NatiiMar Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Zbieramy osoby chętne do Inspektoratu Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Zwierząt Animals. Głównie chcemy skupić sie na interwencjach terenowych, edukacji ludzi (szczególnie młodzieży) oraz akcjach adopcyjno-informacyjnych (pierwsza taka będzie już w lipcu). Jeżeli ktoś jest chętny, to prosze zgłaszać się na wątku i na PW. Po zebraniu pewnej ilości osób zostanie przeprowadzony dwudniowy kurs kończacy się egzaminem. Inspektor ma prawo do dokonywania interwencji, współpracuje z Policją oraz SM, jest wzywany do pomocy przy wyławianiu zwierząt oraz współpracuje z gminami, urzedami i schroniskami. Potrzebujemy ludzi do interwencji, ale równiez do prac biurowych. Inspektor dostaje legitymację oraz dyplom ukończenia kursu. Szukamy chętnych z okolic Kędzierzyna-Koźla, Strzelec Opolskich, Opola. Szczegóły pod moim numerem telefonu: 661 155 635 Quote
NatiiMar Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Brakuje nam zaledwie trzech osób do pełnego inspektoratu. Na pewno wśród dogomaniaków sa osoby z okolic Kędzierzyna czy Strzelec Opolskich. Quote
NatiiMar Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Ponawiam apel. Kto chciałby wstąpić do umundurowanej jednostki OTOZ Animals? Quote
Charly Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 wstaw informację na wątki z odpowiedniego wojewódzctwa lub miasta:) Quote
zmierzchnica Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ja jestem zainteresowana. Przekazuję też informację dalej, może uda mi się zebrać więcej osób. Quote
NatiiMar Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Dzieki zmierzchnica! Pierwszy termin przyjmowania zgłoszeń:31.05.2010r czyli jeszcze dwa tygodnie. Zgłaszajcie się na mój mail: [email protected] Quote
NatiiMar Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Tak: imię i nazwisko, dane adresowe,telefon, doświadczenie ze zwierzętami (jakieś kursy,szkolenia, udział w akcjach,interwencjach,monitorowanie domów,szukanie nowych domów itp) posiadane zwierzęta szczególnie adoptowane i wszelkie wszelkie informacje na temat doświadczenia ze zwierzętami. Ewentualnie języki obce. Quote
Pogódka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ja już napisałąm na innym wątku, z chęcią dojdę Quote
NatiiMar Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Bardzo się cieszę. Wyślij mi mail z tymi danymi jak powyżej na [email protected] Quote
Shania Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 No ja musze podnięśc, nie ma chętnych już?:mad::mad::mad: Quote
NatiiMar Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Już dziś wysyłam zgłoszenia,więc za późno:) Dam wam znać jak się to będzie rozwijało. Quote
Ola & Sasha Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Akurat jestem z miasta tyle że za młoda ;) Quote
NatiiMar Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Ola & Sasha napisał(a):Akurat jestem z miasta tyle że za młoda ;) Nic straconego:) Na pomoc nigdy nie jest za wcześnie. Chcesz może nam pomóc podczas akcji adopcyjnej? Co do szkolenia, odbędzie się niestety dopiero w lipcu...dokładna datę podam za niedługo. Quote
Shania Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ola & Sasha napisał(a):Akurat jestem z miasta tyle że za młoda ;) A to cudownie:) Młode duchem z sercem otwartym dla zwierzaków..cudo, tego Nam trzeba:) A nie takie stare ciotki jak ja, co mają inne jeszcze obowiązki i opupują nockami zaangażowanie Ty się nie bój młodości, bój się tego, że jak w to wsiąkniesz to......popłyniesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak rzeczywiście kochasz zwierzaki Pozdro:) Quote
Shania Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Okupują a nie opupują chociaz czasami jak zwierzak chce :)łozia to trza opupować,,,podłogę Quote
NatiiMar Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Szkolenie mogłoby być 21-22 sierpień,ale...nie mamy sali:) Potrzebne miejsce, gdzie mogłoby się spokojnie to szkolenie odbywac.... Quote
Shania Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Natti miało cos byc i???? Nic nie wiadomo...hello kobito, niech nie pochłaniaja cię te kolosy szkoleniowe bądz miniaturki zaszczekane:) Quote
NatiiMar Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Miało być i nie będzie,ponieważ ja juz powoli kończę współpracę z fundacjami adopcyjnymi. Doszłam do wniosku,że pochłania mi to zbyt duzo czasu i energii,a przede wszystkim finansów,których musze teraz szczególnie pilnować. Jest pewien pan w kędzierzynie,który chce stworzyć Straż dla zwierząt. Jeśli chcecie mogę dać wam do niego kontakt. Mnie męczy ten brak zainteresowania i wieczne reanimowanie moich pomysłów,a potem drastyczna krytyka osób postronnych. Także do dzieła chętni,ja popatrzę z boku. Powodzenia! Quote
Shania Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Nie było braku z mojej strony i czekałam, ale jak nie ma nikogo ok, ja w innym kierunku z innej fundacji chociaz brak mi czasu też, dziewczyny jakbyście były zainteresowane jeszcze piszczie na pw Quote
Shania Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Na koniec mojego odejścia z tego wątku napiszę....przykro... Quote
Recommended Posts