malawaszka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 dzień się jeszcze nie skończył - ale z Was bezlitosne świrusy :evil_lol: Quote
haliza Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Tak, tak do 24 jeszcze 3 godz. :razz::diabloti: Quote
vege* Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='malawaszka']ale z Was bezlitosne świrusy :evil_lol:[/QUOTE] oj ciiii... bo się wyda :evil_lol: Quote
Nastkak Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 A mozna skracac obrozki?Bardzo podoba mi sie jedna , ale jest duzo za dluga Quote
necianeta89 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 przyznać się;> kto jeszcze podgląda bazarek ? :D Quote
NightQueen Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='necianeta89']przyznać się;> kto jeszcze podgląda bazarek ? :D[/QUOTE] :siara::siara: . Quote
vege* Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='necianeta89']przyznać się;> kto jeszcze podgląda bazarek ? :D[/QUOTE] ja :oops: tylko kilka razy weszłam pooglądać te cuda :loveu: :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='necianeta89']przyznać się;> kto jeszcze podgląda bazarek ? :D[/QUOTE] Bazarek, jaki bazarek? :diabloti: Quote
Lidan Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Hi hi... Spać nie możecie? :p Ja już taka śpiąca jestem... [IMG]http://www.picturesanimations.com/3/3d_smileys/0093.gif[/IMG] [quote name='nastkak']A mozna skracac obrozki?Bardzo podoba mi sie jedna , ale jest duzo za dluga [/quote] Wszystkie obroże są regulowane. Samej nie radziłabym brać się za zmniejszanie chyba, że masz mocne nici i umiesz szyć na maszynie Quote
Szura Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Zamawiać to za chwilkę, zmieni się tytuł wątku i rzucamy się jak sępy. :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Lidan próbujesz wypędzić konkurencję? :diabloti::evil_lol: Quote
necianeta89 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 a jak myślicie, taks skróci szelki? boooo takie fajne widzę, ale za duże. Obroże skracała mi... hmmm_ Quote
NightQueen Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='necianeta89']a jak myślicie, taks skróci szelki? boooo takie fajne widzę, ale za duże. Obroże skracała mi... hmmm_[/QUOTE] zapytaj taks na ogół ma dużo roboty w trakcie trwania bazarku, więc robi takie rzeczy później, ale trzeba z nią rozmawiać Quote
Szura Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Marta, nie narzekaj, wszystkim się już oczy kleją, a już kochanej Taks to pewnie najbardziej. Już niedługo (oby :D)! Quote
necianeta89 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='NightQueen']zapytaj taks na ogół ma dużo roboty w trakcie trwania bazarku, więc robi takie rzeczy później, ale trzeba z nią rozmawiać[/QUOTE] Zapytałam, zaraz pewnie będzie mnie bić, ale przeprosiłam... ;) Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 to Patrycja mnie namówiła zeby post wysłac d;d;d;d Quote
NightQueen Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Marta_Ares']to Patrycja mnie namówiła zeby post wysłac d;d;d;d[/QUOTE] i wszystko na mnie, że przed czasem wystartowałam, ale chociaż nie byłam pierwsza, to była panika :evil_lol: Quote
Szura Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Jeżu, falstart mamy, uprzedzam resztę. :P Poleciało, nie da się zatrzymać. :evil_lol: Quote
Lidan Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='NightQueen']Lidan próbujesz wypędzić konkurencję? :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Nieee...Próbuję doczekać końca tworzenia bazarku i rzucić się jak ten sęp na upatrzone z góry artykuły ;-) Quote
NightQueen Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Lidan']Nieee...Próbuję doczekać końca tworzenia bazarku i rzucić się jak ten sęp na upatrzone z góry artykuły ;-)[/QUOTE] za późno, sępy się już rzuciły :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 ja tylko na chwile z psem na spacerze bylam, wyczekuje od 16..... ;d Quote
Recommended Posts