ayshe Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 toller jest zarabisty.niem oze odczepic sie od gryzaka-pancio musi jej nagroda przed nosem machac...ale najnajnaj zajefajniejszy to jest bacior:evil_lol: .boszsz marzenie tollera taka zabawka co sie tak majta i trzaska i zwiewa:evil_lol:
ayshe Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='shida']tiaaa przyssawki to moze jej dokupie ;) ale w jojczeniu pt "szybciej na pozorancika" albo "szybciej na szkolonko" to nie wiem czy jakis pies ja pobije ! ;) od rana mialam koncert znow...[/quote]bo ostatnio to miala cieeezki tydzien i przyssawki sie zmeczyly.ale naprawde miala ciezki tydzien dzieki mamci:razz: :roll: :evil_lol:
shida Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 no toller na gryzaku to dopiero rzep ;) hehe dostaje szczekoscisku i tylko mozna wspolczuc gryzaczkowi :) niom fajnie bedzie jak w koncu rekawik dostanie - kiedy kiedy ? specjalnei sie wtedy trzeba pojawic ;)
ayshe Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 jak przejdzie klin.nie da rady od razu walic rekawa.:p
shida Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='ayshe']bo ostatnio to miala cieeezki tydzien i przyssawki sie zmeczyly.ale naprawde miala ciezki tydzien dzieki mamci:razz: :roll: :evil_lol:[/quote] dobra wytlumacz jej to dzis dobra :cool3: ? bo ja jzu nei moge :placz: jeden dzien bez szkolenia to ona jeszcze wytrzymuje ale po 2 dnaich ja mam kilkugodzinne jojczenie "mama ja chce na szkolonko" :diabloti: ze mam jzu jej dosc i naprawde musze sie mocno powstrymywac by nie dac jej w lepetynke mooocno :angryy: :mad: on jest po prostu uzalezniona czy co :razz: najchetniej codziennie by lazila albo na pozoranta albo na szkolenie:mad: ...no ostatecznie raz na tydzien moze byc wyprawa do lasu/frisbee/skoki... :cool3: ale nie czesciej...heh... :crazyeye: wole nie myslec co zaraz bede miala w autku :roll: dobra znikam bo nie dojade... hihihihi ktos sie nielugo przekona co to znaczy border bez treningu przez 2 dni :eviltong:
shida Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='ayshe']jak przejdzie klin.nie da rady od razu walic rekawa.:p[/QUOTE] alez czy ja cos sugerowalam by szybciej dostala rekawik? ja? nie no skad :) ja tylko chce zobaczyc jej minke ! ;)
ayshe Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 nooo tak..przekonam sie jak bedzie jojczyla mi do ucha...ale to i tak nic w porownaniu z maksem ktory ostatnio ryknal mi do ucha takie hau jak zblizalismy sie na plac ze mam trwaly ubytek sluchu:razz: :evil_lol:
ayshe Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='shida']alez czy ja cos sugerowalam by szybciej dostala rekawik? ja? nie no skad :) ja tylko chce zobaczyc jej minke ! ;)[/quote]nie no spoko.tylk onapisalam ze klin musi dostac.nie znosze tego wiec staram sie jak sie da unikac.no ale jednak wiekszosci byl niezbedny albo do neigo wracaja czasem,aczkolwiek wole popracowac z rekawem niz z poducha.:roll:
Romas Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Znalazłam takie fajne filmiki o treningu szorstkowłosych ONkow [URL]http://www.youtube.com/watch?v=2xA4bLl8buU&mode=related&search[/URL]= [URL]http://www.youtube.com/watch?v=cD2xqJ9Kdw4&mode=related&search[/URL]= Szkoda ,ze standartow(sredniakow) tam nie ma.Sredniaki tylko jako domowe pupile,buuuu :-(
ayshe Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 nooo szkoda.:roll: .ale to nie znaczy ze ich nie ma.:evil_lol: mimoza-jutro na 19 zajecia sa na polach.bo nie wiem czy powiedzialam-pewnie zapomnalam.pod koniec tygodnia,najpewniej w piatek kolo 10 umowimy sie z marta na ipo-pokazemy ci dokladnie o co chodzi z tym wyciszaniem bo musimy nad toba troszke popracowac:evil_lol: . poza tym w srode na 19 na cyplu masz posluszenstwo.:diabloti: :razz:
Ewa-Jo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='ayshe']nooo szkoda.:roll: .ale to nie znaczy ze ich nie ma.:evil_lol: mimoza-jutro na 19 zajecia sa na polach.bo nie wiem czy powiedzialam-pewnie zapomnalam.pod koniec tygodnia,najpewniej w piatek kolo 10 umowimy sie z marta na ipo-pokazemy ci dokladnie o co chodzi z tym wyciszaniem [B][COLOR=Blue]bo musimy nad toba troszke popracowac[/COLOR][/B]:evil_lol: . poza tym w srode na 19 na cyplu masz posluszenstwo.:diabloti: :razz:[/quote] dobre - mimoza trzymaj siÄ™ jakby co to pogotowie -999 a policja 997 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:
mimoza Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='ayshe']nooo szkoda.:roll: .ale to nie znaczy ze ich nie ma.:evil_lol: mimoza-jutro na 19 zajecia sa na polach.bo nie wiem czy powiedzialam-pewnie zapomnalam.pod koniec tygodnia,najpewniej w piatek kolo 10 umowimy sie z marta na ipo-pokazemy ci dokladnie o co chodzi z tym wyciszaniem bo musimy nad toba troszke popracowac:evil_lol: . poza tym w srode na 19 na cyplu masz posluszenstwo.:diabloti: :razz:[/QUOTE] He:crazyeye: Wiedziałam, ze jutro, ale wydawało mi się, ze na cypelku. Dzieki za sprostowanie. Niech no podsumuję, he he. Wtorek Pola, środa cypelek, piątek IPO. :smhair2: :nerwy: :shock: :scared: Oglądałam wszystkie filmy, które były w linkach na twojej stronie plus parę innych. Generalnie kumam, ale nie zauważyłam wśród nich ŻADNEGO psa, który byłby takim zaperzonym agresorem na rękawie jak baltuś. Wiem, że jestem chaotyczna, ale potrzeba mi większej ilości prób. A z drugiej strony jak myśle o ząbkach mojego słoneczka po odebraniu mu rękawa, to włosy mi dęba stają ze strachu. Przez ostatnie dni ćwiczyłam na gryzaku oddawanie mi go za piłkę/nagrodę. Jakoś idzie, ale jego nic tak nie kręci, jak rękaw i pozorant. A Marta w piątek ma cię wyręczyć w pozorowaniu? Ostatnio sama chyba miałaś dosyć mojego upiora wbijającego ci rękaw w bok.:eviltong: Oczywiście nie zamierzam się poddać, więc niewątpliwie pojawię się na treningach:loveu:
mimoza Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Ewa-Jo']dobre - mimoza trzymaj się jakby co to pogotowie -999 a policja 997 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Na szczęście z komórki jest zawsze 112... :-o :scared: :scared: :scared: :scared: :scared:
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 mimoza-to byly generalnie psy juz wyszkolone.ale gwarantuje ci ze z wiekszoscia jesli nie ze wszystkimi kazdy mial podobny do ciebie problem.ja nie mialam balto dosc.opowiadam tylko jak gnojek trzyma.pies pracuje super lupowo,dokladnie tak jak jestem przyzwyczajomna ze swoimi czubami wiec ze tak powiem czuje sie jak w domu.:diabloti: .w piatek ja zaloze rekaw a marta bedzie pracowac z balto-ty staniesz z boku i potem sprobujesz tak samo.on sie ladnie wycisza ale pamietaj ze nie wycisza sie psa kolcami.ja robie na swoich i zawsze tak robilam bardziej hmmm...eksperesyjne oszczekanie na kolcach.bo jak sie je przytrzyma kolcami to wtedy jest dopiero hauhau.krecka dostaja i poprawia sie wtedy wyraznie pasja na oszczekaniu.ostatnio jak sie nakrecil na niewiadomo co wyciszylam go blokujac i zamykajac pozniej w rece-pies sie uspokoil.po prostu musisz sie go nauczyc. nie rezygnujesz?no ja mysle.zreszta za bardzo nie masz innego wyjscia bo inaczej to on ci da popalic jak nie wypracujesz sobie pewnych rzeczy :diabloti: .
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [B][COLOR=blue]macie kurteczki skarrrby?to fajno.zajecia dzisiaj sa bezwzgledu na pogode.deszcz dla ludzi i psow jeszcze o ile wiem zabojczy nie jest.RADZE byc.:diabloti: [/COLOR][/B]
Ewa-Jo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='ayshe'][B][COLOR=blue]macie kurteczki skarrrby?to fajno.zajecia dzisiaj sa bezwzgledu na pogode.deszcz dla ludzi i psow jeszcze o ile wiem zabojczy nie jest.RADZE byc.:diabloti: [/COLOR][/B][/quote] przepraszam ale to dotyczy i emerytów:placz::placz::placz: czy tylko tych napalonych:lol::lol: ????
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Ewa-Jo']przepraszam ale to dotyczy i emerytów:placz::placz::placz: czy tylko tych napalonych:lol::lol: ????[/quote]jak sie da wytrzymac to przyjdz slonko a jak bedzie strasznie lalo no to ....jakos to przecierpie,jutro tez macie zajecia :diabloti: .wolalabym zeby wszyscy byli po prostu.
shida Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='ayshe']jutro tez macie zajecia :diabloti: .wolalabym zeby wszyscy byli po prostu.[/quote] no nas dzis nie bedzie :placz: z dziura w dachu dijechac sie nie da w takim deszczu :angryy: za to bedziemy w srode :cool3: nawet w deszczu (oby go nei bylo, oby go nie bylo....) :cool1:
mimoza Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 O kurcze, weszłam tu, żeby zapytać, czy w deszczu też będą zajęcia. Widzę, że już nie muszę pytać... :oops: Ewa-Jo, przyyyyyyyjdź dzisiaj, pliiiiiiiis. Im więcej nas będzie, tym mniej koncentracji szanownej tresserki na jednostce... :diabloti:
Ewa-Jo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='ayshe']jak sie da wytrzymac to przyjdz slonko a jak bedzie strasznie lalo no to ....jakos to przecierpie,jutro tez macie zajecia :diabloti: .wolalabym zeby wszyscy byli po prostu.[/quote] sie postaramy jak nie bedzie lało.Mimoza jezeli mozesz wez dzisiaj tego ostera 320 to bym dokonczyła skubac młodego.
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 ewa-jo -po zakupie osterow teraz mozesz tez usmiechac sie i do mimozy i do agis i do shidy i do glonkow i do sziry:evil_lol: ....ja tez zamierzam robic za sepa.z powodu calkowitego braku kasy po zawodach dzisiaj bede sepic rowniez fajki bo mnie nei stac:lol: .takze uwazajcie:evil_lol: . mimoza-no cos ty nie lubisz jak sie koncentruje na tobie?chcesz zniknac w tlumku?:cool3: :evil_lol: ....
Ewa-Jo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='ayshe']ewa-jo -po zakupie osterow teraz mozesz tez usmiechac sie i do mimozy i do agis i do shidy i do glonkow i do sziry:evil_lol: ....ja tez zamierzam robic za sepa.z powodu calkowitego braku kasy po zawodach dzisiaj bede sepic rowniez fajki bo mnie nei stac:lol: .takze uwazajcie:evil_lol: . mimoza-no cos ty nie lubisz jak sie koncentruje na tobie?chcesz zniknac w tlumku?:cool3: :evil_lol: ....[/quote] no to moze hehehehe zaczniesz sie odwyczajac od palenia:eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: mam nadzieje ze bedÄ… z tymi trymerami na wystawie i sobie zakupie. Beata na ich stronie jest taki trymer mars 99M-51520 on ma wiecej ostrzy od tego ostera/ mniej roboty / i rozstaw 1,5mm czy tez moze byc czy najlepszy dla tluczka oster320?
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 skutecznosc pracy nei zalezy od ilosci zebow i ich rozstawu tylko od dobrania sprzetu do rodzaju wlosa/oczekiwanego efektu skarrrbie:razz: . jak nie bede miala na fajki to wtedy dopiero zobacyzcie po co pale na zajeciach-wyciszam sie:diabloti:
Szira/Gosia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='ayshe'] jak nie bede miala na fajki to wtedy dopiero zobacyzcie po co pale na zajeciach-wyciszam sie:diabloti:[/QUOTE] To jakie palisz to Ci jutro paczke kupiÄ™:roll: LMy:cool1:
agis Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Szira/Gosia']To jakie palisz to Ci jutro paczke kupiÄ™:roll: LMy:cool1:[/quote] Ja kupie dzisiaj :evil_lol:
Recommended Posts