Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koniec nosiwodztwa:cool3: .teraz zatyczki do uszu[moje dziecko jest gledzitylkiem po mnie:oops: i ja wymiekam z ta jej paplanina:mad: ]i jakos musze wybiegac to towarzystwo [noo boooooo od 8 do 15 dla moich psow TO ZA MALO:placz: i po 3 godzinach juz smeca ze nudno dosc:angryy: ].

Posted

A u mnie Tika w piątek w nocy wycięła numer- uciekła Tomkowi ze spaceru, tak ze zrywał mnie o 2 w nocy ze snu :angryy: i nastraszył ze niunia zniknęła :crazyeye: a suczysko po prostu wybrało się na poszukiwania mamuni :loveu: i wróciła pod klatkę tylko inną drogą niż pańcio :mad: Więc jak wyszłam na poszukiwania to czekało na mnie pod domkiem stęsknione niunio a pańcio szukał po całym osiedlu :cool3: razem z Pyroskiem który nawet nie zauważył co się dzieje :roll:
Tak więc od dziś karmi Tomek, bo przez żołądek do serca grubaka :loveu: i do tego lineczka i praca, ale nie da się namówić na szkolenie :shake: No nic, najwyżej wcale nie będzie jej puszczał.
Ale najadłam się stacha. Bo adresówki niet :oops: trzeba załozyć...

Posted

no dala popalic...mamunia wyslala ja na spacerek z tym strrraszliwym panciem:eviltong: to i nawiala:cool3: :diabloti: .
aga-czy ty mozesz podjechac do kingi-lary do sklepu i zakupic mi pilke gappaya sztuk 1 dla chitangi?bo swoja zezarla:mad: .shado zezarl swoje 2 ale wysepilam od agis[aaaagis kasa byla w kamzelce ktorej nie wzielam...o tepoto jasna w mej glowie:oops: ].
gosia-szira-zdjecie od amancika niezupelnie przekonanego o tym czy seksic sie chce czy tylko zalecac do szirki..deptacza,mysliciela samochodowego:loveu: .uszka w ciup-jestem ekhem przystojny;)

Posted

No przykro mi że nie podoba się Szirce:evil_lol: ale ja podejrzewam że ona gra taka niedostępną:razz: jakby sie postarał to kto wie:razz: pokarzę jej zdjęcie i napewno padnie:evil_lol: nie wiem tylko czy z miłości czy:razz: :evil_lol: :eviltong:zdjęcie cudowne, w pełni oddaje Shadowskiego :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
no dala popalic...mamunia wyslala ja na spacerek z tym strrraszliwym panciem:eviltong: to i nawiala:cool3: :diabloti: .
aga-czy ty mozesz podjechac do kingi-lary do sklepu i zakupic mi pilke gappaya sztuk 1 dla chitangi?

Ile to nerwów kosztuje taki potwór...W zasadzie to ja zaspana byłam :oops: , ale pańcio to siem zdenerwował i wku....ył baaardzo mocno :angryy:
Oczywiscie ze mogę piłkę zakupić, nie wiem czy jutro bo to zależy od tego o której uda mi się wyjąś z pracy, ale w środę na pewno będę miała.

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
A to ciekawe będzie :razz:
papielek to najwyzej troszku siem opluje ale co z monetami?:oops: :cool1: .tfardym trza byc a nie mieciuchem:evil_lol:

Posted

napisze jeszcze tutaj:w sobote sa zajecia normalnie.natomiast w niedziele i w poniedzialek zajec niet-bede w niemczech i wroce we wtorek na zajecia.

Posted

[quote name='ayshe']napisze jeszcze tutaj:w sobote sa zajecia normalnie.natomiast w niedziele i w poniedzialek zajec niet-bede w niemczech i wroce we wtorek na zajecia.
Naciesz się tymi niemcami bo szybko na stałe tam nie wyjedziesz:diabloti: . Po twojej sobotniej wypowiedzi ze wyjedziesz jak wszyscy zdadzą IPO :evil_lol: spokojnie czeka cie starość w ukochanym polskim kraju:multi: . Już sobie wyobrażam pozorant z rękawem i kijem rusza do Josha ,Joshua startuje .................. wyrywa kij pozorantowi i radośnie w podskokach aportuje go jakiemuś jeleniowi do rzucania. No nawet dam Joshowi nagrodke - tęskniłabym za tobą i wole jak tu zostaniesz -nawet jak czasami mam ochote cię udusuć własnymi rąsiami:eviltong: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
hehehehe to bardziej ziewanie przypomina :diabloti: :diabloti:

Bo Max to pacyfista :cool3: wiec tylko poudawal groznego :evil_lol: Ale nie ziewal, wkurzal sie, ze kamyczka nikt mu nie chce rzucic :lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Naciesz się tymi niemcami bo szybko na stałe tam nie wyjedziesz:diabloti: . Po twojej sobotniej wypowiedzi ze wyjedziesz jak wszyscy zdadzą IPO :evil_lol: spokojnie czeka cie starość w ukochanym polskim kraju:multi: . Już sobie wyobrażam pozorant z rękawem i kijem rusza do Josha ,Joshua startuje .................. wyrywa kij pozorantowi i radośnie w podskokach aportuje go jakiemuś jeleniowi do rzucania. No nawet dam Joshowi nagrodke - tęskniłabym za tobą i wole jak tu zostaniesz -nawet jak czasami mam ochote cię udusuć własnymi rąsiami:eviltong: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
:roflt: :roflt: :roflt: (wyobrazilam sobie Josha wyrywajacego kija pozorantowi).

Posted

A ja dopiero teraz sie zorientowałam ,ze faktycznie w niedziele zajec byc nie moze :-) A nawet na ostatnim tropieniu umawialam sie na ta niedziele :-) Nadgorliwa jakas :-)
To Smacznego Jajka Wszystkim i do zobaczenia po swietach :-)

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Naciesz się tymi niemcami bo szybko na stałe tam nie wyjedziesz:diabloti: . Po twojej sobotniej wypowiedzi ze wyjedziesz jak wszyscy zdadzą IPO :evil_lol: spokojnie czeka cie starość w ukochanym polskim kraju:multi: . Już sobie wyobrażam pozorant z rękawem i kijem rusza do Josha ,Joshua startuje .................. wyrywa kij pozorantowi i radośnie w podskokach aportuje go jakiemuś jeleniowi do rzucania. No nawet dam Joshowi nagrodke - tęskniłabym za tobą i wole jak tu zostaniesz -nawet jak czasami mam ochote cię udusuć własnymi rąsiami:eviltong: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
kochanie wiem ze niektorzy sie zdeklarowali ze egzaminu zdawac nie beda wiec tych nie biore pod uwage :eviltong: .poza tym josh akurat jest niezmiernie latwy do wkurzenia i nie zartuje wtedy wiec nie rob ze swojego psa ciamajdy:mad: :roll: :evil_lol:

Posted

Romas napisał(a):
A ja dopiero teraz sie zorientowałam ,ze faktycznie w niedziele zajec byc nie moze :-) A nawet na ostatnim tropieniu umawialam sie na ta niedziele :-) Nadgorliwa jakas :-)
To Smacznego Jajka Wszystkim i do zobaczenia po swietach :-)
no i nawzajem:evil_lol: .no tez mnie to troche zszokowalo ale co tam-gorliwosc rzecz wazna:cool3: :evil_lol: