i co ??? druga od konca bo ma polski przeglad hodowlany ,co sedzia głosno przez mikrofon powiedział . Mysle ze fajnie mu było przejechac sie 1400 km zeby sie o tym przekonac.:angryy: :angryy:[/quote]sami jestesmy sobie winni.a placi sie za caloksztalt.wiec trzeba po prostu zmienic ta opinie-wyrwac sie z szeregu i pokazac niemcom ze potrafimy.mi patrzyli na rece baaardzo dlugo:cool1: .nie odeszlam od regulaminu ani na krok-ba jestem baaardzo rygorystyczna wogole.wiec stwierdzono ze jestem pozytywnie rabnieta[ale jednak rabnieta:evil_lol: ].teraz juz mam luz bo jestem volksdojczem jakis czas:razz: . Eddiii-a pamietasz tekst z korytarzem?tlumacze,gledze ok,odpowiedzialam na wsyztkie pytania ok,dobra.zaczynamy.i pada pytanie eddiii-ale co to jest ten korytarz?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaaaaaaa my sie nie nabijamy my cie koooochaaaaammyyyy:loveu: glonek-mam pilke deedee :cool3: .
Glonek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Eddiii']nabijacie sie z kaleki :mad: :placz:[/quote] Eddiii a kogo Ayshe może zatapiać? Tylko aliantów. A bez szumonamiernika to raczej nie da rady.
Glonek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='ayshe'] glonek-mam pilke deedee :cool3: .[/quote] :crazyeye:ke?
Eddiii Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='ayshe'] Eddiii-a pamietasz tekst z korytarzem?tlumacze,gledze ok,odpowiedzialam na wsyztkie pytania ok,dobra.zaczynamy.i pada pytanie eddiii-ale co to jest ten korytarz?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaaaaaaa my sie nie nabijamy my cie koooochaaaaammyyyy:loveu: glonek-mam pilke deedee :cool3: .[/quote] tiiiaaa a jak juz sie nauczylam co to korytarz to mi kazalas tunel zrobic :evil_lol: [quote name='Glonek']:crazyeye:ke?[/quote] a Ty co czkawke masz :evil_lol:
Glonek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Eddiii']a Ty co czkawke masz :evil_lol:[/quote] Pamiętasz taki serial angielski zdaje się "Hotel zacisze"? Tam był taki hiszpański kucharz. Co prawda prawidłowo powinno być "qué" ale ke szybciej się pisze.
ayshe Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Glonek']:crazyeye:ke?[/quote]nie zgubiliscie gappaya mloteczki?:evil_lol: jasne-zatapiac angoli,amerykancow,ruskich,francuzow i cala reszte petajaca sie po atlantyku iinnych takich.siem szwendajom.no a jak nie bede slyszala szumonamierniaka to se daleko nie poplyne bo jakis destroyer albo korweta mnie dorwie a ja nawet ich nie uslysze.:placz:.i wtedy od klanu dostane zjebke eddiii-korytarz-tunel jeden diabel....
mimoza Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Ediii, duzo tego ibupromu i kieliszków już spozyłaś ??? :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Yyyyyyy??? Ja też nie kumam. Kto tu miał sie, kurna. leczyć procentami?:nonono2: :huh: :hmmmm: :stupid:
nenemuscha Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='dorplant']no dobra ale ktos te "szlaki musi przecierac" szkoda tylko ze płacac rózne "frycowe ",byłam własnie z jednym młodym hodowca na Landówce ,suk w kl uzytkowej 48 .Polska suka , ładna zreszta ,mysle sobie w srodku stawki jak nic powinna byc!!! i co ??? druga od konca bo ma polski przeglad hodowlany ,co sedzia głosno przez mikrofon powiedział . Mysle ze fajnie mu było przejechac sie 1400 km zeby sie o tym przekonac.:angryy: :angryy:[/quote] A ja wiem o czym mowa....młody hodowca..faktycznie znamy sie nawet...ale szkoda że on tak z zapałem ale nie do końca z głową..suka jest całkiem fajna ale..moje ale to brak potwierdzonego pochodzenia i Korungu..niestety! Ale ma nową fajna ze Szwabowa..z ta moze powojować...(To moja przywatna opinia)
ayshe Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 i do tego znieslismy ipo dla suk:roll: :angryy: .fajnie.bedziemy sem ogli powalczyc...na rowery... ale coz...niemcy maja swoja metodyke:przeciez robimy wszystko zeby kupowac psy od nich...no to luz nie?:cool3: :evil_lol:
Romas Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='dorplant']I chyba najwiecaj satysfakcji sie ma widzac skutki swojej pracy z trudnym psem. Romans -wiem jak sie czułas ,bo kiedys musiałam utytłana (prosto ze sladu),wejsc do salonu kosmetycznego ,wyobrazcie sobie wzrok pan tam siedzacych .[/quote] To wyobraz sobie jak sie człowiek czuje pracujac z psem wedle metody tylko opisanej w necie ,niewidzianej na oczy bez instruktora.Jestem bardzo zadowolona ,ze mi wogole udało sie z nia cos osiagnac ,bo startowałam z poziomu kiedy Zuzia atakowała wybrane osoby na ulicy a na widok wyciagnietej reki robiła pod siebie.Duuuuuzo zawdzieczam Marii Kuncewicz i Justynie Włodarczyk z Alternatywy ,te osoby natchneły mnie nadzieja i wspierały . Hm...co do wejscia utytłanym do salonu kosmetycznego ...ja pracuje w salonie kosmetycznym :-) wiec jak mi sie wypsnie ,ze usiłuje szkolic swojego psa i tropic znim i na rowerku jezdzic to oczy moich klientek robia sie wieeeelki :-) Chciałabym miec choc jedna ktora by mnie rozumiała i nie uwazała za dziwadło .
Romas Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Dodam tylko w celu wyjaśnienia, że Tika nie ma lęków :cool3: W domu, na spacerze nie reaguje na nic- na ludzi biegnących na nas z kijkami też nie . Ona źle kojarzy plac szkoleniowy- jak była szczeniakiem to chodziła na zajęcia i musiała tam nieźle oberwać.[/quote] Sorry ,nie chciałam nic sugerowac .Poprostu pamietam moj bol kiedy zmagałam sie ze starchem Zuzi i praca nad jakimkolwiek lekiem innego psa budzi moj zywy odzew :-)
ayshe Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 a tika dzisiaj zlapala na czystym lupie ode mnie gryzak ipowski:multi:
shida Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='ayshe']a tika dzisiaj zlapala na czystym lupie ode mnie gryzak ipowski:multi:[/quote] BRAWO !!!! :multi: super wiadomosc :lol:
Pyros-Aga Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='ayshe']a tika dzisiaj zlapala na czystym lupie ode mnie gryzak ipowski:multi:[/QUOTE] kofffam Tikunię :loveu: po dzisiejszych zajęciach widzę nie tylko światełko w tunelu, ale przawdziwą latarnie :cool3: :loveu: :multi:
agis Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [B]Shida[/B], ja sie do Ciebie baaardzo ladnie usmiecham :cool3: :lol: :lol: Podobno zamawiasz rozne fajne rzeczy :cool3: Czy moglabys sie zorientowac ile kosztuje ta skorzana, szeroka obroza z raczka. Taka jak ma Timon. Bo nie wiem czy mnie stac na nia, czy jeszcze musze zbierac kase :evil_lol: Bede dzwieczna :loveu: [quote name='Pyros-Aga']kofffam Tikunię :loveu: po dzisiejszych zajęciach widzę nie tylko światełko w tunelu, ale przawdziwą latarnie :cool3: :loveu: :multi:[/quote] Jaka optymistka :cool3: :evil_lol: Taka mala rzecz a cieszy :evil_lol: Brawa dla Tiki :multi:
ayshe Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Pyros-Aga']kofffam Tikunię :loveu: po dzisiejszych zajęciach widzę nie tylko światełko w tunelu, ale przawdziwą latarnie :cool3: :loveu: :multi:[/quote]troche wiary w tresera:oops:
Pyros-Aga Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='ayshe']troche wiary w tresera:oops:[/QUOTE] Ja mam wiarę w tresera, tylko w Tisię nie bardzo ;) i myślałam że dłużej jej zajmie zanim złapie coś w zęby od kogoś innego :cool3:
ayshe Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 a tu niespodzianka:cool3: :evil_lol: jakbym nie wieryzla w wasze psy i was to bym siedizala juz w marlenkoogsdeich i pila kawke na ganku:D agis-se sprawdz- [URL]http://allegro.pl/my_page.php?uid=2196713[/URL] na razie nie ma ale moze bys pogadala z nim i przywiezie oraz poda cene-ja musze czekac na jeszcze jedna lancuszkowa dla shado.kurna musze od nowa kompletowac sprzet...fukk...
Recommended Posts