ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 raczej nie przylozy-za to ja- i owszem :eviltong: :evil_lol: .psy pracuja dzisiaj na klinie.:placz: .nieznosze tego.nie ma to jak rekaw:loveu:
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='agis']A co znacza te gwiazdki w Twoim poscie? Bo nie wiem czy mam sie obrazic :evil_lol: :eviltong: I jeszcze sie przypomne z moim pytankiem:[/quote] p iiiii e r d o l y:eviltong: -gwiazdeczki mi sie same uo zrobily:eviltong: :eviltong: no na durne pytanka to ja nie wiem czy odpowiadac:diabloti: pt i ipo1 dekielku z rabnietym pieskiem" pipip strus pedziwiatr-mad max"
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='ayshe']p iiiii e r d o l y:eviltong: -gwiazdeczki mi sie same uo zrobily:eviltong: :eviltong: no na durne pytanka to ja nie wiem czy odpowiadac:diabloti: pt i ipo1 dekielku z rabnietym pieskiem" pipip strus pedziwiatr-mad max"[/quote] senkju :loveu: A za "rabnietego pieska" to sie zemszcze :mad: Bede biegac za smycza, podczas gdy Tresser sie bedzie biedzil z Maxem na rekawie :evil_lol:
Pyros-Aga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='ayshe']raczej nie przylozy-za to ja- i owszem :eviltong: :evil_lol: .psy pracuja dzisiaj na klinie.:placz: .nieznosze tego.nie ma to jak rekaw:loveu:[/quote] brrrr :eek::help1:bacik w rękach tressera to niebezpieczna broń- tak jak klin w rękach kursantów, którym udaje się trafić klinikiem do celu :diabloti::loveu:
Eddiii Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='agis'] PS. A w czym zmniejszasz? tzn. w jakim programie?[/quote] w infranview ale laduje przez imageshack po jednym zdjeciu i to mnie wkurza :angryy: [quote name='agis']Czy Tresser moglby przypomniec o jakich regulaminach wczoraj mowil do wydrukowania? Bo mi sie zapomnialo :oops: Tzn. strone z regulaminami znalazlam, tylko tam ich jest duuuuzo.[/quote] a co za strona to moze i ja popatrze :evil_lol:
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='agis']senkju :loveu: A za "rabnietego pieska" to sie zemszcze :mad: Bede biegac za smycza, podczas gdy Tresser sie bedzie biedzil z Maxem na rekawie :evil_lol:[/quote]no oto bie to juz nie mowialam zes rabnieta ale gonienie za smycza jak pies jest na pozorancie,gonienie z obledem w oczach dodam to sie nie miesci w skali moich opisow rabnietosci kogokolwiek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .a max jest rabniety-no nie mow mi ze on jest norrrrrmalny:roll: :evil_lol: .ze o chili nie wspomne z delikatnosci:cool3: :evil_lol:
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Pyros-Aga']brrrr :eek::help1:bacik w rękach tressera to niebezpieczna broń- tak jak klin w rękach kursantów, którym udaje się trafić klinikiem do celu :diabloti::loveu:[/quote]nooo bpooo klinik trzeba kurna zawsze odrzucic do mnie[czyt.we mnie]pewnie zebym sie nie zmeczyla idac po niego metr na ten przyklad.:cool1: :evil_lol:
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Eddiii']w infranview ale laduje przez imageshack po jednym zdjeciu i to mnie wkurza :angryy: [/quote] No tak, ladowanie zdjec jest bardzo wkurzajace :roll: [quote name='Eddiii']a co za strona to moze i ja popatrze :evil_lol:[/quote] Proszem, tam sa rozne regulaminy [URL]http://www.wolfdog.org/pol/[/URL]
Eddiii Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='agis'] Proszem, tam sa rozne regulaminy [URL]http://www.wolfdog.org/pol/[/URL][/quote] a widzialam juz ja kiedys :roll: strasznie ma duzo tresci :evil_lol:
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Eddiii']a widzialam juz ja kiedys :roll: strasznie ma duzo tresci :evil_lol:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: oplulam monitor :evil_lol: litosci :evil_lol:
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='agis']:roflt: :roflt: :roflt: oplulam monitor :evil_lol: litosci :evil_lol:[/quote]HA HA HA.mnie to raczej doprowadzilo do zadzy mordu:mad: .z kim ja ipo robie-za duzo tresci rrrrany....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='ayshe']no oto bie to juz nie mowialam zes rabnieta ale gonienie za smycza jak pies jest na pozorancie,gonienie z obledem w oczach dodam to sie nie miesci w skali moich opisow rabnietosci kogokolwiek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .[/quote] do uslug [IMG]http://www.agart.zigzag.pl/emo/mlotek1.gif[/IMG] [IMG]http://www.agart.zigzag.pl/emo/elemeledudki.gif[/IMG] [quote name='ayshe']a max jest rabniety-no nie mow mi ze on jest norrrrrmalny:roll: :evil_lol: .ze o chili nie wspomne z delikatnosci:cool3: :evil_lol:[/quote] Moj ciapowaty, niemotowaty i kluchowaty pacyfista Max :loveu: jest jak najbardziej normalny. On tylko przez przypadek wpada na rekaw, gdzie mu tam do morderczej Chili :evil_lol:
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 ciapowaty pacyfista?:crazyeye: .boszsz nastepna ma miraze jak swoimi oczetami patrzy sie na syncia:roll: :diabloti: .
Eddiii Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='ayshe']ciapowaty pacyfista?:crazyeye: .boszsz [B]nastepna[/B] ma miraze jak swoimi oczetami patrzy sie na syncia:roll: :diabloti: .[/quote] do kogo tak pijesz :mad:
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 uwe przyjechal:diabloti: .hihihi troche dlugo mu sie jechalo:cool1: ... za to przywiozl mi tescia:multi: :cunao: :laola: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: .powiedzial ze Rudolf musial przyjechac no i dokonczyc rozmowy ze mna a to oznacza ze dzisiaj w nocy nie spie tylko gadam i jutro na polach moge byc tenteges zdeczko nieprzytomna:roll: .boszsz ale sie ciesze:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: .z tego powodu PIEKE sernik dla Rudiego.:siara:
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Eddiii']do kogo tak pijesz :mad:[/quote]:eviltong: no zgaduj:evil_lol:
Eddiii Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='ayshe']uwe przyjechal:diabloti: .hihihi troche dlugo mu sie jechalo:cool1: ... za to przywiozl mi tescia:multi: :cunao: :laola: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: .powiedzial ze Rudolf musial przyjechac no i dokonczyc rozmowy ze mna a to oznacza ze dzisiaj w nocy nie spie tylko gadam i jutro na polach moge byc tenteges zdeczko nieprzytomna:roll: .boszsz ale sie ciesze:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: .z tego powodu PIEKE sernik dla Rudiego.:siara:[/quote] uwazaj bo z monitora wyskoczysz :evil_lol: sernik - z torebki chyba :eviltong: [COLOR=darkorchid]przytaknij mi tylko czy juz zakumalam i mam wziac 2x15[/COLOR]
ayshe Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 o zesz ty...z torebki?uprzejmnie melduje ze sie obrazilam:eviltong: .dla tescia zrobie wszystko.facet jest....zajebisty 2xpo 15.
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='ayshe']uwe przyjechal:diabloti: .hihihi troche dlugo mu sie jechalo:cool1: ... za to przywiozl mi tescia:multi: :cunao: :laola: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: .powiedzial ze Rudolf musial przyjechac no i dokonczyc rozmowy ze mna a to oznacza ze dzisiaj w nocy nie spie tylko gadam i jutro na polach moge byc tenteges zdeczko nieprzytomna:roll: .boszsz ale sie ciesze:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: .z tego powodu PIEKE sernik dla Rudiego.:siara:[/quote] Rany, ale kolorowo :evil_lol: Ty umiesz piec???? :crazyeye: :crazyeye:
Eddiii Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='ayshe']o zesz ty...z torebki?uprzejmnie melduje ze sie obrazilam:eviltong: .dla tescia zrobie wszystko.facet jest....zajebisty 2xpo 15.[/quote] dobra, dobra ;) - tylko sie pospiesz by na zajecia zdazyc i pare nowych siniakow zarwac :evil_lol: dzieki :loveu: [quote name='agis'] Ty umiesz piec???? :crazyeye: :crazyeye:[/quote] dziwne nie, a nie wyglada :razz:
agis Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Eddiii, Twoje teksty sa dzisiaj nie do pobicia :evil_lol: :thumbs:
Eddiii Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :oops: tak mnie naszla glupawka jakas :laugh2_2: a ta sie chyba naprawde wziela za sernik bo zniknela
Ewa-Jo Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='monisieczka']oj skleroza,skleroza, albo za malo witamin:razz:. Zabrac spowrotem mialam, z Bialoleki przez Mokotow na cypelek? to chiba troszku nie bardzo po drodze :eviltong:[/QUOTE] faktycznie Monisieczek nas odwozi co jest dla nas bardzo duzo bo po tresurce to ja ledwo zipie i nie doczołgałabym sie juz chyba do autobusu. Ale nie da siem ukryć ze rok temu zabierała i na tresurke ale pewnie dlatego ze jeżdziła też żmija z Jamais. No nie zapominajcie ze Monisieczka ostatecznie jest teściową Josha .Teściowa ........................:eviltong: :loveu: :loveu:
Ewa-Jo Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='ayshe']o zesz ty...z torebki?uprzejmnie melduje ze sie obrazilam:eviltong: .dla tescia zrobie wszystko.facet jest....zajebisty .[/QUOTE] rozumiem ze weżmiesz 2 torebki?:diabloti: :diabloti:
Ewa-Jo Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Eddiii']:oops: tak mnie naszla glupawka jakas :laugh2_2: a ta sie chyba naprawde wziela za sernik bo zniknela[/QUOTE] jak zniknęła to hehehehe mogła polecieć po sernik do cukierni:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol:
Recommended Posts