doddy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Gdzie ten transport potrzebny? Jola, normalnie Cię ozłocę! Quote
doddy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 To niestety nie damy rady pomóc, nie mamy nic w tym kierunku do załatwienia póki co. :shake: Quote
mariamc Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Pies przyjedzie do mnie w sobotę. Mam nadzieję,że szybko go wyleczymy i znajdzie dom. Liczę też na pomoc w jego utrzymaniu w hoteliku i wsparciu fin. na leczenie. A jak będzie dalej to pomyślę jutro....... Quote
agnieszka32 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Danusiu, ja już nie wiem, jak Ci dziękować... Ratujesz życie kolejnemu psu. A co z transportem? Ile to jest km do Szczecinka? Czy jest już wszystko uzgodnione? Quote
agaga21 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 doddy napisał(a):Zmienić tytuł? Na jaki? :) na taki, że potrzebne są fundusze na leczenie psa i hotelowanie, by nie spadło to wszystko na mariamc Quote
ageralion Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 A nie mowilam, ze bedzie gdzie go zabrac? :multi::multi::multi: Gdzie sie znajduje biedaczek? Skad trzeba szukac transportu? Quote
agnieszka32 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Pies ma zapewnione miejsce u mariamc, wspaniałą opiekę i szansę na wyleczenie i nowy dom. Ale na to są potrzebne fundusze i to zapewne niemałe. Koszt hotelowania to 200 zł za miesiąc z wyżywieniem, ale leczenie może sporo kosztować. Proszę o wsparcie finansowe. Czy można liczyć na to, że Fundacja AST nie zostawi psiaka w potrzebie? Że pomoże chociażby w szukaniu deklaracji, zamieści informację o nim na swojej stronie z prośbą o pomoc? Quote
doddy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Normalnie staramy się nie zamieszczać psów z poza fundacji na stronie, z powodów takich, że podpisywano nas pod adopcjami psów ogłaszanych na naszej stronie i gdy psy wracały z adopcji to dzwoniono do nas z pretensjami (tak trafiła do nas np. Kona). Jesteśmy na etapie tworzenia nowej strony, gdzie będzie specjalny dział dla psiaków z poza fundacji i wtedy problem się rozwiąże. :) Ponieważ nie wiem kiedy ruszymy z nową stroną, poproszę o tekst z kontaktem i nr konta, a zamieścimy na stronie anons o tym psiaku. Quote
agaga21 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 doddy napisał(a):Normalnie staramy się nie zamieszczać psów z poza fundacji na stronie, z powodów takich, że podpisywano nas pod adopcjami psów ogłaszanych na naszej stronie i gdy psy wracały z adopcji to dzwoniono do nas z pretensjami (tak trafiła do nas np. Kona). Jesteśmy na etapie tworzenia nowej strony, gdzie będzie specjalny dział dla psiaków z poza fundacji i wtedy problem się rozwiąże. :) Ponieważ nie wiem kiedy ruszymy z nową stroną, poproszę o tekst z kontaktem i nr konta, a zamieścimy na stronie anons o tym psiaku. dziwne to co piszesz, byłam pewna, że fundacja ast szuka miejsca dla tego psa! Quote
doddy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 agaga21 napisał(a):dziwne to co piszesz, byłam pewna, że fundacja ast szuka miejsca dla tego psa! ???? Z tego co napisaliście, to pies od soboty będzie pod opieką mariamc. Więc czego mamy szukać? Kolejnego miejsca dla tego samego psa??? My naprawdę mamy co robić... i jak ktoś pisze, że zajmie się psem, to odbieram to jako konkret a nie odbijanie piłeczki... Quote
agaga21 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 doddy napisał(a):???? Z tego co napisaliście, to pies od soboty będzie pod opieką mariamc. Więc czego mamy szukać? ...funduszy...? Quote
doddy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 agaga21 napisał(a):funduszy...? agnieszka32 napisał(a):Czy można liczyć na to, że Fundacja AST nie zostawi psiaka w potrzebie? Że pomoże chociażby w szukaniu deklaracji, zamieści informację o nim na swojej stronie z prośbą o pomoc? doddy napisał(a):Ponieważ nie wiem kiedy ruszymy z nową stroną, poproszę o tekst z kontaktem i nr konta, a zamieścimy na stronie anons o tym psiaku. /10 znaków/ Quote
agnieszka32 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='doddy']Normalnie staramy się nie zamieszczać psów z poza fundacji na stronie, z powodów takich, że podpisywano nas pod adopcjami psów ogłaszanych na naszej stronie i gdy psy wracały z adopcji to dzwoniono do nas z pretensjami (tak trafiła do nas np. Kona). Jesteśmy na etapie tworzenia nowej strony, gdzie będzie specjalny dział dla psiaków z poza fundacji i wtedy problem się rozwiąże. :) Ponieważ nie wiem kiedy ruszymy z nową stroną, poproszę o tekst z kontaktem i nr konta, a zamieścimy na stronie anons o tym psiaku. [quote name='doddy']???? Z tego co napisaliście, to pies od soboty będzie pod opieką mariamc. Więc czego mamy szukać? Kolejnego miejsca dla tego samego psa??? My naprawdę mamy co robić... i jak ktoś pisze, że zajmie się psem, to odbieram to jako konkret a nie odbijanie piłeczki... Myślę, że agaga21 sądziła, iż pies będzie pod opieką Fundacji AST, skoro Fundacja alarmowała gdzie się dało o tymczas dla biedaka ;). I pomimo, że miejsce się dla niego znalazło daleko od Warszawy, nie zapomni o psiaku. Do tej pory żaden apel Fundacji nie został niezauważony, dlatego umieszczenie informacji, chociażby króciutkiej, na internetowej stronie tytułowej Fundacji z prośbą o wsparcie byłoby ogromną pomocą - dziękuję :lol: Tekst i numer konta da się załatwić ;) Kochani - apeluję o pomoc w utrzymaniu i hotelowaniu tego biedaka. Znalazło się dla niego miejsce, o którym psiak w swojej sytuacji mógł tylko marzyć (i my wszyscy również). Nie zostawiajmy mariamc samej z utrzymaniem tak chorego psa - proszę o deklaracje, każda złotówka dla tego psa to życie!!! Quote
mariamc Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Jola -Paros zrobi allegro cegiełkowe. A ponieważ jest Matkę chrzestną malucha , to chyba trzeba przepisać wątek na nią albo na mnie. Wstawię pózniej konto stowarzyszenia na wpłaty. Quote
dagmara86 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wystawiłam bazarek... jednakże na inny cel dotychczas stał on, teraz zamieniłam cel i mam nadzieje, że ktoś kupi tą super grę :roll: http://www.dogomania.pl/threads/185950-Gra-KARAOKE-rewelacyjna-zabawa-na-pi%C4%85tkowy-wiecz%C3%B3r-ze-znajomymi-na-chorego-ASTA Quote
agnieszka32 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='mariamc']Jola -Paros zrobi allegro cegiełkowe. A ponieważ jest Matkę chrzestną malucha , to chyba trzeba przepisać wątek na nią albo na mnie. Wstawię pózniej konto stowarzyszenia na wpłaty. Świetnie, mam nadzieję, że będzie spory odzew. [quote name='dagmara86']Wystawiłam bazarek... jednakże na inny cel dotychczas stał on, teraz zamieniłam cel i mam nadzieje, że ktoś kupi tą super grę :roll: http://www.dogomania.pl/threads/185950-Gra-KARAOKE-rewelacyjna-zabawa-na-pi%C4%85tkowy-wiecz%C3%B3r-ze-znajomymi-na-chorego-ASTA Dagmara - bardzo dziękuję :loveu: Quote
paros Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 To chłopak szykuje się do podróży :lol: Bidulek nie ma nawet imienia, :shake: kiedy bedą lepsze zdjęcia dostanie imię Quote
dagmara86 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 No czas mu imię znaleźć może Fuks ;) ja mam w domu kota Fuksa, który fartem ocalił życie i znalazł u nas dom :lol: jest kochany :loveu: Quote
ageralion Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 O 4 rano? :mdleje:Na zywo wyglada tak kiepsko jak na fotkach? Quote
mariamc Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Widziałam już "gorsze" psy ale ogólnie ,jak powiedziala nasza wetka TRAGEDIA. Jadę po południu go wykąpać, zrobię zdjęcia. Quote
mariamc Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Uploaded with ImageShack.us URL=http://img31.imageshack.us/i/dagi002.jpg/][IMG URL=http://img33.imageshack.us/i/dagi005.jpg/][IMG]http://img33.imageshack Quote
mariamc Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts