Jump to content
Dogomania

Trymer - pies Pana Wacka :)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cantadorra']Dla uporządkowania deklaruje jednorazowo 300 zł, a potem 50 zł miesięcznie.[/QUOTE]

Dzięki Ciotka :loveu::loveu:

Przyda się, przyda - przebadać Chłopaka też trzeba na pewno.

Posted

[quote name='bela51']Czy wsiadl juz do auta? Nie ucieknie?[/QUOTE]

Na razie Kasia ma go wziąć do siebie i przetrzymać do czasu aż przyjedzie po niego Tora&Faro z TZtem.

Posted

Coś przeczuwałam ,że tak będzie.....

Może zrobić plakaty z inf.,że jest poszukiwany i ze jest dla niego tymzcasowe schronienie- porozwiesac po mieście i u wetów.

I jednak powiedziec w straży miejskiej jaka jest sytuacja, moze jak będą mieli o nim zgłoszenie, to dazda znać.
Mozna im argumentowac,że jak Kasia go złapie ,to korzystne i dla psa idal gminy- jak sie z nimi spokojnie poroamawia, to pewnie zgodzą sie pomóc

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Coś przeczuwałam ,że tak będzie.....

Może zrobić plakaty z inf.,że jest poszukiwany i ze jest dla niego tymzcasowe schronienie- porozwiesac po mieście i u wetów.

I jednak powiedziec w straży miejskiej jaka jest sytuacja, moze jak będą mieli o nim zgłoszenie, to dazda znać.
Mozna im argumentowac,że jak Kasia go złapie ,to korzystne i dla psa idal gminy- jak sie z nimi spokojnie poroamawia, to pewnie zgodzą sie pomóc[/QUOTE]

Że jak będzie?

Tak, plakaty to dobry pomysł. Straż miejska warszawska zajmuje się teraz powodzią w w Pułtusku chyba nie ma czegoś takiego.

Posted

Ufff....odetchnęłam jak Kasia zadzwoniła że znalazła chłopaka:)...z tego co mówi to on chyba nie potrafi chodzić na smyczy, albo się boi po prostu bo położył się na chodniku jak tylko go zapięła....jeszcze raz wielkie UFFFFFF

Posted

Uff, nic nie pisałam, ale cały czas zaglądam. Bardzo się cieszę. Teraz już tylko lepsze czasy przed biedakiem.
Gratulacje wspaniałe dziewczyny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: