Pyros-Aga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ayshe']ja myslalam pod katem szkoleniowym.jasne ze warto brac kazdego. a co do zostawania....wiesz ja z shado problemow nie mialam zadnych mimo ze ze schronu i lancucha.:cool1:. chodzi o to zebys miala tez psa do pracy.psa z problemami[juz o niebo mniejszymi]juz masz.teraz przydalobyu sie adoptowac cos z czym bedziesz mogla pracowac bez ograniczen.ale ja nie naciskam...to bedzie w koncu twoj pies.[/QUOTE] Nie czuję się naciskana :cool3: Jeśli chodzi o Shado to ...no cuż - on jest wyjątkowy :loveu: ma wyjątkowo filozoficzne podejście do życia :p Tomek mówi zebym się tak nie spieszyła, ale przecież szukać mogę. Ps. A Violę widziałaś?
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Nie czuję się naciskana :cool3: Jeśli chodzi o Shado to ...no cuż - on jest wyjątkowy :loveu: ma wyjątkowo filozoficzne podejście do życia :p Tomek mówi zebym się tak nie spieszyła, ale przecież szukać mogę. Ps. A Violę widziałaś?[/quote]tak widzialam.mam po prostu taki magnes to tej suni[tej "8"letniej].nie wiem ...zawsze mnie takie cos napada....taki sam magnez mialam do chity i do shado.nie biore psow ze schronow.a jego wzielam i to byl tkai kop ....nie do wytlumaczenia...no i od poczatku chyba sama sie oszukiwalam ze nie zostanie...:roll: .tak naprawde nie wierzylam ze go oddam komus.z chita tez tak bylo.dostalam info z niemiec ze jest taka suka do adopcji.zdjecia...fatalne....przerazliwe...jak ja zobacyzlam na lotnisku to chcialam uciekac...ale ten glos w srodku caly czas gadal i gadal.....:cool1: .moze ja psychiczna jestem :evil_lol:
Pyros-Aga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dobra muszę lecieć zająć się tym którego teraz mam :loveu: I szukamy dalej. Nie jestem zarejestrowana na owczarku ale postaram się w weekend coś skrobnąć o tej suni. Dowiemy się co nie co to pogadamy.
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Dobra muszę lecieć zająć się tym którego teraz mam :loveu: I szukamy dalej. Nie jestem zarejestrowana na owczarku ale postaram się w weekend coś skrobnąć o tej suni. Dowiemy się co nie co to pogadamy.[/quote]ja ja znalazlam na allegro:roll:
Pyros-Aga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ayshe']ja ja znalazlam na allegro:roll:[/QUOTE] hmmm.. a ja kilka dni temu na owczarku:oops:
shida Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ayshe']tak widzialam.mam po prostu taki magnes to tej suni[tej "8"letniej].nie wiem ...:evil_lol:[/quote] ayshe.... wiesz ze dreczysz:cool3: heh po cos ta fotke pokazywala?:shake: teraz bedzie mnie nachodzila...:angryy: heh kurcze no...bo znow mam ochote zrobic glupstow...i...no ale z 3 psem to mnie chyba pod most by wywalili...jejku... to nie fer :shake:
Asia_W Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Mnie tam i z 3-cim psem nikt nie wywala z bloku:cool1: ale mam nieco rozuma i sama postanowiłam się wywalic:razz: Szukam domu do kupienia w okolicach jak byscie mieli jakieś info to dajcie znać;) i mam takie małe pytanko? Kiedy i gdzie robicie ślady i czy mogła bym sie na nie załapać, bo gubię się w natłoku info w tym wątku:oops:
ayshe Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Asiu-jezdzimy na slady po waszych zajeciach:cool3: .i oczywiscie zapraszam cie :multi: . jak ja mialam 3 onki w domu to tez sie z bloku wykopalam sama:roll: :evil_lol: .teraz mam dwa w bloku i aktualnie 11 w hodowli[a tam mieszkaja z nimi niemcy:cool1: ]. wiec mam dwa w jednym-i domowe-kanapowce i kojcowe-kanapowce.:cool3:
Asia_W Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nie no moje tam dalej będą mieszkać na kanapach tyle, że w domku i nie trzeba bedzie jeżdzić windą z 3-ma psami:razz: Na ślady bardzo chetnie, tyle, że nie wiem czy dzisiaj dam rade bo sobie cosik już zaplanowałam nie wiedząc kiedy choodzicie
ayshe Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='ayshe']zdjecia tej suni: [IMG]http://img54.imageshack.us/img54/1659/162752140pw5.jpg[/IMG] [IMG]http://img519.imageshack.us/img519/6605/1627521401za6.jpg[/IMG][/quote]Didi?:razz:
Ewa-Jo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='ayshe']no ja tyz tak pamietam.czyli 2 pilki normalne[te co zawsze].:lol:[/QUOTE] jezeli mozna to Babowa poprosi z metrowym sznurkiem oczywiscie piłki normalne tyle ze sznurki metrowe.
ayshe Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 kaska na srode.bo BeataG musi miec pieniadze na koncie.:p
shida Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='ayshe']Didi?:razz:[/quote] nio wlasnie jak sunka sie spodobala ? :cool3: :cool3: :cool3: slady byly dzis moocne :) szzegolnei droga powrotna :diabloti: whoo mi padla po przyjezdzie :lol: najadla sie pozadnie (nalezalo jej sie biednialkowi;) ) i padla :lol: jutro ja chyba bede musiala reanimowac albo wozeczkiem na spacerek wiezc :razz: bidnialek taki :eviltong:
Ewa-Jo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='ayshe']kaska na srode.bo BeataG musi miec pieniadze na koncie.:p[/QUOTE] oki powiem Justynie czyli Babowej.
ayshe Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Ewa-Jo']oki powiem Justynie czyli Babowej.[/quote]dzienki:loveu: .
Glonek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='ayshe']Didi?:razz:[/quote] Nie, Deedee!
Aneczka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Sucz jest żeczywiście urocza, jest w azylu w Żorach (Sląsk), zgłosił się na razie ktoś kto by ją wziął do pilnowania jakiegoś zakładu. Napiszę do wolontariuszki.
ayshe Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Glonek']Nie, Deedee![/quote]jak ty piszesz czita i szado to ja moge didi:obrazic: :cooldevi: :sg168:
ayshe Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Aneczka']Sucz jest żeczywiście urocza, jest w azylu w Żorach (Sląsk), zgłosił się na razie ktoś kto by ją wziął do pilnowania jakiegoś zakładu. Napiszę do wolontariuszki.[/quote]:placz: :mad: :mad: jak to do pilnowania?:angryy: .znowu?
shida Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 koszmar !!!!!!!!!!!!!! nie dosc juz ??? ktos na glowe upadl :( za ladna jest i dlatego tacy debiln ludzie sie pojawiaja :((( heh szkdoa sunki... nie no jakos probowac... moze jeszcze nie na 100% zaklepana sparawa....oby... heh...
ayshe Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 biedna sucz.znowu do pilnowania.z spod rynny do spod rynny. ja sie do tego nie nadaje.:flaming:
Aneczka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Spokojnie!, napisałam do dziewczyny zobaczymy czy się odezwie, jedynie kiepsko że to tak daleko, ale co się nie robi dla Didi!!
Recommended Posts