Pyros-Aga Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Jupi :multi: znaczy:oops: , upssss, fatalnie, ze cię nie będzie tresserze :loveu: Zastanawiam się nad kluskiem cały czas. Chyba jednak nie pojadę prosto na egzamin, chwilkę wcześniej, żeby się rozruszał chłopak. Nie no pojedź z nami, wypuść Chitkę na plac i zobaczymy jakie mamy Psy Towarzyszące...chba będą towarzyszyć głównie Chitce :cool3::evil_lol: Ps. Lecę ciąć Tisiulka. Buuuu....
ayshe Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 trzymam kciuki za tisie:loveu: .bedzie dobrze. no nie bedzie chitki-ona bardoz chetnie podprowadza pieseczki pod fafloskiego albo rypie je sama:diabloti:
shida Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 za jakis tydzien no moze 1,5 bede w hurtowni - czyli co komu brac :) i prosze o kase wczesniej bo nie bede miala za wiele na zalozenie za kogos :( tak ze jest czas na zastanowienie co potrzeba :)
mimoza Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ayshe, masz śliczniutkiego tresserskiego maila (nie pw) ode mnie :diabloti:
dorotak Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 No to już zaczynam trzymać kciuki za jutrzejszych egzaminowanych :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Jutro się nie pojawimy, ale osobiście wszystkim pogratuluję w niedzielę ;)
Romas Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ja trzymałam i trzymałam te kciuki i nie wiem co z tego wyszło :-) Czekam ,ze zdajacy sie pochwala :-)
BeataG Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Obawiam się, że dopiero jak wrócą z pokazów, a pokazy się chyba jeszcze nie zaczęły. Chyba że Aga od Pyrosa coś skrobnie, bo ona zapewne wróciła pilnować Tiśki.
ayshe Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 whoo shidy-198pkt,doskonala,dina agaty-196 doskonala,,deedee-ocena dobra[179pkt],pyros-ocena dobra lae padam na ryj i nie pamietam punktacji.1,5 godziny bylismy na pokazie czyli psy od 8 rano byly w "pracy":roll: .tak wiec dojechalam-padam na gebe. jakbym cos popierniczyla-poprawcie bo ja juz faktow nie kojarze.
ayshe Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='shida']Kabel !!! ;)[/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti:
BeataG Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Gratulacje! :) Zazdroszczę Wam, że macie to już za sobą.
ayshe Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 ja nigdy nie zrozumiem o co chodzi w punktacji egzaminu pt:evil_lol: :evil_lol: . pyros powinien wyleciec od razu ,deedee dostala 0 pkt za siad w marszu[zawarowala w marszu] a u tego samego sedziego na egzaminie na jesieni inny pies od nas dostal minus 2 pkt za to samo i doskonala:evil_lol: .za to deedee dostala b.wysoka punktacje za rownanie smycz/bez a lazila jak potluczona:roll: :cool3: :evil_lol: .takze....nooo ja nigdy tego nie zalapie i zawsze fajno jest:lol:
shida Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 nie nie na pikniku ;) 4 psy zdawaly dzis rano 10-11 egzamin pt u konrada ;) a piknik byl swoja droga o 15-16 i byl truuudny ... glosny itd...
ayshe Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='mimoza']Ja nic nie rozumiem, na pikniku był egzamin???[/quote]nie rozumiesz bo mialas byc na sladach:mad: :mad: :mad: a jakos nie widzialam[nie slyszalam:)]baltowskiego.wrrrrr.:diabloti:
shida Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 kocowa za nieobecnosc ;) dobra zwalam sie spac bo gadam od .... i padlam bardziej niz pies ;)
acroba Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witam Serdecznie. Pozwole sobie zapytac o jedna rzecz. Chodzi mi o to : [IMG]http://ipo-sklep.pl/images/stojan.gif[/IMG] Wiem co to za urzadzenie i do czego jest potrzebne. Ale czy ktos moze mnie oswiecic w dokladnym dzialaniu tego stojaka?
ayshe Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 hmmm...to jest zawieszka na naprzod?:cool3:.rrrany jaka pikna...:)
acroba Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ayshe napisala: [QUOTE] hmmm...to jest zawieszka na naprzod?:cool3:.rrrany jaka pikna...:smile:[/QUOTE] Na to zaglada ;-) Tak sie nad tym zastanawiam czy warte zakupu,tudziez czy samej sobie takie cos stworzyc, Z gluptakiem na razie cwicze na pilke ale wkurza mnie ze on wzrokiem w trawie szuka i moze to by bylo lepsze. Ale nie wiem czy po dobiegnieciu pilka po zlapaniu przez psa sama wypada?
KasiaR Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Nio elegancka ale nie ma to jak własnej roboty :cool3:
ayshe Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 my mamy samorobki a shida wyczaila takie cus za 5 zlociszy.wole jak pilka jest wsadzona lekko na zawieszke,sznurek sobie moze zwisac[gryzak nie ma wyjscia-musi wisiec za uchwyt chociaz chicie tez nabijam na zawieszce]..pies szybciej sobie zdejmuje taka "nadziana "pilke.w kazdym razie u moich to sie sprawdza bo tak to wpadaja i iii maniana z lapaniem bo sie dynda.ja wiem ze to troszke tylko zwalnia ale zawszec:roll: :evil_lol: . noo zawieszka do naprzod sluzy do tego zeby nie trzeba bylo czepiac pilek/gryzakow drzew.pies biegnie lapie-wraca do przeowdnika.czasem wprowadza sie juz waruj ale generalnie nieczesto bo to zwalnia duzo psow[bedzie waruj :cool3: ].zawieszki nie widac za bardzo a wogole nie widac w korytarzu z wysokiej trawy. tak po pociagnieciu przez psa wypada sama[wisi na slowo honoru].odkrecanie szukania po trawie jest ....hmmm...meczace dlatego lepiej tego unikac choc niektore psy z kiepskim lupem slabo pracuja na zawieszke i kladzie sie na kawalku tekturki nagrodke-tyle ze to ostatecznosc,bardziej sie wtedy zaucza odleglosci..ale oczywiscie lup zawsze bardziej dynamiczny jesli pies jest lupowy.
acroba Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ayshe napisala: [QUOTE]my mamy samorobki a shida wyczaila takie cus za 5 zlociszy.wole jak pilka jest wsadzona lekko na zawieszke,sznurek sobie moze zwisac[gryzak nie ma wyjscia-musi wisiec za uchwyt chociaz chicie tez nabijam na zawieszce]..pies szybciej sobie zdejmuje taka "nadziana "pilke.w kazdym razie u moich to sie sprawdza bo tak to wpadaja i iii maniana z lapaniem bo sie dynda.ja wiem ze to troszke tylko zwalnia ale zawszec:roll: :evil_lol: . noo zawieszka do naprzod sluzy do tego zeby nie trzeba bylo czepiac pilek/gryzakow drzew.pies biegnie lapie-wraca do przeowdnika.czasem wprowadza sie juz waruj ale generalnie nieczesto bo to zwalnia duzo psow[bedzie waruj :cool3: ].zawieszki nie widac za bardzo a wogole nie widac w korytarzu z wysokiej trawy. tak po pociagnieciu przez psa wypada sama[wisi na slowo honoru].odkrecanie szukania po trawie jest ....hmmm...meczace dlatego lepiej tego unikac choc niektore psy z kiepskim lupem slabo pracuja na zawieszke i kladzie sie na kawalku tekturki nagrodke.ale oczywiscie lup zawsze bardziej dynamiczny jesli pies jest lupowy.[/QUOTE] Dziekiuje za odpowiedz. Jak by Ci sie kiedys chcialo wstawic fotke taka z bliska jak wyglada dokladnie sama zawieszka :loveu: Ja na razie z braku laku cwiczylam z wykladaniem przed psem ale widze ze ,,to nie to'' idzie fajnie niby bo juz na ok 40 m ale jak trafimy na gestsza trawe to zwalnia i szuka wzrokiem. A ze on ma zajoba na lup to cos co mu pozwoli chwycic i zdobyc samemu bylo by lepsze. Warowania na razie przy tym nie robie. Warowanie w ruchu robie osobno w trakcie zabawy jak jest na maxa nakrecony no i szybkie przy nodze. Potem mam nadzieje ze uda sie to ladnie zgrac :razz:
ayshe Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 dobrze ze nie robisz warowania.pelne schematy regulaminowe to kiepawy zawsze pomysl:evil_lol:
acroba Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ayshe napisala: [QUOTE]dobrze ze nie robisz warowania.pelne schematy regulaminowe to kiepawy zawsze pomysl:evil_lol:[/QUOTE] Niom. Zwlaszcza przy cwiczonkach ktore moga zwolnic psa :cool3:. Ale czasem mnie nosi zeby cymbala zaprogramowac od poczatku do konca. Zwlaszcza jak mu sie ,,tworczosc'' wlacza....
ayshe Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 no czleka korci-fakt.:evil_lol: .ale jak co to zawsze potem musi to odpracowac ciezko:lol:
Recommended Posts