Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Lara-tak to jest ipo ale w czwartek mamy taki lekki odpoczynek i bedziemy robic tylko klin.
sluchajta-1 maja i 3 maja robimy[na 9]wypad na slady.miejsce sladow ustalimy sobie w sobote.natomiast wieczorem tj.w czwartek 3 maja oraz w piatek i weekend-zajec nie ma.weekendowe zajecia o 9 sie odbeda-poprowadzi je marta.ja po prostu wyjezdzam juz w czwartek wieczorem.wracam w poniedzialek 7 maja i wtedy zapraszam wszystkich na trening ipo na 20sta na cypel[za czwartek i piatek].

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']Lara-tak to jest ipo ale w czwartek mamy taki lekki odpoczynek i bedziemy robic tylko klin.
[/quote]

No to wpadne na ogladanie :multi: i przywioze wszystko co kto zamowil.

Posted

acha ja mam juz rzeczy z hurtowni - wezme je jutro ze soba a reszte bede miala w sobote czy kiedy tam bedzie potem potrzeba ;)

Posted

[quote name='shida']acha ja mam juz rzeczy z hurtowni - wezme je jutro ze soba a reszte bede miala w sobote czy kiedy tam bedzie potem potrzeba ;)[/quote]

Kasia jak będziesz następnym razem w hurtowni to ja też poproszę Fiprex XL 5,5 ml:lol:

Posted

wiecie co...? Tak sobie czytałam przed chwilą taki jeden temat i takie mądre rzeczy piszecie, tak fajnie, że chyba założe sobie zeszyt i bede najwazniejsze rzeczy zapisywac, bo pozniej jak chcem cos gdzie indziej napisac to nie wiem jak to ubrać w słowa (humanista ze mnie jak z koziej... :evil_lol: ) oczywiście, jeżeli nie jest to chronione prawami autorskimi... :cool3: :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Kasia jak będziesz następnym razem w hurtowni to ja też poproszę Fiprex XL 5,5 ml:lol:[/quote]

mam wolne 2 sztuki bo ja musze kupowac opakowaniami po 3... a mialam zamowienie na mneij niz wielokrotnosc 3 ;) tak ze mam obecnie na stanie wolne egzeplaze :)

tak ze moze byc na jutro/sobote nawet ;)

Posted

Podsumowujac jutro na zajecia polowe przywioze dla:

1. Eddii - znacznik
2. Agis - brakujacy komplet przedmiotow na slad
3. Romasz - szelki i obroze
4. Monika B - gryzak
5. BeataG - znacznik i torebka
6. Justyna&Chilli - znacznik, przedmioty na slad, poduszke juz przekazalam
7. saJo - gryzak skorzany a reszta zamowionych przedmiotow jak do mnie dojada z czech.

Jakby komus sie cos jeszcze przypomnialo do jutra to tak do 14.00 przeczytam i moze uda mi sie jeszcze zgarnac na trening o 19.00 :p

Posted

[quote name='Lara']Podsumowujac jutro na zajecia polowe przywioze dla:
7. saJo - gryzak skorzany a reszta zamowionych przedmiotow jak do mnie dojada z czech.
[/quote]

Juz ci to skomentowalam na priv :evil_lol:

Posted

6. Justyna&Chilli - znacznik, przedmioty na slad, poduszke juz przekazalam

Jakby komus sie cos jeszcze przypomnialo do jutra to tak do 14.00 przeczytam i moze uda mi sie jeszcze zgarnac na trening o 19.00 :p[/quote]
Hejka Lara co to jest ta poduszka?????? czy to dla psa /Joshowi pod główke/ czy dla prewodnika ,czy w całkiem innym cele ,a jezeli to w jakim????:crazyeye:

Posted

5. BeataG - znacznik i torebka

Jakby komus sie cos jeszcze przypomnialo do jutra to tak do 14.00 przeczytam i moze uda mi sie jeszcze zgarnac na trening o 19.00 :p[/quote]

[B]Lara[/B], ja już znacznik od Ciebie dostałam - Aga mi dzisiaj przywiozła na trening, więc dla mnie tylko torebka.

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Hejka Lara co to jest ta poduszka?????? czy to dla psa /Joshowi pod główke/ czy dla prewodnika ,czy w całkiem innym cele ,a jezeli to w jakim????:crazyeye:[/quote]

w calkiem innym celu :evil_lol: to gryzienia tej poduszki.

Posted

[quote name='Lara']w calkiem innym celu :evil_lol: to gryzienia tej poduszki.[/quote]
to my dziękujemy ale Joshua ciągle ma inklinacje do normalnych poduszek więc raczej nie będę go utwierdzać w przekonaniu że to do gryzienia. :diabloti::diabloti: Natomiast jak trafi ci się czerwony ring gappay nr 0444 to poprosze -ja zachorowałam na czerwony i jak na razie mam buro zielony i buro szary /za kazdym razem miał być czerwony/ więc moze kiedyś doczekam sie tego czerwonego . Jak na razie Joshua obrasta w ringi ,ale ze ładnie je aportuje to przynajmniej sie nie marnuja.:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='shida']mam wolne 2 sztuki bo ja musze kupowac opakowaniami po 3... a mialam zamowienie na mneij niz wielokrotnosc 3 ;) tak ze mam obecnie na stanie wolne egzeplaze :)

tak ze moze byc na jutro/sobote nawet ;)[/quote]

Super, ale ja będę dopiero w przyszłym tygodniu:roll: a Ty będziesz???:lol: jak nie to przekaż komuś kropelki a ja ci zapłacę później:lol: tylko ile to było bo już nie pamiętam:roll:

Posted

sluchajcie-aga-pyros dala mi rzeczy dla chilli i agis.chilli chyba nie ma-znaczy sie chyba napewno to nie biore ale dla agis wezme,wezme tez klin,rekaw i bacior w zwiazku z tym [COLOR=red]shida przyjedz po mnie jak mozesz o 17.30 bo ja sie zastrzele z tym calym majdanem na piechote:placz: .[/COLOR]
[COLOR=black]potwierdz mi prosze smsem bo ja raczej dzisiaj do 17 na internet nie zajrze a komorka na cwiczaku nie wchodzi w gre.:cool1: .[/COLOR]

Posted

[quote name='ayshe']sluchajcie-aga-pyros dala mi rzeczy dla chilli i agis.chilli chyba nie ma-znaczy sie chyba napewno to nie biore ale dla agis wezme[/quote]
Dzieki Ci dobra kobieto :modla: :loveu:
I dla Agi-Pyros tez wieeelkie dzieki :modla: :loveu:

Czy Wam tez tak muli dogomania? Mi sie slimaczy, tak ze mam ochote :comp26:

Posted

[quote name='agis']

Czy Wam tez tak muli dogomania? Mi sie slimaczy, tak ze mam ochote :comp26:[/quote]

No mi też:comp26::comp26::comp26: na wątku Administracja już ktoś temacik założył że problemy są:lol:

Posted

sladziki podobno w sobote u glonkow ale na 100% to jeszcze ayshe musi potwierdzic ;)

ps - kropelki moge albo dac beacie jak sie zgodzi :) albo bede je ze soba miala na zajeciach kazdych do poki sie nie spotkamy ;) kasa nie klopot - dasz beacie to mniej jej bede wisiala za szkolenie ;) acha one "ciut" potanialy :) sa teraz po 14zl za tubke:)

Posted

kupilam kijek i w sobote bede miala "regulaminowe" patyczki do obi...

ZAPRASZAM chetnych do zglaszania sie :)))))))) bo sadze ze wyjdziemi ich troche :)

Posted

[quote name='shida']

ps - kropelki moge albo dac beacie jak sie zgodzi :) albo bede je ze soba miala na zajeciach kazdych do poki sie nie spotkamy ;) kasa nie klopot - dasz beacie to mniej jej bede wisiala za szkolenie ;) acha one "ciut" potanialy :) sa teraz po 14zl za tubke:)[/quote]

OK to zróbmy tak:lol:kropelki daj Beacie a ja jej dam kasę:lol:jeszcze raz dziękuję.:lol:

Posted

[quote name='shida']
ZAPRASZAM chetnych do zglaszania sie :)))))))) bo sadze ze wyjdziemi ich troche :)[/quote]

To ja prosze o zachowanie jednego dla mnie:lol:bo mój patyczek ostatnio na śladach został:razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...