Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bezpłatne byłyby najlepsze ale jak wiadomo bardzo trudno o takie, ja dzisiaj porozsyłałam wici wśród znajomych, może uda się znaleźć jakieś dobre duszyczki...

Posted

mikoada napisał(a):
Bezpłatne byłyby najlepsze ale jak wiadomo bardzo trudno o takie, ja dzisiaj porozsyłałam wici wśród znajomych, może uda się znaleźć jakieś dobre duszyczki...

No byloby super....Nie mozna zapomniec rowniez o mamie tych maluchow,ona tez chetnie znalazlaby domek...;)

Posted

Agucha napisał(a):
Zastanawiam się nad kudłatym... sama nie wiem, TZ mnie wygoni w końcu... :(

gdyby nie mój TZ to sama wzięłabym na DT jakąś psinkę, ale to grozi rozwodem :(

Posted

Ja się waham ... :oops:
Czy wiadomo czy ten piesek z drugiego zdjęcia to pies czy suczka ( ten z biało-czarny)?
Wzięłabym go/ją na DT, tylko mam własne 2 dość duże suczki i nie wiem czy szczeniakowi nic by się nie stało...
No i jeszcze kwestia transportu - mieszkam pod Wrocławiem i niestety aktualnie jestem bez samochodu.

Posted

Erica napisał(a):
Ja się waham ... :oops:
Czy wiadomo czy ten piesek z drugiego zdjęcia to pies czy suczka ( ten z biało-czarny)?
Wzięłabym go/ją na DT, tylko mam własne 2 dość duże suczki i nie wiem czy szczeniakowi nic by się nie stało...
No i jeszcze kwestia transportu - mieszkam pod Wrocławiem i niestety aktualnie jestem bez samochodu.

No ja tez nie wiem,czy sie by nic nie stalo temu szczeniakowi? W koncu przeciez znasz swoje psy ?

Posted

Niebieska713 napisał(a):
TAAAK, a potem bedzie na mnie,co?! :oops: Hi,hi,hi.....:lol:

spokojnie wezmę to na siebie :)
a co do transportu to myślę, że wszystko jest do zorganizowania...

Posted

Już wyjaśniam. Znam i wiem, że świadomie innemu psu krzywdy nie zrobią. Myślałam raczej o sytuacjach zabawowych, Ninka potrafi się bardzo rozbrykać. Fakt, że z yorkiem sąsiadów bawi się delikatnie, a kiedy był u nas kot, to też zabawy z nim były spokojniejsze. Poza tym u nas zawsze przynajmniej jedna osoba jest w domu, więc sytuacja byłaby 'monitorowana', że tak powiem ;)
Konkrety z mojej strony:
Szczeniak mógłby być u mnie do końca czerwca ( później ew. musiałby ze mną jechać na Roztocze). Nie wiem czy to się kwalifikuje jako płatne/niepłatne DT: piesek dostałby ode mnie jedzenie, preparaty witaminowe, legowisko, zabawki no i oczywiście opiekę. Tylko ( i aż ) pieniądze na weta musiałyby pochodzić ze zbiórki. Ja mogę założyć bazarek na ten cel - nie tylko dla tego psiaka, który ewentualnie będzie u mnie, ale też dla pozostałych.

Posted

czerda napisał(a):
jak kierunkiem byłaby trzebnica to trochę dalej mogą przyjechać mama ze szczeniakami?

możesz sprecyzować, czy tzn., że masz dom dla reszty szczeniaków i ich matki, czy piszesz teraz o szczeniakach z drugiego wątku???

Posted

Jeśli mała trafi do mnie na DT to istnieje szansa, że DS znalazłaby w okolicy. Znam 2 rodziny, które zastanawiają się nad adopcją psa. :cool3:

Posted

nie o , tych , chociaż teraz ...zastanawiam się -co byłoby lepsze -wziąć te szczeniaki czy te , które nie widzą >
? jesli tamte miałyby być uśpione to one
jak macie możliwosć -możecie je przywieść

Posted

czerda napisał(a):
nie o , tych , chociaż teraz ...zastanawiam się -co byłoby lepsze -wziąć te szczeniaki czy te , które nie widzą >
? jesli tamte miałyby być uśpione to one
jak macie możliwosć -możecie je przywieść

To tak jak z wybieraniem w sklepie...:shake: