BeataG Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='ayshe']tych co zglosili chec zdania ipo-tak.jak obiecalam tak zrobie.:evil_lol:[/quote] Hm, a czy to obejmuje także doprowadzenie psa do tego, żeby mógł zdać IPO z obcym przewodnikiem? :evil_lol: Bo jak tak, to ja jelenia na egzamin znajdę. :eviltong: Ale najpierw JA musiałabym go doprowadzić, do nabycia umiejętności egzaminacyjnych :cool3: - z Twoją pomocą oczywiście. :loveu:
monisieczka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='monisieczka']no własnie! musisz nas przygotowac do PT i IPO... duuuużo pracy przed tobą :razz::razz::razz:[/quote] jakies 10 lat chyba ....
ayshe Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='monisieczka']no własnie! musisz nas przygotowac do PT i IPO... duuuużo pracy przed tobą :razz::razz::razz:[/quote] do pt to ja was juz przygotowalam tylko potem ziiima byla,ziiimno bylo,ciemno i dzibaski mialy przerwuncie:mad: .ale skarrrbie zdajecie i tak w czerwcu-razem z chili i igla znowu kolejny rzut cctowcow na egzaminie:roll: :evil_lol:
ayshe Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='monisieczka']jakies 10 lat chyba ....[/quote] psy mam przygotowac-to pt macie zrobione.przewodnikow....noooo chyba ze zaczne z paralizatorem biegac:diabloti:
monisieczka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='ayshe']psy mam przygotowac-to pt macie zrobione.przewodnikow....noooo chyba ze zaczne z paralizatorem biegac:diabloti:[/quote] i ciekawe gdzie go wsadzisz hmmmmmm:crazyeye:poza tym nie mówiłas o przygotowaniu psów ale że my z psami to nierozerwalny tandem i takie tam tralala, więc teraz się nie wymiguj skarrrbenku:mad::mad::mad:
Ewa-Jo Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='ayshe']jupiiii to moze i josh bedzie:razz: :evil_lol: ....[/QUOTE] pewnie na piechote ale chyba dojde -ale czy bede miala sile jeszcze potem ćwiczyć to inna sprawa. Jezeli Monisia przyjedzie a na razie jak widac siem deklaruje to przytuptamy .Bedziemy wykazywać dobrą wole i chęci zeby jak tresserek bedzie te 10 lat przygotowywał nas do egzaminow nie było ze ze złej woli nie umiemy:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :loveu:
Eddiii Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Ewa-Jo']hehehehe Beatko Joshua siem czasem drapie ale jedno jest pewne jak w banku na pewno na biorezonansik i odczulanie nie pójde -przećwiczyłam na sobie/ przy czym ja naprawde jestem alergik/ i złapałam ich na oszustwie ,ale zanim ich przetestowałam to zdołałam utopić prawie 1000zl. Kiedyś BeataG napisała coś bardzo fajnego nie pamietam dokładnie ale o naiwnosci nie będącej w polsce pod ochroną prawną coś chyba w tym stylu. Ja za ta naiwność zapłaciłam. Dobrze ze jednak zaczęłąm wątpić i sprawdziłam bo pewnie do dzisiaj bym sie odczulała.:mad:[/quote] a mi biorezonans pomogl, mialam 5 lat temu nie wiadomo skad to sie wzielo, straszna alergie na mleko i pszenice i po biorezonansie mi przeszlo :multi: wprawdzie teraz ze 2 tygodnie temu cos mam jakies lekkie objawy ale udaje ze ich nie widze :p [quote name='agis'][COLOR=red][B]Eddiii, mam do ciebie prosbe, czy moglabys na sobote przyniesc plytke ze zdjeciami, ktore wstawilas, tylko z oryginalami, tzn. z duzymi. Plisss[/B][/COLOR] :modla::modla: Bede dzwieczna :evil_lol:[/quote] oki [quote name='ayshe']po prostu dziewczyna nie musi sobie dawac rade z taka iloscia energii z bialka..[mialam sie kurna nie odzywac ech ....ale ciul ze mnie].malo sie rusza a jak sie daje wysokobialkowa karme nie w ilosciach ze tak nazwe sladowych to problemy gotowe.karma wysokobialkowa jest doskonalym odchydzaczem ale musza byc spelnione 2 warunki: 1.pies dostaje jej tylko tyle ile spali w ruchu 2.jesli dostaje wiecej to jak sie intenssywnie rusza[np.treningi lub wogole styl bycia psa].[/quote] a Timon przez ostatnie 3 tygodnie ma bardzo duzo ruchu, pancio calymi dniami w domu i spedzaja czas intensywnie, tak ze jak ja wracam to pies sepi zarcie i pada a i tak mi sie wydaje ze sie podrapuje :placz: i co mam zrobic :modla: [quote name='agis']:eviltong::eviltong::eviltong: nie da sie ukryc, ze bola. Skubaniec jest jak w amoku jak widzi pozorancika. Jeszcze troche i nie bede go mogla utrzymac.[/quote] ja po srodowych zajeciach nie moglam szklanki w reku utrzymac :mad: bo ledwo mego napalenca dam rade trzymac :roll: [quote name='Ewa-Jo']przyłączam sie tez o płytke ze zdjęciami ale jezeli mozna i poprzednimi zajęciami na których był muchomorek.[/quote] ostatnie napewno, inne jak znajde, a chcecie wszystkie jak leci czy swoje [quote name='ayshe']w sobote skaczemy:multi: i bedzie linia.:diabloti:[/quote] a co skakanki se przyniesiecie :evil_lol: [quote name='ayshe'] .bo ja WYJEZDZAM.tzn.ze nie mam dozywocia z ipo z wami:evil_lol:[/quote] :placz: [quote name='monisieczka']moja całkiem spora rodzinka oszcedza i dlatego przychodza do frajera, na szczęscie większość boi się Noraska-killera hehehehe, a ja z pewnościa nigdzie jej nie zamkne:eviltong:[/quote] a ty mialas odszczekac poszczucie mnie killerem :mad: w dodatku wybralas opcje po czesku :evil_lol:
Ewa-Jo Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Eddiii']a mi biorezonans pomogl, mialam 5 lat temu nie wiadomo skad to sie wzielo, straszna alergie na mleko i pszenice i po biorezonansie mi przeszlo :multi: wprawdzie teraz ze 2 tygodnie temu cos mam jakies lekkie objawy ale udaje ze ich nie widze :p [/QUOTE] [COLOR="Blue"]bo to podobno pomaga na jakiś czas moim kolezankom tez pomogło -ja nie kwestionuje ze to pomaga ja tylko mówie ze oszukują - w moim przypadku tak było -udowodnione. [/COLOR] [quote name='Eddiii'] a Timon przez ostatnie 3 tygodnie ma bardzo duzo ruchu, pancio calymi dniami w domu i spedzaja czas intensywnie, tak ze jak ja wracam to pies sepi zarcie i pada a i tak mi sie wydaje ze sie podrapuje :placz: i co mam zrobic :modla: [/QUOTE] [COLOR="#0000ff"]Drap się razem z nim[/COLOR]:eviltong: :eviltong: [quote name='Eddiii'] ostatnie napewno, inne jak znajde, a chcecie wszystkie jak leci czy swoje [/QUOTE] [COLOR="#0000ff"]wszystkie[/COLOR] [quote name='Eddiii'] a co skakanki se przyniesiecie :evil_lol: [/QUOTE] [COLOR="Blue"]nie słoneczko przez przeszkode ktora jest u ciebie i nie my tylko psy -chyba ze nadgorliwi przewodnicy będą mieli ochote to mam nadzieje ze tresserek nie będzie robił wbrew :multi: :multi: z przyjemnościa na to popatrze[/COLOR] [quote name='Eddiii'] a ty mialas odszczekac poszczucie mnie killerem :mad: w dodatku wybralas opcje po czesku :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="#0000ff"]z przyjemnościa zobacze Monisieczkę szczekającĄ .nawt kamere moge wziąć[/COLOR]
ayshe Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 eddiii-psu natychmiast przejdzie jak sprawisz sobie jszcze ze 2 onki.od razu przestaniesz sobie duperelami glowe zawracac i psy od razu zdrowsze od tego beda:evil_lol: ...duza ilosc ruchu=ruch staly bez lezenia dluzej niz 5 minutek przez z 6 godzin na pelnej dawce orjjiena.gwarantuje ci ze zwykla aktywnosc onka to nie jest praca.i wystarczy mu bytowka na to.:eviltong: .tiaaaa biorezonans....i takie tam...no napewno....onek to pies ktory od stuleci przebywal na salonach i potrzeba mu tyle troski od szczeniaka...karmy dla large breedow,wypasionych RCow i takich tam zeby.................ciagle byl chory:diabloti:
Eddiii Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 nie kpij se ze mnie :placz: cholerka - te zdjecia nie mieszcza sie na cd a nie mam nagrywarki dvd bo pozyczylam :cool1:
agis Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Eddiii'] a chcecie wszystkie jak leci czy swoje [/quote] Dzieki bardzo :loveu: Jak mozna to poprosze jak leci, bo wszystkie fotki sa superowskie:cool1:
Eddiii Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='agis']Dzieki bardzo :loveu: Jak mozna to poprosze jak leci, bo wszystkie fotki sa superowskie:cool1:[/quote] [quote name='Eddiii'] cholerka - te zdjecia nie mieszcza sie na cd a nie mam nagrywarki dvd bo pozyczylam :cool1:[/quote] a moze byc za tydzien
agis Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Eddiii']a moze byc za tydzien[/quote] oki, pewnie, ze moze byc za tydzien.
Eddiii Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 dobra :loveu: to lece przyprawiac schab i robic mazurki itp :razz:
ayshe Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Eddiii']dobra :loveu: to lece przyprawiac schab i robic mazurki itp :razz:[/quote] :crazyeye: :roll: :roll: boszsz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pyros-Aga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='ayshe']tych co zglosili chec zdania ipo-tak.jak obiecalam tak zrobie.:evil_lol:[/QUOTE] A wiesz, to ja bym bardzo chciała z Tiką IPO zrobić :diabloti:
agis Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Pyros-Aga']A wiesz, to ja bym bardzo chciała z Tiką IPO zrobić :diabloti:[/quote] :cool2: :cool2: :cool2:
Pyros-Aga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='agis']:cool2: :cool2: :cool2:[/QUOTE] Naśmiewasz się z nas???:mad: Ja poważnie mówię bo ona na razie zagryza moje ręce bardzo skutecznie :mad: Na pewno będzie świetna :eviltong:
agis Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Naśmiewasz się z nas???:mad: Ja poważnie mówię bo ona na razie zagryza moje ręce bardzo skutecznie :mad: Na pewno będzie świetna :eviltong:[/quote] No co Ty :mad: Wcale sie nie nasmiewam :roll: Tylko moooocno trzymam kciuki za Tike (bo strasznie mi sie panienka spodobala :loveu: ). PS. Od rak sie zaczyna, potem beda nogi ;) , a potem to juz bedzie dobrze :evil_lol:
agis Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='ayshe']a ty z czego taka zadowolona?:mad:[/quote] To pytanie do mnie? :evil_lol: Jak do mnie, to zgadnij :cool3: dlaczego taka zadowolona :diabloti: :evil_lol:
ayshe Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 tiaaaa 4U pytanko:razz: :mad: ... aga-tika zrobi ipo i to szybciutko jak tylko zalapiesz ze masz onka:evil_lol: to potem z gorki pojdzie:evil_lol: :evil_lol:
Pyros-Aga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='agis']No co Ty :mad: Wcale sie nie nasmiewam :roll: Tylko moooocno trzymam kciuki za Tike (bo strasznie mi sie panienka spodobala :loveu: ). PS. Od rak sie zaczyna, potem beda nogi ;) , a potem to juz bedzie dobrze :evil_lol:[/QUOTE] Tia, jak zaczniemy IPO to stracicie zaszczytną pozycję kujona :cool3: :eviltong: Nogi też już są grane. Tomka to w ogóle zagryza :loveu: Mnie się boi- straszna jestem :diabloti:
Recommended Posts