ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Szira/Gosia']OK może być:lol: tylko nie wiem kto będzie moja limuzyne później prowadził:eviltong: I tak z czystym sumieniem nas zostawisz:-([/quote]przeca mowilam ze wyjezdzam.nie robie tego na szybko bo wlasnie NIE CHCE WAS TAK ZOSTAWIAC.podjelam sie czegos i zamierzam dotrzymac slowa.a treserow jak mrowkow[rrrany jak ja lubie ten podkurzajacy acz prawdziwy tekscior:diabloti: ].
Szira/Gosia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='ayshe']przeca mowilam ze wyjezdzam.nie robie tego na szybko bo wlasnie NIE CHCE WAS TAK ZOSTAWIAC.podjelam sie czegos i zamierzam dotrzymac slowa.a treserow jak mrowkow[rrrany jak ja lubie ten podkurzajacy acz prawdziwy tekscior:diabloti: ].[/QUOTE] No ja myślałam że może zrezygnowałaś z tego głupiego planu wyjazdu:cool1: jak wyjedziesz to pewnie zakończę etap w moim życiu "Szkolenie psa" bo jakoś do innych treserów w Wawie mam duże zastrzeżenia:roll:
14ruda Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Naprawde sie wyprowadzasz?:-o Aleeeeeeeee jeesteeeeś.:placz: A daleko od Polskiej granicy?:cool3: bede miała blisko?:cool1:
saJo Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='14ruda']saJo-zeta dla szkoleniowca.musisz zbierać na nagródki:):cool1: [/quote] Nawet po odliczeniu kasiory na ngrodki bylabym bogata :eviltong:
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Szira/Gosia']No ja myślałam że może zrezygnowałaś z tego głupiego planu wyjazdu:cool1: jak wyjedziesz to pewnie zakończę etap w moim życiu "Szkolenie psa" bo jakoś do innych treserów w Wawie mam duże zastrzeżenia:roll:[/quote]to ze otym nie mowie nie znaczy ze zmienilam plany.jestem pewna ze kogos znajdziecie-nie ma ludzi niezastapionych[poza otto kretschmerem i jochanem peiperem;)].poza tym marta zostaje.:p
14ruda Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='saJo']Nawet po odliczeniu kasiory na ngrodki bylabym bogata :eviltong:[/quote] Ale odpalisz cos za pomysł?:p :cool1: A w ogóle to świadczy o kursantach;)
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='14ruda']Naprawde sie wyprowadzasz?:-o Aleeeeeeeee jeesteeeeś.:placz: A daleko od Polskiej granicy?:cool3: bede miała blisko?:cool1:[/quote]mysle ze to bedzie szlezwik albo cos w podobie.:loveu:
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='14ruda']Ale odpalisz cos za pomysł?:p :cool1: A w ogóle to świadczy o kursantach;)[/quote] raczej o kurantach.treserzy to anielskie stworzenia o golebich sercach:diabloti:
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='14ruda']Mów do mnie jeszcze:p[/quote]ale o czym moj skarrrbie?morze polnocne wie gdzie jest?napewno musi byc nad zatoka helgolandzka:loveu: :loveu: .
saJo Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='14ruda']Ale odpalisz cos za pomysł?:p :cool1: [/quote] Ja juz dawno wpadlam na ten pomysl i strasze tym swoich kursantow. Tylko...co ja ym z taka kasa robila :eviltong:
saJo Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='ayshe']ale o czym moj skarrrbie?morze polnocne wie gdzie jest?napewno musi byc nad zatoka helgolandzka:loveu: :loveu: .[/quote] :roll: :roll: :roll:
14ruda Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Morze Północne jest na północy.:diabloti: I daleko ode mnie.Nie mozesz do Cottbus?:)
ayshe Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 musze miec blisko do tescia.a uwe dobrze by bylo zeby mial blisko do ojca.bo to juz mocno starszy pan.on opieki nie przyjmnie,honorny taki,ale w razie co to lepiej byc blizej.poza tym ja mam szczegolny sentyment[:cool1: ]do tych rejonow nad morzem polnocnym.
ayshe Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='saJo']Ja juz dawno wpadlam na ten pomysl i strasze tym swoich kursantow. Tylko...co ja ym z taka kasa robila :eviltong:[/quote]wlasnie.kasa szczescia nie daje:razz: :diabloti:
shida Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 widzisz ... straszysz nas ciagle wyjazdem ;) heh no pewnie ze rozumiem czemu chcesz jechac i wogole...ale..no prawda jest tez to ze czesc z nas jak ciebie nie bedzie w polsce nie bedzie miala juz okazji sie szkolic... ze tak naprawde razem z toba skonczy sie dal wielu psow i przewodnikow szansa na takie szkolenie i prace jaka maja... ok moze ktos inny sie troche zajmie tym... ale myslisz ze bedzie to to samo? ze w warszawie/polsce jest naprawde sporo osob z podobnym podejsciem? wiedza i zdolnosciami? ok marta bedzie prowadzila zajecia... ale no co ze sladami? IPO? kto sie na mnie wydrze ze nic nie obchadzi ze wedlug mni pies za wiele jeszcze nie umie a ja mam sie szykowac na zawody i tyle? tak ze nie sciemniaj ze treserow wiele i ze nic sie nie stanie bo to juz nie fer :( sama wiesz ze sa na grupie psy po "przejsciach z innymi treserami" i ze wcale nie tak prosto z tym....i ze to nie to samo !!! no i najwazniejsze ZE MY WCALE NIE CHCEMY INNEGO TRESERA i juz !!!! ;)
Szira/Gosia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Podpisuję się pod słowami Kasi:roll: wszystkimi łapami:roll:
Pyros-Aga Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Podpisuję się pod słowami Kasi:roll: wszystkimi łapami:roll:[/quote] Ja też a łap mam kilka. Kto nas tak zrozumie ibędzie znał mozliwości naszych psów? Kto zastosuje indywidualne podejście do każdego? Hmmm zdaje sie mało takich tresserów. Będzie bardzo przykro :-( kursantom, bo my dożywotnio sie zapisaliśmy :cool3:
ayshe Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 jesooo no przestancie.:roll: . cholera znowu ten temat wyplynal:shake: .dziewczyny ja was bajdzio kocham:loveu: ale juz stara jestem...szkole 25 lat to baardzo dlugo jak dla mnie,czas jakos pomyslec o..no o starosci.ile ja jeszcze na tym cwiczaku postoje?no moze dam i rade ...i tak juz skonczylam prowadzenie grupowego szkolenia,raczej nie przyjmuje na szkolenia...nie odpowiadam na meile o szkolenie w 98%:roll: .daje namiary do innych szkol telefonicznie...koncepcja uwe jest baaardzo sluszna.jak zwykle zreszta...bo on wszystko zawsze gruntownie musi przemyslec....tutaj bedac szkoleniowcem spoza ZKwP zawsze bede czula sie jak treser dziesiatej kategorii.ale to inna kwestia.nie jestem zbyt dobrym szkoleniowcem-ot po prostu rzemieslnikiem-i zawsze to powtarzam.staram sie najlepiej jak umiem.ale sa lepsi ode mnie.w niemczech chcemy prowadzic osrodek,hodowle,warsztaty ,uwe zna mnostwo ludzi,bardzo dobrych szkoleniowcow...to bedzie z korzyscia dla moich psow z hodowli...uwe jest ode mnie mlodzszy o 12 lat.to ma pare facet.no i takie tam kwestie....nie wyprowadzam sie dla kasy.ja i tak nie rozumiem i nie zrozumiem pewnych jazd i jazdeczek ze swiata polskiej kynologii.niektore sytuacje sa tak chore ze ja czuje sie jak kretynka.
shida Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 heh ale wiesz no ja przeciez napisalam na samym poczatku ze CIE ROZUMIEM i pewnie majac taka sytuacje tak samo bym zdecydowala....tylko...no zrozum i nas :( dla nas to pewnie bedzie koniec szkolenia...
shida Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 chyba ze kurna pojedziemy za toba !!! ps... a bedzie tam jakas robota dla mnie? bo moze warto by zaczac nauke dojczlandzkeigo?
ayshe Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 ty lepiej przyjedz po mnie tak kolo 18.30.a dojczlandzkiego uczyc sie warto-nawet i wylacznie li po to zeby poczytac regulaminy i publikacje szkoleniowe.
shida Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 heheheheheh dobra dobra ;) z tym czytaniem to... no w sumie powinnam chocby przez wzglad na praprababke ;))) w koncu ciut domeiszki niemieckiej w sobie mam ;) a wracajac do obecnej chwili to spodziewaj sie mnie w okolicach tej 18:30 ;)) bede z niewybieganym zapasionym borderem ;) ktory po raz pierwszy zaczal nasladowac bubla - slini sie jak widzi miske !!!!!!!!! orijen gora ;) wczoraj przejadla sie tak ze jej uszami wyszlo ;) dzis byla przezorna i ciut zostawila z tego 1,5 kubka ;)
ayshe Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 to ok.przejdzona nora,przejdzona whoo...luzik ...jestem ciekawa jak tam maksik:cool3: ........dobrze....to tak jak niedawno szpuntowaty objedzony timonek:evil_lol: :evil_lol:
Szira/Gosia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='shida']chyba ze kurna pojedziemy za toba !!! [/QUOTE] Ja tam mogę jechać:razz: ale musiałabyś ayshe mi robotkę załatwić:eviltong:
Recommended Posts