Pyros-Aga Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Kluseczek za to jest caly czas padnięty i w ogóle jest jakis taki nieobecny. Jak on tak dojrzewa to moze niech juz skończy bo mnie do szalu doprowadza. Zawsze byl taki szczęśliwy i guupkowaty a teraz...:shake: I ciagle tylko wącha na spacerach, ja z siebie glupa robie a on nic. Jak krzykne to siada i sie patrzy co ja chce :shake: Bawic sie nie chce, ani ze mna ani nawet do innych psów nie biega tylko wącha. Chory nie jest bo w domku przynosi na kolana wszystko co tylko mozna i sie bawi. :angryy: Quote
Ewa-Jo Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Kluseczek za to jest caly czas padnięty i w ogóle jest jakis taki nieobecny. Jak on tak dojrzewa to moze niech juz skończy bo mnie do szalu doprowadza. Zawsze byl taki szczęśliwy i guupkowaty a teraz...:shake: I ciagle tylko wącha na spacerach, ja z siebie glupa robie a on nic. Jak krzykne to siada i sie patrzy co ja chce :shake: Bawic sie nie chce, ani ze mna ani nawet do innych psów nie biega tylko wącha. Chory nie jest bo w domku przynosi na kolana wszystko co tylko mozna i sie bawi. :angryy: Pewnie panienek szuka -no wiesz takich jak Norasek -pachnących i nie pańcia i inne głupoty mu w głowie.Chłopak dorasta.:eviltong: :diabloti: Quote
Pyros-Aga Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 No to niech juz łaskawie skonczy to dojrzewanie :mad: bo ja sie wykoncze nerwowo :wallbash: Quote
monisieczka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Pyros-Aga napisał(a):No to niech juz łaskawie skonczy to dojrzewanie :mad: bo ja sie wykoncze nerwowo :wallbash: to moze Norasek z nim pogada? Pomacha ogonkiem rozsiewając cudowna woń:diabloti::diabloti::diabloti:. moze kluseczkowi jest przykro, że ukochana Pańcia nie lubi jak on ucieka, a to takie fajoskie.... Quote
Pyros-Aga Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Noraskowi bardzo dziękujemy- nie skorzystamy :mad: :p Quote
asher Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Na sprawdopodobnie nie będzie dzisiaj na tresurce :shake: Ayshe, czy organizujesz jakieś dodatkowe zajęcia na Polach dla naszych dyżurnych leni, Emerytki i Sercowca? Bo jeśli tak, to chętnie byśmy się podpięli :) Quote
Ewa-Jo Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 asher napisał(a):Na sprawdopodobnie nie będzie dzisiaj na tresurce :shake: Ayshe, czy organizujesz jakieś dodatkowe zajęcia na Polach dla naszych dyżurnych leni, Emerytki i Sercowca? Bo jeśli tak, to chętnie byśmy się podpięli :) odezwała się pracowitka ,a kto cię na te zajęcia dobudzi -straż pożarna???:angryy: :mad: Quote
Ewa-Jo Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Noraskowi bardzo dziękujemy- nie skorzystamy :mad: :p Zastanów się ostatnia okazja -niedługo Norasek nie będzie już dla chłopców taką atrakcją i znowu jej pańcia będzie płakać że nikt się Noraskiem nie interesuje>:eviltong: :evil_lol: :diabloti: Quote
ayshe Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 kluseczek dojrzal wreszcie:cool3: .teraz zaczyna zachowywac sie jak chlopczyk-niuch niuch ,kraina zapachow..... masz przerabane:roll: .wypracowanie sobie klimaciku ze pilka jest wazniejsza od panienek rowniez waniajacych oto zadanie godne mamusi kluseczka.:evil_lol: ja juz to shadowskiemu uswiadomilam na ten przyklad-zadnego wjezdzania nosem pod ogon.a jak wezme cokolwiek to wylacza tryb panienek:p . Quote
ayshe Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 asher napisał(a):Na sprawdopodobnie nie będzie dzisiaj na tresurce :shake: Ayshe, czy organizujesz jakieś dodatkowe zajęcia na Polach dla naszych dyżurnych leni, Emerytki i Sercowca? Bo jeśli tak, to chętnie byśmy się podpięli :)jutrzejszego poraneczka o 6.:cool3: Quote
mch Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 ayshe napisał(a):kluseczek dojrzal wreszcie:cool3: .teraz zaczyna zachowywac sie jak chlopczyk-niuch niuch ,kraina zapachow..... masz przerabane:roll: .wypracowanie sobie klimaciku ze pilka jest wazniejsza od panienek rowniez waniajacych oto zadanie godne mamusi kluseczka.:evil_lol: ja juz to shadowskiemu uswiadomilam na ten przyklad-zadnego wjezdzania nosem pod ogon.a jak wezme cokolwiek to wylacza tryb panienek:p . jesuuu ,jak ja sie boje ze i mnie to czeka , tzn niuchający niunio , wprawdzie dojrzewa mysle powoli ,w normie , na razie nie jest zainteresowany damskimi ogonami ( ma 13 m-cy) ale obserwując psa kolegi ( erotoman , pies nie kolega) ciesze sie ze źaba kocha piłeczkę :evil_lol: . czesto ludzie wolą miec samce bo u suczek cieczki i trzeba pilnowac, a tak na prawde sunia jest kłoptliwa dwa razy w roku po kilka dni , a samiec caly rok na okrągło jest narazony na kręcące zapaszki. Quote
Pyros-Aga Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 ayshe napisał(a):kluseczek dojrzal wreszcie:cool3: .teraz zaczyna zachowywac sie jak chlopczyk-niuch niuch ,kraina zapachow..... masz przerabane:roll: .wypracowanie sobie klimaciku ze pilka jest wazniejsza od panienek rowniez waniajacych oto zadanie godne mamusi kluseczka.:evil_lol: ja juz to shadowskiemu uswiadomilam na ten przyklad-zadnego wjezdzania nosem pod ogon.a jak wezme cokolwiek to wylacza tryb panienek:p . To rozumiem ze to normalne u chłopczykow, tylko ze on jest jakiś dziwnybo nie leci do żadnych suk tylko sobie chodzi i wącha. Nie chce sie bawić nie tylko ze mną ale i z psami, a po 10 minutach biegania za pileczką i mamunią robiącą z siebie glupa jęzor mu zwisa i juz mu sie nie chce :grab:. Aż tak go męczy wąchanie? Bo ja już sie gubie czego ten pies chce i co on do cholery robi, po co i dlaczego :???: :help1: Quote
Ewa-Jo Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Pyros-Aga napisał(a):To rozumiem ze to normalne u chłopczykow, tylko ze on jest jakiś dziwnybo nie leci do żadnych suk tylko sobie chodzi i wącha. Nie chce sie bawić nie tylko ze mną ale i z psami, a po 10 minutach biegania za pileczką i mamunią robiącą z siebie glupa jęzor mu zwisa i juz mu sie nie chce :grab:. Aż tak go męczy wąchanie? Bo ja już sie gubie czego ten pies chce i co on do cholery robi, po co i dlaczego :???: :help1: Joshua jest chyba na dalszym etapie bo przechodzi z wąchania do lizania śladów po sukach ,ale na widok patyczka na szczęście zapomina o wszystkim -na razie -zobaczymy jak będzie dalej.:cool1: Quote
asher Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ewa-Jo, jesli jutro o piątej rano zajedzisz pod mówj dom wozem strażackim na sygnale, to do końca życia stawiam ci piwo :eviltong: ps. mój Bugajski wczesniej nie bardzo interesował się sukami. Na starośc dziadowi odwaliło :mad: I to do tego stopnia, że niekoniecznie musi to być suka :diabloti: Quote
ayshe Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 wczoraj bylo naprawde zabawnie:lol: :lol: :lol: .praca z gryzakami i przyspidowane psy tudziez sapiacy wlasciciele[no robert sie nie dal:razz: ].... alix pozostaje mistrzuniem w rozwalaniu tresera-kochana kobieto fundujesz mi taka psychoterapie ze twierdze ze profesjonalistka na full:loveu: . dziewczyny-100pompek dziennie bo naprrrrawde:roll: :diabloti: . alix-wizualizacja:nie boje sie barosza pedzacego na gryzak:diabloti: po rozbrajajacych zajeciach w grupie retrieverow[praca z bringslami:cool3: ]onkarze dokonczyli dziela na treserze.no i psiury sie zdeczko zmeczyly:cool3: Quote
Ewa-Jo Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 asher napisał(a):Ewa-Jo, jesli jutro o piątej rano zajedzisz pod mówj dom wozem strażackim na sygnale, to do końca życia stawiam ci piwo :eviltong: Ale ja nie za bardzo lubie piwo. opłaca się to jak Skórka za wyprawke.:eviltong: Quote
Alix Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ayshe napisał(a):wczoraj bylo naprawde zabawnie:lol: :lol: :lol: .praca z gryzakami i przyspidowane psy tudziez sapiacy wlasciciele[no robert sie nie dal:razz: ].... alix pozostaje mistrzuniem w rozwalaniu tresera-kochana kobieto fundujesz mi taka psychoterapie ze twierdze ze profesjonalistka na full:loveu: . dziewczyny-100pompek dziennie bo naprrrrawde:roll: :diabloti: . alix-wizualizacja:nie boje sie barosza pedzacego na gryzak:diabloti: po rozbrajajacych zajeciach w grupie retrieverow[praca z bringslami:cool3: ]onkarze dokonczyli dziela na treserze.no i psiury sie zdeczko zmeczyly:cool3: NO nie wiem, obawiam sie ze nastepnym razem jak zobacze pedzacego na mnie w amoku Barosza to wywale w cholere na bok ten gryzak i zaczne uciekac:diabloti: albo schowam sie za tresera:eviltong: Ciesze sie takze ze swoja skromna osoba dostarczam Treserowi tyle radosci:eviltong: Chyba zaczne wyludzac od Ciebie pieniadze ze tak innowacyjna, profesjonalna i jak widze takze skuteczna psychoterapie:diabloti: Dzisiaj obudzilam sie naprawde szczesliwa,nadal mam dwie i to w nienaruszonym stanie raczki i zero zakwasow.... a do robienia pompek nie zmusisz mnie nawet Ty:diabloti: co najwyzej moge lapki cwiczyc dzwiagajac siaty ze sklepu:eviltong: Quote
Pyros-Aga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ayshe napisał(a):wczoraj bylo naprawde zabawnie:lol: :lol: :lol: .praca z gryzakami i przyspidowane psy tudziez sapiacy wlasciciele[no robert sie nie dal:razz: ].... alix pozostaje mistrzuniem w rozwalaniu tresera-kochana kobieto fundujesz mi taka psychoterapie ze twierdze ze profesjonalistka na full:loveu: . dziewczyny-100pompek dziennie bo naprrrrawde:roll: :diabloti: . alix-wizualizacja:nie boje sie barosza pedzacego na gryzak:diabloti: po rozbrajajacych zajeciach w grupie retrieverow[praca z bringslami:cool3: ]onkarze dokonczyli dziela na treserze.no i psiury sie zdeczko zmeczyly:cool3: Buuuu:placz: :placz: :placz: my też chcemy takie fajowe rzeczy robić :placz: Quote
Ewa-Jo Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Alix napisał(a):NO nie wiem, obawiam sie ze nastepnym razem jak zobacze pedzacego na mnie w amoku Barosza to wywale w cholere na bok ten gryzak i zaczne uciekac:diabloti: albo schowam sie za tresera:eviltong: Ciesze sie takze ze swoja skromna osoba dostarczam Treserowi tyle radosci:eviltong: Chyba zaczne wyludzac od Ciebie pieniadze ze tak innowacyjna, profesjonalna i jak widze takze skuteczna psychoterapie:diabloti: Dzisiaj obudzilam sie naprawde szczesliwa,nadal mam dwie i to w nienaruszonym stanie raczki i zero zakwasow.... a do robienia pompek nie zmusisz mnie nawet Ty:diabloti: co najwyzej moge lapki cwiczyc dzwiagajac siaty ze sklepu:eviltong: Szkoda że wczoraj nie dobiłam na zajecia -miałabym radoche bez stresu jako że nie posiadam gryzaka hihihihi. No jak fajnie siem na coś nie załapać. No ale w poniedziałek napewno będę na mur beton -śmiech to zdrowie.Treserek jeszcze dzisiaj rano zwijał się ze śmiechu choć ją żeberka bolały -co sobie wczorajszy dzień przypomniała to turlała się ze śmiechu pare razy mi wszystko opowiadała. No i zajęcia miałam super lajtowe bo gryzaka nie mam!!!!!1:eviltong: :diabloti: :diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Buuuu:placz: :placz: :placz: my też chcemy takie fajowe rzeczy robić :placz: Fakt Aga że Pyrosek jes lekki ale wyobraż sobie że masz go w powietrzu na gryzaku utrzymać wiuwając nim naokoło siebie!!!! Proponuje cobyś najpierw w poniedziałek przyszła -popatrzyła a potem siem słonko napalała. Ja z radoscią sobie na to w poniedziałek popatrze.Wystarczająco radości dostarczamy z Joshem wszystkim teraz nasza kolej się pośmiać.:evil_lol: :evil_lol: Quote
ayshe Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Alix napisał(a):NO nie wiem, obawiam sie ze nastepnym razem jak zobacze pedzacego na mnie w amoku Barosza to wywale w cholere na bok ten gryzak i zaczne uciekac:diabloti: albo schowam sie za tresera:eviltong: barosz pedzacy z radocha do gryzaka jest zabawny nie strrraszliwy:roll: Alix napisał(a):Ciesze sie takze ze swoja skromna osoba dostarczam Treserowi tyle radosci:eviltong: Chyba zaczne wyludzac od Ciebie pieniadze ze tak innowacyjna, profesjonalna i jak widze takze skuteczna psychoterapie:diabloti: jestesmy kwita za moj pobyt w traumatycznym miejscu w weekend:eviltong: :diabloti: Alix napisał(a):Dzisiaj obudzilam sie naprawde szczesliwa,nadal mam dwie i to w nienaruszonym stanie raczki i zero zakwasow.... a do robienia pompek nie zmusisz mnie nawet Ty:diabloti: co najwyzej moge lapki cwiczyc dzwiagajac siaty ze sklepu:eviltong:znaczy sie za malo dalam wam w tylek jak nie masz zakwasow-nadrobie to w poniedzialek:diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ja się bardzo nie zmęczyłam:shake: następnym razem tylko założę wygodniejsze mniej śliskie buty:lol: co mnie najbardziej męczy to chyba to że nie jestem pewna czy dobrze ćwiczę:diabloti: Quote
asher Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 A ja jestem chora :placz: :placz: :placz: Gardło mnie boli, z nosa cieknie, nie mam siły, mam za to gorączkę :placz: :placz: :placz: I chyba przez to Bugajski będzie musiał w tym tygodniu obejśc sie bez szkolenia :placz: :placz: :placz: Quote
Żmija Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Czy zamiast skarpekt można przynieść dziś gryzak?:lol: Quote
monisieczka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Żmija napisał(a):Czy zamiast skarpekt można przynieść dziś gryzak?:lol: miały byc skarpety żeby wszystkie były takie same Quote
Recommended Posts