BeataG Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Przepraszam że nie przekazalam kasy- nie było mnie na zajęciach i myślałam że w środe będę mogła przekazać a tu sie okazuje ze nie ma zajęć :razz: Kiedy tew takim razie moge ci oddac kase??[/quote] Możesz w piątek, sobotę albo niedzielę. :lol:
Pyros-Aga Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 [quote name='BeataG']Możesz w piątek, sobotę albo niedzielę. :lol:[/QUOTE] Uhuhu ale wybór....:cool3: :p w piatek.
ayshe Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 sluchajcie mam od wczoraj najazd niemcow i nie dam rady dzisiaj rano podjechac do wermiego:shake: .wieczorem bede na 19 na onkowej.marta jak nie na forum to na priva prosze napisz mi co dzisiaj z nim robilas a ja ci napisze rozpiske na czwartek.mam przerabany tydzien:cool1: .
Glonek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='agis']To jak znajdziesz, daj znac :cool3: Scigane i zgram na CD.[/quote] Niestety raczej nie znajdę. Przejrzałem całą historię i nic. Chyba zlikwidowali ten odnośnik.
ayshe Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 zaraz spadam.filmow nie macie co szukac bo zostaly zdjete zdaje siem.do czwartku wszystkim.jedziemy z laptopem.jak wyrwe go kasce to napisze jutro jak miposzlo. marta-odwolaj wszystkich w srode skoro nie mozesz wziasc grupy.
shida Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 trzymamy mocno kciuki za surykatke z treseruniem ;))))
agis Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: EDIT: A tak przy okazji nie chce ktos malutkiej koteczki - 2-miesiecznej :roll: Mala postanowila znalezc sobie dom i wpadla mi pod samochod :mad: Miala szczescie, ze nie trafila na pirata drogowego, bo bylaby juz plackiem :roll: Ja to mam qrna szczescie :angryy: Jakbyscie slyszeli ze ktos chce kota. to dajcie znac, bo trzy koty i pies to stanowczo za duzo jak dla mnie :shake:
Szira/Gosia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='ayshe']zaraz spadam.filmow nie macie co szukac bo zostaly zdjete zdaje siem.do czwartku wszystkim.jedziemy z laptopem.jak wyrwe go kasce to napisze jutro jak miposzlo. [/QUOTE] :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
ayshe Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 wrocilismy.padam na twarz[w przeciwienstwie do pieseczkow i kasi:mad: ].ogolnie veni,vidi,vici ale bylo troszke ekstremalnie.:cool1: . w zwiazku z tym mam pytanko:czy ja moge sie dzisiaj z kims zabrac?agis?dobra kobieto:loveu: .
agis Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='ayshe']wrocilismy.padam na twarz[w przeciwienstwie do pieseczkow i kasi:mad: ].ogolnie veni,vidi,vici ale bylo troszke ekstremalnie.:cool1: . w zwiazku z tym mam pytanko:czy ja moge sie dzisiaj z kims zabrac?agis?dobra kobieto:loveu: .[/quote] siem mozna zabrac :lol: Bede o 18.30. No i GRATULACJE dla Tressera i Surykatki :multi:
ayshe Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 agis-oki.dzieki.ja padam na pysk.ide sie przespac.:cool1:
Eddiii Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='ayshe'] veni,vidi,vici ale bylo troszke ekstremalnie.:cool1: [/quote] :Cool!: :laola: :Cool!:
ayshe Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 i tak nie bede tego ciagnac dalej:roll: bo surykat ma robic schutzhundy a nie wachac pierdulki.no ale przyznaje ze dziewczyna ma talent dostac 100/100:-o .szkoda ze franca kluchowata sie robi jak do posluszenstwa sie bierzemy:mad: .ona to by tylko sie w cos [lub kogos]wgryzala albo niuchala.dualistyczna natura:diabloti: .
shida Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 hihi brawo :))))))))))))))) nio coz... z taaaakim nochalem to... tylko pozazdroscic ;))) dzielna dziewczynka :)))
mch Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 oooo, gratulacje :lol: , jak znajdziesz wolną chwilę i odpoczniesz napisz nam troszku jak wyglądal ten egzamin-test czy co to tam bylo , plisss
ayshe Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 w skrocie:pies mial znalezc probke plastiku w dwukondygnacyjnym domu mieszkalnym,magazynie oraz w pojezdzie[w tym wypadku zdezelowanym oplu:evil_lol: ].bylo jeszcze rozpoznanie zapachu w probkach.egzamin trwal 2 godz i 40 minut.zdawal jeszcze golden ale odpadl -nie podjal szukania.ja uwazam ze surykat cymbal miala szczescie i tyle.no i ona jest dokladna,baaaaaardzo dokladna na pracy wechowej[co mnie wnerwia:mad: na sladzie zwlaszcza bo lazenie 5-7 km a ona wacha ze ja z 10m slychac i kazdy odcisk jest :angryy: i tyle:cool1: ].jest upierdliwie dokladna.denerwujaco skrupulatna.a ja nie wiem-moze se zapale nie?no bo ile mozna niuchac:roll: .....tyle ze palic nie wolno:placz: .no dobra.w sumie to wszystko.na diabla mi ten egzamin to nie wiem.do niczego mi niepotrzebny.schutzhund trzeba zdac a nie takie *******y:oops: :cool1: .
ayshe Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 przepraszam za totalny OT ale nie wytrzymam....:evil_lol: oto czym sie zajmuja ludzie w klanie nudzac sie na patrolach:cool3: [img]http://img82.imageshack.us/img82/3628/s1pl4.png[/img]
ayshe Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 poza radami zeby siedziec na pralce podczas odwirowania tudziez upacykowac sie smarem i wkrecic czerwona zarowke:evil_lol: nastepny przyklad tworczosci na nudny patrol:evil_lol: [img]http://img209.imageshack.us/img209/2381/cm1br6.png[/img] [img]http://img120.imageshack.us/img120/2034/c30qzpu4.jpg[/img] [SIZE=1]sorki juz nie bede wiecej:oops: :lol: [/SIZE]
Szira/Gosia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 :stupid: :stupid: :stupid: [B]świrus[/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
shida Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 hihih i nawet slonko sie pokazalo;) od razu fajniejszy dzionek ;)))
agis Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Tak jest :lol: Dzien jest zajefajny, bo wlasnie kotka, ktora postanowila popelnic samobojstwo pod kolami mojego samochodu jedzie do nowego domu :multi: (sorki za OT, ale strasznie sie ciesze :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: )
Ewa-Jo Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 [quote name='ayshe']wrocilismy.padam na twarz[w przeciwienstwie do pieseczkow i kasi:mad: ].ogolnie veni,vidi,vici ale bylo troszke ekstremalnie.:cool1: . w zwiazku z tym mam pytanko:czy ja moge sie dzisiaj z kims zabrac?agis?dobra kobieto:loveu: .[/QUOTE] gratulacje :klacz: :drink1: i uścisk łapy dla chitangi!!!!!:loveu:
ayshe Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 dziekujem :lol: .aczkolwiek wydaje mi sie ze surykat mial wiecej szczescia niz tego czego nie posiada:diabloti: . gosia-jak to swirus?:evil_lol: .ja?:cool3: .mam jeszcze pare ale sa niecenzuralne i ze smaczkiem zrozumialym tylko jednostkom spedzajacym noce na zabawie w kotka i myszke z alianckimi DD :cool1: .no i coz nie da sie ukryc ze gra z wiedza iz za sterami DD siedzi naprawde angol albo amerykaniec jest bardziej fascynujaca:diabloti: nie mowiac juz o zabojadach i takich tam:roll: .
agis Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 No dobra... USG prostaty mamy zalatwione (wszystko jest oki), badanie na obcych (lamblia i pasozyty) tez zalatwione, wynik negatywny. A qpy jakie byly takie sa dalej :shake: I nie wiem co dalej :roll: Chyba teraz bedziemy badac trzustke, ale pewnie tez bedzie ok, bo qpy nie wskazuja zeby cos z trzustka bylo nie tak. Ehhh... Co do malej zadymki po szkoleniu, to jednak jest klima na lapie :cool3: Dobrze, ze skonczylo sie tylko jedna mala dziurka. Co gowniarzowi odbilo, zeby do Bu wystartowac? :roll: Samobojca chyba :mad:
Recommended Posts