Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zbieramy osoby chętne do Inspektoratu Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Zwierząt Animals. Głównie chcemy skupić sie na interwencjach terenowych, edukacji ludzi (szczególnie młodzieży) oraz akcjach adopcyjno-informacyjnych (pierwsza taka będzie już w lipcu).

Jeżeli ktoś jest chętny, to prosze zgłaszać się na wątku i na PW. Po zebraniu pewnej ilości osób zostanie przeprowadzony dwudniowy kurs kończacy się egzaminem. Inspektor ma prawo do dokonywania interwencji, współpracuje z Policją oraz SM, jest wzywany do pomocy przy wyławianiu zwierząt oraz współpracuje z gminami, urzedami i schroniskami. Potrzebujemy ludzi do interwencji, ale równiez do prac biurowych.
Inspektor dostaje legitymację oraz dyplom ukończenia kursu. Szukamy chętnych z okolic Kędzierzyna-Koźla, Strzelec Opolskich, Opola.
Szczegóły pod moim numerem telefonu:
661 155 635

Posted

Tak:
imię i nazwisko,
dane adresowe,telefon,
doświadczenie ze zwierzętami (jakieś kursy,szkolenia, udział w akcjach,interwencjach,monitorowanie domów,szukanie nowych domów itp)
posiadane zwierzęta szczególnie adoptowane
i wszelkie wszelkie informacje na temat doświadczenia ze zwierzętami.
Ewentualnie języki obce.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ola & Sasha napisał(a):
Akurat jestem z miasta tyle że za młoda ;)

Nic straconego:) Na pomoc nigdy nie jest za wcześnie. Chcesz może nam pomóc podczas akcji adopcyjnej?

Co do szkolenia, odbędzie się niestety dopiero w lipcu...dokładna datę podam za niedługo.

• 4 weeks later...
Posted

Ola & Sasha napisał(a):
Akurat jestem z miasta tyle że za młoda ;)

A to cudownie:)
Młode duchem z sercem otwartym dla zwierzaków..cudo, tego Nam trzeba:)
A nie takie stare ciotki jak ja, co mają inne jeszcze obowiązki i opupują nockami zaangażowanie
Ty się nie bój młodości, bój się tego, że jak w to wsiąkniesz to......popłyniesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak rzeczywiście kochasz zwierzaki
Pozdro:)

• 4 weeks later...
Posted

Miało być i nie będzie,ponieważ ja juz powoli kończę współpracę z fundacjami adopcyjnymi. Doszłam do wniosku,że pochłania mi to zbyt duzo czasu i energii,a przede wszystkim finansów,których musze teraz szczególnie pilnować.
Jest pewien pan w kędzierzynie,który chce stworzyć Straż dla zwierząt. Jeśli chcecie mogę dać wam do niego kontakt. Mnie męczy ten brak zainteresowania i wieczne reanimowanie moich pomysłów,a potem drastyczna krytyka osób postronnych. Także do dzieła chętni,ja popatrzę z boku. Powodzenia!

• 3 weeks later...
Posted

Nie było braku z mojej strony i czekałam, ale jak nie ma nikogo ok, ja w innym kierunku z innej fundacji chociaz brak mi czasu też, dziewczyny jakbyście były zainteresowane jeszcze piszczie na pw

• 2 weeks later...