Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ala123 napisał(a):
w tym tygodniu zrobię Półdiablątku ogłoszenia,odezwę sie do Ciebie Bianko w tej sprawie jeszcze

Bardzo dziękuję Alu :loveu:
Danusia cały czas wznawia jej allegro.
Ja właśnie skończyłam robić korniszonki,dostałam dzisiaj wspaniałą odmianę malutkich ogóreczków, cały wór, z przeznaczeniem dla bezpańskich piesków.Przy pomocy Latiki nie było to wcale łatwe :cool3:

Posted

Smalec mojego TZ-ta ja też wolę od niejednej wędliny. Anita_happy wymyśliła nawet nową potrawę z nim :makaron ze smalcem :evil_lol:
Na razie jestem po truskawkach, malinach, czarnych jagodach, czarnej porzeczce, no i dzisiaj były ogórki. Jutro nogi mi spuchną przy wiśniach.
Gorzej z grzybami, straszna susza.Parę słoiczków kurek i ani kropli deszczu :shake:

Posted

O Twoje grzybki też miło wspominam:)

A w Anglii to grzyby mozna kosą kosić, bo nikt ich nie zbiera, tylko Polacy. Ale ja się na grzybach nie znam, tylko pieczarki mam opatrzone!

Posted

Leśne pieczarki są dość niebezpieczne do zbierania, trzeba mieć dużą wprawę.
Te łąkowe to sama przyjemność, prawie taka jak w supermarkecie :razz:

Posted

Księżniczka spodobała się pewnej nastolatce,mam trochę spokoju, bo ją dzisiaj zabawia.:p
Niestety dziewczynka nie może ją adoptować, bo ma 3 swoje pieski i ok. 15 pod opieką rodziców :evil_lol:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
To nic, nastolatka zna inne nastolatki, a te akurat mogą nie mieć tak zarobionych rodziców.Jest dobrze.Tylko trzeba rzucić ziarno ...:diabloti:

To całkiem prawdopodobne:evil_lol: