Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies przyjedzie do mnie w sobotę.
Mam nadzieję,że szybko go wyleczymy i znajdzie dom.
Liczę też na pomoc w jego utrzymaniu w hoteliku i wsparciu fin. na leczenie.

A jak będzie dalej to pomyślę jutro.......

Posted

Pies ma zapewnione miejsce u mariamc, wspaniałą opiekę i szansę na wyleczenie i nowy dom.
Ale na to są potrzebne fundusze i to zapewne niemałe. Koszt hotelowania to 200 zł za miesiąc z wyżywieniem, ale leczenie może sporo kosztować.
Proszę o wsparcie finansowe.
Czy można liczyć na to, że Fundacja AST nie zostawi psiaka w potrzebie? Że pomoże chociażby w szukaniu deklaracji, zamieści informację o nim na swojej stronie z prośbą o pomoc?

Posted

Normalnie staramy się nie zamieszczać psów z poza fundacji na stronie, z powodów takich, że podpisywano nas pod adopcjami psów ogłaszanych na naszej stronie i gdy psy wracały z adopcji to dzwoniono do nas z pretensjami (tak trafiła do nas np. Kona). Jesteśmy na etapie tworzenia nowej strony, gdzie będzie specjalny dział dla psiaków z poza fundacji i wtedy problem się rozwiąże. :)

Ponieważ nie wiem kiedy ruszymy z nową stroną, poproszę o tekst z kontaktem i nr konta, a zamieścimy na stronie anons o tym psiaku.

Posted

doddy napisał(a):
Normalnie staramy się nie zamieszczać psów z poza fundacji na stronie, z powodów takich, że podpisywano nas pod adopcjami psów ogłaszanych na naszej stronie i gdy psy wracały z adopcji to dzwoniono do nas z pretensjami (tak trafiła do nas np. Kona). Jesteśmy na etapie tworzenia nowej strony, gdzie będzie specjalny dział dla psiaków z poza fundacji i wtedy problem się rozwiąże. :)

Ponieważ nie wiem kiedy ruszymy z nową stroną, poproszę o tekst z kontaktem i nr konta, a zamieścimy na stronie anons o tym psiaku.

dziwne to co piszesz, byłam pewna, że fundacja ast szuka miejsca dla tego psa!

Posted

agaga21 napisał(a):
dziwne to co piszesz, byłam pewna, że fundacja ast szuka miejsca dla tego psa!

????
Z tego co napisaliście, to pies od soboty będzie pod opieką mariamc. Więc czego mamy szukać? Kolejnego miejsca dla tego samego psa???
My naprawdę mamy co robić... i jak ktoś pisze, że zajmie się psem, to odbieram to jako konkret a nie odbijanie piłeczki...

Posted

agaga21 napisał(a):
funduszy...?

agnieszka32 napisał(a):
Czy można liczyć na to, że Fundacja AST nie zostawi psiaka w potrzebie? Że pomoże chociażby w szukaniu deklaracji, zamieści informację o nim na swojej stronie z prośbą o pomoc?

doddy napisał(a):

/10 znaków/

Posted

[quote name='doddy']Normalnie staramy się nie zamieszczać psów z poza fundacji na stronie, z powodów takich, że podpisywano nas pod adopcjami psów ogłaszanych na naszej stronie i gdy psy wracały z adopcji to dzwoniono do nas z pretensjami (tak trafiła do nas np. Kona). Jesteśmy na etapie tworzenia nowej strony, gdzie będzie specjalny dział dla psiaków z poza fundacji i wtedy problem się rozwiąże. :)

[quote name='doddy']????
Z tego co napisaliście, to pies od soboty będzie pod opieką mariamc. Więc czego mamy szukać? Kolejnego miejsca dla tego samego psa???
My naprawdę mamy co robić... i jak ktoś pisze, że zajmie się psem, to odbieram to jako konkret a nie odbijanie piłeczki...

Myślę, że agaga21 sądziła, iż pies będzie pod opieką Fundacji AST, skoro Fundacja alarmowała gdzie się dało o tymczas dla biedaka ;). I pomimo, że miejsce się dla niego znalazło daleko od Warszawy, nie zapomni o psiaku.
Do tej pory żaden apel Fundacji nie został niezauważony, dlatego umieszczenie informacji, chociażby króciutkiej, na internetowej stronie tytułowej Fundacji z prośbą o wsparcie byłoby ogromną pomocą - dziękuję :lol: Tekst i numer konta da się załatwić ;)

Kochani - apeluję o pomoc w utrzymaniu i hotelowaniu tego biedaka. Znalazło się dla niego miejsce, o którym psiak w swojej sytuacji mógł tylko marzyć (i my wszyscy również).
Nie zostawiajmy mariamc samej z utrzymaniem tak chorego psa - proszę o deklaracje, każda złotówka dla tego psa to życie!!!

Posted

Jola -Paros zrobi allegro cegiełkowe. A ponieważ jest Matkę chrzestną malucha , to chyba trzeba przepisać wątek na nią albo na mnie.
Wstawię pózniej konto stowarzyszenia na wpłaty.

Posted

[quote name='mariamc']Jola -Paros zrobi allegro cegiełkowe. A ponieważ jest Matkę chrzestną malucha , to chyba trzeba przepisać wątek na nią albo na mnie.
Wstawię pózniej konto stowarzyszenia na wpłaty.

Świetnie, mam nadzieję, że będzie spory odzew.

[quote name='dagmara86']Wystawiłam bazarek... jednakże na inny cel dotychczas stał on, teraz zamieniłam cel i mam nadzieje, że ktoś kupi tą super grę :roll:

http://www.dogomania.pl/threads/185950-Gra-KARAOKE-rewelacyjna-zabawa-na-pi%C4%85tkowy-wiecz%C3%B3r-ze-znajomymi-na-chorego-ASTA

Dagmara - bardzo dziękuję :loveu: