Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='necianeta89']przyznać się;> kto jeszcze podgląda bazarek ? :D[/QUOTE]
ja :oops: tylko kilka razy weszłam pooglądać te cuda :loveu: :evil_lol:

Posted

Hi hi... Spać nie możecie? :p
Ja już taka śpiąca jestem... [IMG]http://www.picturesanimations.com/3/3d_smileys/0093.gif[/IMG]

[quote name='nastkak']A mozna skracac obrozki?Bardzo podoba mi sie jedna , ale jest duzo za dluga [/quote]
Wszystkie obroże są regulowane. Samej nie radziłabym brać się za zmniejszanie chyba, że masz mocne nici i umiesz szyć na maszynie

Posted

[quote name='necianeta89']a jak myślicie, taks skróci szelki? boooo takie fajne widzę, ale za duże.
Obroże skracała mi... hmmm_[/QUOTE]

zapytaj taks

na ogół ma dużo roboty w trakcie trwania bazarku, więc robi takie rzeczy później, ale trzeba z nią rozmawiać

Posted

[quote name='NightQueen']zapytaj taks

na ogół ma dużo roboty w trakcie trwania bazarku, więc robi takie rzeczy później, ale trzeba z nią rozmawiać[/QUOTE]

Zapytałam, zaraz pewnie będzie mnie bić, ale przeprosiłam... ;)

Posted

[quote name='Marta_Ares']to Patrycja mnie namówiła zeby post wysłac d;d;d;d[/QUOTE]

i wszystko na mnie, że przed czasem wystartowałam, ale chociaż nie byłam pierwsza, to była panika :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']Lidan próbujesz wypędzić konkurencję? :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Nieee...Próbuję doczekać końca tworzenia bazarku i rzucić się jak ten sęp na upatrzone z góry artykuły ;-)