Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']ja myslalam pod katem szkoleniowym.jasne ze warto brac kazdego.
a co do zostawania....wiesz ja z shado problemow nie mialam zadnych mimo ze ze schronu i lancucha.:cool1:.
chodzi o to zebys miala tez psa do pracy.psa z problemami[juz o niebo mniejszymi]juz masz.teraz przydalobyu sie adoptowac cos z czym bedziesz mogla pracowac bez ograniczen.ale ja nie naciskam...to bedzie w koncu twoj pies.[/QUOTE]

Nie czuję się naciskana :cool3: Jeśli chodzi o Shado to ...no cuż - on jest wyjątkowy :loveu: ma wyjątkowo filozoficzne podejście do życia :p Tomek mówi zebym się tak nie spieszyła, ale przecież szukać mogę.
Ps. A Violę widziałaś?

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Nie czuję się naciskana :cool3: Jeśli chodzi o Shado to ...no cuż - on jest wyjątkowy :loveu: ma wyjątkowo filozoficzne podejście do życia :p Tomek mówi zebym się tak nie spieszyła, ale przecież szukać mogę.
Ps. A Violę widziałaś?[/quote]tak widzialam.mam po prostu taki magnes to tej suni[tej "8"letniej].nie wiem ...zawsze mnie takie cos napada....taki sam magnez mialam do chity i do shado.nie biore psow ze schronow.a jego wzielam i to byl tkai kop ....nie do wytlumaczenia...no i od poczatku chyba sama sie oszukiwalam ze nie zostanie...:roll: .tak naprawde nie wierzylam ze go oddam komus.z chita tez tak bylo.dostalam info z niemiec ze jest taka suka do adopcji.zdjecia...fatalne....przerazliwe...jak ja zobacyzlam na lotnisku to chcialam uciekac...ale ten glos w srodku caly czas gadal i gadal.....:cool1: .moze ja psychiczna jestem :evil_lol:

Posted

Dobra muszę lecieć zająć się tym którego teraz mam :loveu: I szukamy dalej. Nie jestem zarejestrowana na owczarku ale postaram się w weekend coś skrobnąć o tej suni. Dowiemy się co nie co to pogadamy.

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Dobra muszę lecieć zająć się tym którego teraz mam :loveu: I szukamy dalej. Nie jestem zarejestrowana na owczarku ale postaram się w weekend coś skrobnąć o tej suni. Dowiemy się co nie co to pogadamy.[/quote]ja ja znalazlam na allegro:roll:

Posted

[quote name='ayshe']tak widzialam.mam po prostu taki magnes to tej suni[tej "8"letniej].nie wiem ...:evil_lol:[/quote]

ayshe.... wiesz ze dreczysz:cool3: heh po cos ta fotke pokazywala?:shake: teraz bedzie mnie nachodzila...:angryy:

heh kurcze no...bo znow mam ochote zrobic glupstow...i...no ale z 3 psem to mnie chyba pod most by wywalili...jejku... to nie fer :shake:

Posted

Mnie tam i z 3-cim psem nikt nie wywala z bloku:cool1: ale mam nieco rozuma i sama postanowiłam się wywalic:razz:
Szukam domu do kupienia w okolicach jak byscie mieli jakieś info to dajcie znać;)

i mam takie małe pytanko? Kiedy i gdzie robicie ślady i czy mogła bym sie na nie załapać, bo gubię się w natłoku info w tym wątku:oops:

Posted

Asiu-jezdzimy na slady po waszych zajeciach:cool3: .i oczywiscie zapraszam cie :multi: .
jak ja mialam 3 onki w domu to tez sie z bloku wykopalam sama:roll: :evil_lol: .teraz mam dwa w bloku i aktualnie 11 w hodowli[a tam mieszkaja z nimi niemcy:cool1: ].
wiec mam dwa w jednym-i domowe-kanapowce i kojcowe-kanapowce.:cool3:

Posted

Nie no moje tam dalej będą mieszkać na kanapach tyle, że w domku i nie trzeba bedzie jeżdzić windą z 3-ma psami:razz: Na ślady bardzo chetnie, tyle, że nie wiem czy dzisiaj dam rade bo sobie cosik już zaplanowałam nie wiedząc kiedy choodzicie

Posted

[quote name='ayshe']zdjecia tej suni:
[IMG]http://img54.imageshack.us/img54/1659/162752140pw5.jpg[/IMG]
[IMG]http://img519.imageshack.us/img519/6605/1627521401za6.jpg[/IMG][/quote]Didi?:razz:

Posted

[quote name='ayshe']no ja tyz tak pamietam.czyli 2 pilki normalne[te co zawsze].:lol:[/QUOTE]
jezeli mozna to Babowa poprosi z metrowym sznurkiem oczywiscie piłki normalne tyle ze sznurki metrowe.

Posted

[quote name='ayshe']Didi?:razz:[/quote]
nio wlasnie jak sunka sie spodobala ? :cool3: :cool3: :cool3:

slady byly dzis moocne :) szzegolnei droga powrotna :diabloti:

whoo mi padla po przyjezdzie :lol: najadla sie pozadnie (nalezalo jej sie biednialkowi;) ) i padla :lol: jutro ja chyba bede musiala reanimowac albo wozeczkiem na spacerek wiezc :razz: bidnialek taki :eviltong:

Posted

Sucz jest żeczywiście urocza, jest w azylu w Żorach (Sląsk), zgłosił się na razie ktoś kto by ją wziął do pilnowania jakiegoś zakładu. Napiszę do wolontariuszki.

Posted

[quote name='Aneczka']Sucz jest żeczywiście urocza, jest w azylu w Żorach (Sląsk), zgłosił się na razie ktoś kto by ją wziął do pilnowania jakiegoś zakładu. Napiszę do wolontariuszki.[/quote]:placz: :mad: :mad: jak to do pilnowania?:angryy: .znowu?

Posted

koszmar !!!!!!!!!!!!!! nie dosc juz ??? ktos na glowe upadl :( za ladna jest i dlatego tacy debiln ludzie sie pojawiaja :((( heh szkdoa sunki... nie no jakos probowac... moze jeszcze nie na 100% zaklepana sparawa....oby... heh...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...