Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

A ja mam tak zupełnie nie związaną z tematem ON-kowym prośbę do tresera, Zajrzyj tu w chwili wolnej - [url]http://www.bernersennenhunde.at[/url] i powiedz mi potem jak Ci się widzi ta hodowla:modla:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aneczka']A ja mam tak zupełnie nie związaną z tematem ON-kowym prośbę do tresera, Zajrzyj tu w chwili wolnej - [URL="http://www.bernersennenhunde.at"]http://www.bernersennenhunde.at[/URL] i powiedz mi potem jak Ci się widzi ta hodowla:modla:[/quote]a ta bernenka co wczoraj byla ma rewelka psychike.jest tez fajna wygladowo-nie za duza ,ladna glowa,naprawde fajna.tylko rozpuszczona.zaluj ze nie bylas.gdzies ja w listopadzie oddaja bo wyjezdzaja do belgii.:p .i boja sie ze nowy wlasciciel sie zalamie jak ja zobaczy.a suka luzik do obcych-no wspolpracuje ale ogolnie walcie sie...jest zakrecona jak bu....no super sunia....

Posted

[quote name='Aneczka']A ja mam tak zupełnie nie związaną z tematem ON-kowym prośbę do tresera, Zajrzyj tu w chwili wolnej - [url]http://www.bernersennenhunde.at[/url] i powiedz mi potem jak Ci się widzi ta hodowla:modla:[/QUOTE]

Ania kupujecie jeszcze jednego berneńczyka:razz: to jak go kupicie i jeszcze ONka to gdzie ja Szirkę będę podrzucać:placz: :placz: :placz: :razz: :lol:

Posted

[quote name='Aneczka']A będzie jeszcze na zajęciach, czy tylko jednorazowo z nią przyjechali?[/quote]beda.w sobote o 18.
naprawde mi sie podobala.uparta.sterroryzowala 2 dorosle osoby w domu i robi z nimi co chce:evil_lol: .wczoraj pracowalam tez z nia ja i marta.cfaniara z temperamentem ale bez kondychy :cool3: :p .baaaardzo fajna sucz.zadnych wiesz takich spojrzen jak bu tylko luzik i "a ty czego tu?baaawimy sie?"i lup masz bernenczyka na twarzy:evil_lol:

Posted

[quote name='Aneczka']Gosia spoko, tego towaru nigdy nie za dużo:multi: Teren spory, zmieszczą się wszystkie i jeszcze trochę:loveu:[/QUOTE]

To mi ulżyło:bigcool: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Niedobra z Ciebie mamunia:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

Wiem o tym, skutecznie wpędza mnie w poczucie winy:angryy:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Ja chyba garba od tego sprzętu dostane:angryy: :mad: . Dobrze że jeszcze psa nie musze nosić!!!! Emeryta wykończą jak amen w pacierzu.:placz: :placz:[/quote]
nie dajcie się, ja ją znam, na litość bierze :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Monika a nie zdaj to ci nogi z dupy powyrywam!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Dzisiaj są imieniny Nory:eviltong:[/quote]
kurczaczki, kogutki no jak mozna tak bez przygotowania??????? na zawał przez was zejde... Aga masz przesmarkane:mad::mad::mad:!!! Myslałam , że chociaż na jednych zajątkach powtórzymy wszystko to co trzeba zdać.... Ja wiem ze Pyrosik nie musi ale my sprawne inaczej :p

Posted

[quote name='ayshe']:multi: super by bylo gosia.[/QUOTE]

Tresser popiera:multi: to ja następnym razem na gryzaka Josha biorę:multi: tylko proszę mieć przygotowany numer na ostry dyżur jak sie załamię pod nim:razz:

Posted

Przeczytałam regulamin egzaminu... Ło Jezu, jezu, co mnie podusiło, żeby przypominać o tym, że Bugajski go nie zdał :smhair2: :splat:

Posted

[quote name='asher']Przeczytałam regulamin egzaminu... Ło Jezu, jezu, co mnie podusiło, żeby przypominać o tym, że Bugajski go nie zdał :smhair2: :splat:[/quote]:evilbat: :evilbat: :evilbat: ja tego nie pisalam tylko uwe.
a tak na powaznie.egzamin nie jest trudny skoro zdal go....josh:cool3: :jumpie: w przyplywie geniuszu ktory niewatpliwie mial w dniu egzaminu czego pancia mu nie wybaczy do konca zycia:painting: :cooldevi:

Posted

[quote name='monisieczka']kajam sie, ale nie mogłam odmówic najukochanszej tesciowej pomocy :oops:[/QUOTE]
Zobaczcie do czego może się przydać teściowa:eviltong: :evil_lol: Szkoda że jej nie mam.:placz:

Posted

[quote name='ayshe']:evilbat: :evilbat: :evilbat: ja tego nie pisalam tylko uwe.
a tak na powaznie.egzamin nie jest trudny skoro zdal go....josh:cool3: :jumpie: w przyplywie geniuszu ktory niewatpliwie mial w dniu egzaminu czego pancia mu nie wybaczy do konca zycia:painting: :cooldevi:[/QUOTE]
No nie maja nas za ostatnie tępaki:placz: :placz: :placz: Chyba przestaniemy przychodzić żeby poziomu za bardzo nie zaniżać:cool1: .Jak emeryt to be od razu go skreślają:placz: :-( To my sobie idziemy do kącika i badolka pogryziemy ,a pańcia ma 5kg pojemnik ukochanych lodów to dla odstresowania go wtrąbi.

Posted

[quote name='ayshe']a tak na powaznie.egzamin nie jest trudny skoro zdal go....josh:cool3: :jumpie:[/quote]Nie no, wiem, że nie jest trudny.

[SIZE=1]Od wczoraj cały czas to sobie powtarzam i chyba w końcu uwierzyłam[/SIZE] :cool1:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']No nie maja nas za ostatnie tępaki:placz: :placz: :placz: Chyba przestaniemy przychodzić żeby poziomu za bardzo nie zaniżać:cool1: .Jak emeryt to be od razu go skreślają:placz: :-( To my sobie idziemy do kącika i badolka pogryziemy ,a pańcia ma 5kg pojemnik ukochanych lodów to dla odstresowania go wtrąbi.[/quote]widze ze emeryt to bron wielosieczna-nadaje sie do wykorzystywania w kazdej sytuacji:cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']widze ze emeryt to bron wielosieczna-nadaje sie do wykorzystywania w kazdej sytuacji:cool3: :eviltong:[/QUOTE]
Jak mic innego nie ma???? :placz: Zeby przeżyć w tym pełnym brutalności i niesprawiedliwości świecie to nawet ostrza noża człowiek się chwyta!!:eviltong: już takie głupoty gadam że sama przestaje je rozumieć:shake: :cool3:

Posted

[quote name='Ewa-Jo'] już takie głupoty gadam że sama przestaje je rozumieć:shake: :cool3:[/quote]uwazaj bo to rozwojowe jest-znam z autopsji:rolleyes: :mdrmed: :krolik:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...