Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja bylam dzis na zaliczeniu sadowki i z okazji swiat wstawili nam trojeczki :multi: No chyba ze ktos chcial wyzej, to mogl pisac, ale u nas malo takich ambitnych osob :oops:
Zaraz pedzem ratowac od rozsypu moje przeszkody :lol:

Posted

[quote name='ayshe']hehe ta sie jaka bojowa zrobila ze swoim mad max'em:diabloti: :evil_lol:[/quote]
Mad Max :evil_lol: Dobra ksywka :cool3: Bede tak teraz do niego mowic, coby na powrot nie zostal "niemota" ;) :evil_lol:

Posted

no mam nadzieje ze do fazy :to ja sie za mamusia schowam juz nie wroci:mad: .bo ja WYJEZDZAM.tzn.ze nie mam dozywocia z ipo z wami:evil_lol:

Posted

[quote name='monisieczka']o nie bardzo... potrzebuję wsparcia na maksa przed wizyta "ukochanej" rodziny[/quote]hiehie-przerabane:diabloti: masz:cool3: ...jak chcesz to cie przytule:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='ayshe']no mam nadzieje ze do fazy :to ja sie za mamusia schowam juz nie wroci:mad: .bo ja WYJEZDZAM.tzn.ze nie mam dozywocia z ipo z wami:evil_lol:[/quote]
Opuscisz swoje dekielki kochane? :placz:
Ale do IPO nas [B]WSZYSTKICH [/B]doprowadzisz? :cool3:

Posted

[quote name='monisieczka']o nie bardzo... potrzebuję wsparcia na maksa przed wizyta "ukochanej" rodziny[/quote]
Wspolczuje :glaszcze: i lacze sie z Toba...
Ja bede miala przerabane na szczescie tylko w niedziele :roll:

Posted

[quote name='ayshe']hiehie-przerabane:diabloti: masz:cool3: ...jak chcesz to cie przytule:cool3: :cool3: :cool3:[/quote]
to w takim razie jutro jestem:eviltong:! Chwilowo pomaga mi wachanie łap Noraska, hmmmm pachna pienkniasto:p

Posted

[quote name='monisieczka']to w takim razie jutro jestem:eviltong:! Chwilowo pomaga mi wachanie łap Noraska, hmmmm pachna pienkniasto:p[/quote]jupiiii to moze i josh bedzie:razz: :evil_lol: ....

Posted

[quote name='agis']Opuscisz swoje dekielki kochane? :placz:
Ale do IPO nas [B]WSZYSTKICH [/B]doprowadzisz? :cool3:[/quote]tych co zglosili chec zdania ipo-tak.jak obiecalam tak zrobie.:evil_lol:

Posted

[quote name='saJo']A ja mam zawsze swieta bez rodzinki :p :eviltong:[/quote]
moja całkiem spora rodzinka oszcedza i dlatego przychodza do frajera, na szczęscie większość boi się Noraska-killera hehehehe, a ja z pewnościa nigdzie jej nie zamkne:eviltong:

Posted

[quote name='agis']Wspolczuje :glaszcze: i lacze sie z Toba...
Ja bede miala przerabane na szczescie tylko w niedziele :roll:[/quote]a ja wooogole tak jak saJo:multi: :multi: :multi: ...swieta mam takei jak ja chce a nie jak nakazuje "tradycja przymusowa" :)

Posted

[quote name='monisieczka']moja całkiem spora rodzinka oszcedza i dlatego przychodza do frajera, na szczęscie większość boi się Noraska-killera hehehehe, a ja z pewnościa nigdzie jej nie zamkne:eviltong:[/quote]
powiedz im ze norasek BAJDZIO lubi jak ktos zaklada to cos na reke i sobie biega:evil_lol: .....

Posted

[quote name='ayshe']powiedz im ze norasek BAJDZIO lubi jak ktos zaklada to cos na reke i sobie biega:evil_lol: .....[/quote]
słońce ty moje, jestes boooska!!!! Przeca w samochodziku mam twój rekaw!!! Wystarczy że poprosze , żeby kochani goście go sobie założyli hehehehe ale bedzie czad:multi::multi:

Posted

[quote name='ayshe']tych co zglosili chec zdania ipo-tak.jak obiecalam tak zrobie.:evil_lol:[/quote]
to ja pogadam z Asią i Josh zgłosi się razem ze mna na IPO i wtedy z pewnościa never nie pojedziesz do helmucikowa:p:p

Posted

[quote name='monisieczka']to ja pogadam z Asią i Josh zgłosi się razem ze mna na IPO i wtedy z pewnościa never nie pojedziesz do helmucikowa:p:p[/quote]:mad: :mad: :mad: :mad:

a wlasciwie to co ja sie denerwuje...pogadac se zawsze mozna...pt nie macie zdane:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']:mad: :mad: :mad: :mad:

a wlasciwie to co ja sie denerwuje...pogadac se zawsze mozna...pt nie macie zdane:eviltong:[/quote]
no własnie! musisz nas przygotowac do PT i IPO... duuuużo pracy przed tobą :razz::razz::razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...