Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nazwałam go Dagim, Fuksa już mamy w Szczecinie.
Dagi nie centymetra zdrowej skóry, tam gdzie jeszcze widać sierść ,skóra też jest chora.
Będziemy walczyć......

Posted

A ja kochani bardzo prosze o zbieranie i wpłacanie na tego kolejnego dogomaniackiego psa u Danusi...
ona sama nie poradzi, i tak dopłaca ze swojej kieszeni do niektórych tymczasowiczów...
niektórzy umieszczają u niej psa , a potem dziwnym trafem zapominają uregulować rachunek np. za leczenie...a Danusia płaci to sama ze swoich pieniędzy! Sama o tym nie napisze, ale ja wiem, jak dramatyczna jest czasem jej sytuacja z tego powodu!!!
Danusia nie da rady dopłacać do kolejnego psa!
Przepraszam Cie Danusiu, ale musiałam o tym napisać, bo wiem, że będziesz mimo wszystko stale przyjmowac kolejne psy, a tak długo sie nie da.
A Was bardzo prosze o pomoc !

Posted

Inez - dziękujemy za te słowa i apel.

Ja i agaga21 wciąż prosimy o wpłaty, deklaracje, a na wątku cisza jak makiem zasiał. Wszyscy myślą, że jak psiak jest już w Szczecinku, to mają go "z głowy" - przecież Danusia się nim zaopiekuje, nakarmi, wygłaszcze i wyleczy... ale na to potrzebne są pieniądze!!!

Kochani, prosimy, ten psiak jest w bardzo złym stanie, NIKT nie chciał się nim zaopiekować, zająć, pomóc... Gdyby nie Danusia, już by go pewnie nie było.:(

Ja deklaruję 30 zł miesięcznie, KTO JESZCZE MOŻE POMÓC???

Posted

Finansowo nie za wesolo u mnie i w maju i w czerwcu, mialam niespodziewane wydatki.
Wystawie bazarek, sprzedam perfumy Givenchy, chociaz maly grosik sie znajdzie.

Posted

[quote name='agnieszka32']Inez - dziękujemy za te słowa i apel.

Ja i agaga21 wciąż prosimy o wpłaty, deklaracje, a na wątku cisza jak makiem zasiał. Wszyscy myślą, że jak psiak jest już w Szczecinku, to mają go "z głowy" - przecież Danusia się nim zaopiekuje, nakarmi, wygłaszcze i wyleczy... ale na to potrzebne są pieniądze!!!

Kochani, prosimy, ten psiak jest w bardzo złym stanie, NIKT nie chciał się nim zaopiekować, zająć, pomóc... Gdyby nie Danusia, już by go pewnie nie było.:(

Ja deklaruję 30 zł miesięcznie, KTO JESZCZE MOŻE POMÓC???[/QUOTE]

Ja oczywiście wspomogę swojego chrześniaka
Napisałam do moderatora aby zmienić prowadzącego watek, o tym wspomniała wcześniej Danusia. Będzie można wtedy w pierwszym poście napisać apel i podać nr konta dla wpłat na pomoc dla Dagiego.
Gdyby nie Danusia ...... :cry:

Posted

[quote name='J_aceKK']ja również mogę pomóc i wpłacać 30zł miesięcznie :)[/QUOTE]

Dziękujemy ogromnie!

[quote name='Freya73']Finansowo nie za wesolo u mnie i w maju i w czerwcu, mialam niespodziewane wydatki.
Wystawie bazarek, sprzedam perfumy Givenchy, chociaz maly grosik sie znajdzie.[/QUOTE]

[quote name='ageralion']Ja niestety nie moge wspomoc finansowo :-( ale pokombinuje nad bazarkami. Moze ktos ma niepotrzebne rzeczy w szafach, na polkach, w komodach, piwnicy?[/QUOTE]

Bazarki to ogromna pomoc, dzięki dziewczyny :)

Posted

jego skóra przypomina skórę mojej Fionusi :placz:

żeby to nie była pęcherzyca, toczeń czy inne immunologiczne dziadostwo

Danusiu mam kilka opakowań NEORALU (cyklosporyna) w dawce 100 mg i 50 mg spytaj waszej wetki czy potrzebujecie, czy któryś z psiaków cos takiego przyjmuje ... wyslę

Posted

Asiu, przyda się , wygląda to wszystko kiepsko.
A maluch taki przyjazny , cieszy się nawet jak dostaje zastrzyki.

Schronisko dla zwierząt
78-400 Szczecinek
ul. Rybacka7

Wielkie dzięki.

Posted

[quote name='mariamc']Asiu, przyda się , wygląda to wszystko kiepsko.
A maluch taki przyjazny , cieszy się nawet jak dostaje zastrzyki.

Schronisko dla zwierząt
78-400 Szczecinek
ul. Rybacka7

Wielkie dzięki.[/QUOTE]

Danusiu wyslę jeszcze dziś. Mam jeszcze Kefleksu trochę ... ogólnie zobaczę co mam i wyślę